Poskipunat

133 Tuote
1459
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Poskipunat – raikas ulkonäkö herkillä värikorostuksilla

Poskipunien avulla loihdit kasvoille raikkaan säväyksen. Niitä on saatavilla eri väreissä ja värisävyissä, joten saat ihon hehkumaan leikiten. Poskipunan levittäminen iholle ei ole ollenkaan vaikeaa. Pienikin määrä tuotetta riittää antamaan iholle enemmän ilmaisuvoimaa.

Näytä virkeämmältä poskipunan avulla

Poskipunia on myynnissä erilaisina vaihtoehtoina. Haluatpa pienen puuterirasian tai puikon, kaikkiin mieltymyksiin löytyy sopiva poskipuna. Ensin on kuitenkin hyvä tutustua erilaisiin poskipunaversioihin:

  • Puuteriposkipuna: Poskipunien klassikkoa on saatavilla eri värisävyissä. Tuote kannattaa levittää poskille mieluiten siveltimen avulla. Puuterimaisen poskipunan voi häivyttää erinomaisesti meikkiin, jolloin se kestää useiden tuntien ajan.
  • Voidemainen poskipuna: Puuterimaisen poskipunan vastinpari on voidemainen poskipuna. Sitä saa monissa eri sävyissä. Levitys iholle onnistuu parhaiten sormella tai meikkisienellä. Vaikutelma on satumainen, ja voidemaisten poskipunien kirjo yltää matoista hehkuviin sävyihin.
  • Poskipunapuikko: Poskipunapuikko on ihanteellinen valinta matkoille. Poskipunaa saa erilaisissa pakkauksissa, jotka sopivat käytännössä jokaiseen laukkuun. Poskipunapuikkoa lisätään iholle ensin pistemäisesti, minkä jälkeen se voidaan levittää sormella täydellisesti. Lopputulos kestää koko päivän.
  • Nestemäinen poskipuna: Nestemäistä poskipunaa voi käyttää muuallekin kuin vain poskille. Lisää vähän tuotetta huulille, niin annat niille lisää väriä. Helposti levittyvä nestemäinen poskipuna antaa kasvoille herkkää hehkua ja näyttää hillityltä onnistuneessa arkimeikissä.

Poskipunia on saatavissa yksittäin tai poskipunapaletteina – niinpä voit valita täydellisen sävyn jokaiseen tilaisuuteen. Tärkeää on häivyttää poskipuna huolella. Käytä siihen soveltuvaa sivellintä. Siten saat aikaan ihanan luonnollisen ilmeen, joka sopii erinomaisesti arkeen, juhliin tai shoppailureissulle.

Löydä sopiva poskipuna ja käytä sitä oikein

Poskipunissa on hämmästyttävä määrä eri värisävyjä. Mutta mikä tuote sopii millekin ihotyypille? Jos iho ja hiukset ovat vaaleat, väriksi kannattaa valita herkkiä roosansävyjä. Näillä väreillä iho vaikuttaa eloisammalta ja saa onnistuneesti raikkaan säväyksen.

Tummille iho- ja hiustyypeille voi sen sijaan valita vahvoja värejä. Lämpimät oranssiin ja ruskeaan pohjautuvat sävyt imartelevat hipiää ja saavat aikaan kokonaisvaltaisesti onnistuneen ilmeen. Niillä voi tuoda taidokkaasti esiin poskia korostamatta niitä kuitenkaan liian vahvasti.

Osta poskipunia helposti verkossa parfumdreamsiltä

Jotta meikin viimeistely onnistuu täydellisesti, älä unohda poskipunaa meikkituotteistasi. Valitse sopiva poskipuna tai monia sävyjä sisältävä poskipunapaletti, jos haluat leikitellä eri värisävyillä. Löydät parfumdreamsiltä monipuolisen poskipunavalikoiman, johon kuuluu erilaisia tuotteita lukuisilta valmistajilta. Niinpä voit helposti ja vaivattomasti ostaa poskipunan ja ottaa sen kotona käyttöösi osana päivittäistä kauneudenhoitoasi.