Kasvoöljyt

67 Tuote
304
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvoöljy: hoitava tuote kaikille ihotyypeille

Säännöllinen hoito ei tee hyvää ainoastaan iholle, vaan myös hyvinvoinnille ja itsevarmuudelle. Kun otamme säännöllisesti aikaa itsellemme, tietoisuus kehostamme vahvistuu ja pystymme olemaan rauhallisina hektisissäkin tilanteissa. Kasvoöljy tukee siinä erinomaisesti. Sen avulla iho säilyttää paremmin luontaisen suojelukykynsä ja me puolestamme säteilemme koko päivän.

Hoidettu kasvojen iho tekee meistä nuoremman näköisiä ja antaa samalla virkeän olon. Miten hyvä, että jokaiselle ihotyypille on olemassa sopiva kasvoöljy. Kasvoöljy ei vaikuta positiivisesti ainoastaan ihoon vaan myös mieleen. Suurin osa kasvoöljyistä huokuu miellyttävää tuoksua, joka käynnistää päivän täydellisesti.

Hoitava ja rauhoittava: kasvoöljy epäpuhtaalle iholle

Kasvoöljy sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle. Se kosteuttaa ihoa eikä tuki ihohuokosia. Lisäksi se imeytyy nopeasti levityksen jälkeen jättämättä jälkiä. Niinpä se onkin ihanteellinen tuote aamurutiineihin – olet valmis päivään vain muutamassa minuutissa. Kasvoöljyt epäpuhtaalle iholle soveltuvat näille ihotyypeille:

Epäpuhtaan ihon kasvoöljyssä on kiinnitetty huomiota siihen, että tukkeutuneisiin huokosiin liittyy usein tulehduspesäkkeitä. Siksi näiden öljyjen valmistajat panostavatkin tulehduksia ehkäiseviin ainesosiin. Ne rauhoittavat ja virkistävät samanaikaisesti.

Kosteuttava kasvoöljy kuivalle iholle

Monet ympäristötekijät aiheuttavat ihon kuivumista ajan mittaan. Etenkin arjen stressi saa ihomme kärsimään silmin nähden. Myös muut tekijät, kuten auringonpaiste, hieno pöly, tupakointi ja epäterveellinen ravinto, johtavat ihon kuivumiseen.

Asiasta kärsiville suositellaan kuivan ihon kasvoöljyä, koska se kosteuttaa kasvoja tehokkaasti ja palauttaa siten iholle sen hehkun. Käytön jälkeen iho tuntuu hoidetulta ilman, että öljyjäämät tekisivät ihosta rasvaisen.

Vinkkejä kasvoöljyjen käyttöön

Jotta saisit kaiken hyödyn irti kasvoöljystä, iho on ensin puhdistettava hyvin. Tavallisimmin eri tuotemerkeillä pari pisaraa kasvoöljyä riittää hoitoon. Paketissa olevat valmistajan ohjeet kertovat oikean annostuksen. Liiallinen määrä kasvoöljyä voi jättää iholle öljymäisen kalvon, minkä takia oikea annostus on tärkeää.

Hiero sen jälkeen kasvoöljy sormilla pehmeästi pyörivin liikkein hieman kosteaan ihoon. Vältä kaiken varalta levittämästä ainetta suun ja silmien ympärille. Poista ylimääräinen öljy tarvittaessa pehmeällä liinalla. Tällä tavalla kasvoöljyt imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Monet naiset käyttävät suosikkiöljyään osana aamurutiinejaan. Heidän ihonsa saa siten koko päivän hoitavia ainesosia, mikä tekee ihosta energisen ja raikkaana hehkuvan. Saatavilla on tosin myös kasvoöljyjä, jotka levitetään ennen nukkumaan menoa ja joiden annetaan sitten vaikuttaa yön yli. Paras ratkaisu olisi tietenkin yhdistää molempia vaihtoehtoja.

Erityinen vinkki: Ihonhoito ei rajoitu pelkästään kasvoihin. Myös kaula ja dekoltee altistuvat ympäristön vaikutuksille, minkä takia niistäkin pitäisi pitää hyvin huolta. Ne vaikuttavat yhtä lailla hoidettuun ja nuorekkaaseen ulkonäköön. Siksi nämäkin kohdat kannattaisi huomioida hoitorutiineissa. Näiden vartalonosien herkkä iho hyötyy laadukkaiden kasvoöljyjen hellävaraisesta koostumuksesta.

Tilaa kasvoöljyjä verkosta parfumdreamsiltä

Parfumdreamsin verkkokaupasta löydät lukuisia kasvoöljyjä tunnetuilta kosmetiikanvalmistajilta, kuten BABORilta, Primaveralta, Biothermiltä, Laveralta ja Dr. Schelleriltä. Erilaisten vaikutusaineiden yhdistelmien ansiosta valikoimassa on saatavilla sopiva kasvoöljy kaikille ihotyypeille.