Käsirasvat

227 Tuote
1925
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Käsivoide herkille käsille

Kädet altistuvat rasitukselle päivittäin. Kylmyys, aurinko, kuivuus, tiheä käsien pesu ja desinfiointi rasittavat käsien herkkää ihoa valtavasti ja aiheuttavat ihoon kuivia ja halkeilevia kohtia. Ei niin kaunista eikä miellyttävää.

Tällaisissa tilanteissa käsivoiteet toimivat pieninä ihmeiden tekijöinä. Ne hoitavat ja korjaavat kuivia kohtia ja tekevät käsien ihosta joustavan ja pehmeän. Tiettyjä aineita sisältävä käsivoide ei ainoastaan tee käsistä siloisia, vaan myös auttaa parantamaan ärtyneet alueet ja pienet kuivuuden aiheuttamat haavaumat.

Hoitavalla käsivoiteella huomattavasti pehmeämmät kädet

Ainoastaan käsivoiteen säännöllinen käyttö palauttaa käsien pehmeyden. Erittäin kuivat ja halkeilevat kädet tarvitsevat hoitavaa käsivoidetta, kun taas normaalille rasitukselle altistuneelle iholle riittää kevyt hoitoemulsio.

Jopa parhaat käsivoiteet koostuvat suurelta osin öljystä ja vedestä. Sekoitussuhde ratkaisee sen, onko kyseessä runsaan intensiivinen käsivoide vai kevyt emulsio.

Tuoksuton käsivoide herkälle iholle

Käsien iho on usein erityisen herkkää. Jos iho on hyvin rasittunut, voivat erilaiset tuoksut ärsyttää sitä lisää. Tällöin on parempi valita täysin tuoksuton ja hajusteeton käsivoide. parfumdreamsilta löydät miellyttävän tuoksuisten käsivoiteiden lisäksi myös täysin hajusteettomat käsivoiteita ja käsivoiteet, jotka on tarkoitettu hyvin kuiville käsille.

Kehäkukka ja kamomilla luonnollisina lisäaineina sopivat myös kuivalle iholle. Rauhoittavan ja tulehdusta ehkäisevän vaikutuksensa ansiosta ne ovat suosittuja ravitsevien käsivoiteiden ainesosia.

Parhaat käsivoiteet kullekin ihotyypille parfumdreamsilta

parfumdreams toimittaa kaikki tuotteet kauneusrutiineihisi suoraan kotiisi. Hoidetut kädet tarvitsevat ravitsevia käsivoiteita, kevyitä käsiemulsioita ja intensiivisiä käsinaamioita olipa tarpeesi kevyt kostuetus tai ravitseva hoito säännöllisen rasituksen vuoksi. Sopivan käsivoiteen löydät laajasta tuotevalikoimastamme parfumdreamsilta.