Palashampoo

30 Tuote
72
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Palashampoon paluu

Hiustenpesussa ollaan palattu takaisin isoäidin aikoina tavanomaiseen näkyyn. Kiinteät palashampoot tai hiussaippuat ovat yhä suositumpia. Eikä ihmekään, sillä näissä kätevissä hiustenhoitotuotteissa ei ole lainkaan keinotekoisia tensidejä eikä myöskään ylimääräisiä pakkausmateriaaleja. Ne eivät myöskään sisällä lainkaan vettä ja riittävät huomattavasti pidempään. Palashampoo onkin helppo tapa tehdä oma pieni osansa luonnon hyväksi.

Palashampoon ainesosat

Eikö päänahkasi kestä voimakkaita tensidejä? Palashampoo voi olla erinomainen vaihtoehto. Luomulaatuisista ainesosista valmistettu kätevä hiusten palasaippua sisältää puhdistavina ainesosina ainoastaan öljyjä. Kurkistus pakkauksen taakse kertoo nopeasti, mitä öljyjä tuote sisältää ja auttaa välttämään epätoivottuja tuotteita kuten palmuöljyä. Lisäksi suurin osa palashampoista on vegaanisia.

Hiusten palasaippua saa tehonsa kasviperäisistä ainesosista. Ravitsevat kookos- tai avokadoöljyt hoitavat kuivia hiuksia ja tekevät niistä sileän tuntuiset. Yrttiuutteet, kuten kamomilla tai nokkonen, rauhoittavat ja tekevät päänahasta miellyttävän raikkaan. Eteeriset öljyt levittävät ihastuttavaa tuoksua ja tekevät palashampoosta pitkäkestoisen.

Neuvoja ja vinkkejä: palashampoon käyttö

Palashampoo eroaa muutenkin kuin muotonsa puolesta nestemäisestä shampoosta. Hiusten palasaippuan käytössä onkin muutama asia, jotka kannattaa ottaa huomioon:

  • Veden kovuus: Parhaiten palashampoo vaikuttaa pehmeässä vedessä. Jos vesi on kovaa (8 dH tai enemmän), kannattaa pesun lopuksi käyttää hapanta huuhtelua, jolla saa poistettua kalkkijäämät luotettavasti.
  • Jaa palashampoo paloiksi: Leikkaa saippuasta veitsellä pieni pala. Sitä on helpompi käsitellä ja samalla pidennät hiussaippuan kestoa.
  • Käyttö suoraan hiuksiin: Hiero saippuapalalla hiuksia ja päätä, kunnes vaahtoa on riittävästi. Levitä se sen jälkeen hiuksiin tavanomaiseen tapaan.
  • Käyttö kädessä: Vaihtoehtoisesti voit vaahdottaa shampoon käsissäsi, ennen kuin levität sen päähän.
  • Palashampoo kuiville hiuksille: Ovatko hiuksesi hyvin kuivat? Valitse tässä tapauksessa vaihtoehto, jossa on enemmän kuin 5 % rasvaa.

Palasaippua hiuksille on ilman muuta kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Pitkän päälle siitä hyötyvät muutkin kuin kukkarosi. Myös ympäristö kiittää sinua, kun muovipulloja ei tarvita niin paljoa.

Luonnollisesti puhtaat hiukset palashampoolla

Ei pelkoa shampoon loppumisesta kesken lomamatkan, kestää pitkään ja pitää hiukset puhtaan hoidettuina: palashampoot valloittavat yhä useammat ihmiset eduillaan. Joko olet kokeillut? Parfumdreamsiltä löydät helposti netistä palashampoot myös runsaampaa hoitoa kaipaaville hiustyypeille. Ovatpa hiuksesi rasittuneet, kuivat tai rasvaiset, löydät varmasti suosikkituotteesi valikoimastamme edullisesti.