Kynsisakset

23 Tuote
26
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Mitä et vielä tiennyt kynsisaksista?

Kynsisakset kehitettiin sormenkynsien leikkaamiseen ihanteellisen pituisiksi. Näiden pienten kauneudenhoidon apuvälineiden ostossa on kuitenkin muutama huomioitava asia. Kynsisaksista on olemassa nimittäin erilaisia malleja. Valinta riippuu siitä, mitä kynsiä leikkaat niillä. Seuraavat seikat auttavat sinua ostopäätöksessä.

  • Materiaali: Kynsisakset on tehty enimmäkseen ruostumattomasta teräksestä. Ole varovainen todella halpojen mallien kohdalla. Ne saattavat sisältää nikkeliä, mikä voi olla ongelmallista allergikoille.
  • Ergonominen muotoilu: kiinnitä huomiota siihen, että sakset istuvat hyvin käteesi.
  • Säädettävät ruuvit: Jotta leikkaus pysyisi aina tarkkana, keskikohdan ruuvia pitäisi voida säätää. Ylipäätään kynsisaksissasi ei saisi olla heliseviä tai huojuvia osia.
  • Kärjen muoto: Manikyyrikärjellä varustetut kynsisakset sopivat sekä kynsien lyhentämiseen että kynsinauhojen poistamiseen turvallisesti. Pyöristetyt kärjet minimoivat lisäksi loukkaantumisriskiä, jos et ole tottunut saksien käyttäjä.

Yleensä ottaen kynsisakset sopivat yhtä hyvin sekä vasen- että oikeakätisille. Kynsien ominaisuuksien takia näitä teräviä apuvälineitä käytetään pääasiassa manikyyrissä. On olemassa myös erityisiä varpaankynsisaksia, joiden terissä on mikrohammastus. Tosin myös kynsileikkurit ja -pihdit sopivat hyvin varpaiden kynsien lyhentämiseen. Koska varpaankynnet ovat paksummat kuin sormien kynnet, tarvitset leikkuuseen enemmän vipuvoimaa.

Näin käytät oikein kaarevia kynsisaksiasi

Älä leikkaa sormenkynsiäsi liian lyhyiksi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kynnethän vielä viilataan muotoon leikkuun jälkeen. Nyrkkisääntönä on toivottu pituus + 1 mm. Suurin osa ihmisistä pitelee kynsisaksia peukalon ja etusormen tai keskisormen välissä. Se toimii kyllä, mutta on olemassa parempikin tapa.

Avaa kätesi ja aseta kynsisakset kämmenelle. Aseta keskisormi ja nimetön reikiin. Kärki osoittaa itseäsi kohti ja lepää etusormen ja peukalon välissä. Kaari vastaa kynsien kaarta. Näin leikkaat kynnet tarkasti, koska sakset kulkevat ihanteellisella tavalla. Tämä tekniikka sopii sekä vasen- että oikeakätisille.

Kun työskentelet terävien terien kanssa, kiinnitä aina huomiota hyvään hygieniaan. Varsinkin silloin, kun jaat välineen useiden ihmisten kanssa. Tai jos olet loukannut sillä itseäsi. Pese kynsisakset lämpimällä vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Lopuksi desinfioi ne, jotta bakteerit eivät pääse leviämään. Käytä tarvittaessa saippuaa tai astianpesuainetta.

Mihin kynsisaksia ei pidä käyttää?

Kynsisakset eivät korvaa paperisaksia. Terät tylsyvät, eivätkä ne enää jossain vaiheessa katkaise kunnolla kynnen sarveislevyä. Se saattaa vaurioittaa kynttä huomattavasti. Lisäksi teräväkärkisiä kaarevia kynsisaksia ei pitäisi käyttää lian poistamiseen. Se saattaa johtaa nopeasti kivuliaisiin lipsahduksiin. Herkän kynsinauhan leikkaamiseen on olemassa erikoismalleja, joissa on erityisen terävä manikyyrikärki.

Osta laadukkaita kynsisaksia parfumdreamsiltä

Hyvät kynsisakset ovat tarkkuustyökalu. Valmistuksen aikana niiden teriä hiotaan ja käsitellään monta kertaa. Erittäin tarkka leikkaus lyhentää kynttä vahingoittamatta sitä. Jos haluat tehdä hyvää kynsillesi, laadukkaat kaarevat kynsisakset ovat kannattava hankinta. Parfumdreamsiltä löydät kaiken, mitä tarvitset kynsien hoitoon.