Tuoksusaippuat

22 Tuote
24
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Saippua: kauniille ja hoidetuille käsille

Kädet tulee pestä useita kertoja päivässä, jonka vuoksi hoitava saippua onkin tärkeä osa käsien hoitoa. Se voikin tehdä paljon muutakin kuin vain puhdistaa: tuoksuva saippua hemmottelee käsiä ja mieltä aromaattisilla esansseilla, jotka tekevät päivittäisestä rutiinista ihanan kylpyhetken.

Hemmottele itseäsi tuoksusaippualla

Saippuassa voi olla monia erilaisia tuoksuja, jotka herättelevät aisteja. Jos tarvitset lisää energiaa päivään, sitrushedelmien esanssit ovat oiva valinta. Hedelmäiset komponentit kuten omena, vesimeloni tai kookospähkinä levittävät kesäistä tunnelmaa. Pehmeä laventeli tai kamomilla puolestaan rauhoittavat mieltä ja sopivat erityisen hyvin iltaan. Käsien lisäksi ihanasti tuoksuvia tuoksusaippuoita löytyy myös koko keholle.

Tuoksuvan saippuan edut

Tuoksusaippuat myydään useimmiten kiinteinä palasaippuoina, joten ne ovat edullinen valinta, joka kestää pitkään. Lisäksi ne irrottavat tehokkaasti rasvaa. Kaiverruksin koristetut saippuat ovat lisäksi kaunis lahja erilaisiin tilanteisiin upeine kuvioineen, kukkineen tai lehtineen. Lisäksi muovittomasti pakattu saippua on ympäristöystävällisempi valinta.

Mitä tulisi huomioida saippuaa valittaessa?

Kuivalle iholle kannattaa valita kosteuttava, voidemainen saippua. Vaikuttavat ainesosat kuten hunaja, sheavoi tai aloe vera pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Tämä on erityisen tärkeää pestessä käsiä usein. Myös öljyt voivat auttaa ihon kosteutuksessa. Kookosrasva, oliiviöljy, maissiöljy tai auringonkukkaöljy vaikuttavat kosteuttavasti. Jos haluat vähentää ihon ikääntymisen vaikutuksia, sinun kannattaa valita laventelia ja ruusua sisältävä saippua. Myös A-vitamiinihappo eli tretinoiini tukee ihosolujen uudistumista. Virkistävä tuoksu saa jokapäiväisen käsienpesun tuntumaan kuin pieneltä pakohetkeltä arjen keskellä. Lopuksi voit hemmotella käsiäsi ravitsevalla käsirasvalla, jonka tuoksu sopii täydellisesti yhteen käsisaippuan kanssa.

Kun haluat valita käsiesi kannalta erityisen hyvän saippuan, varmista, että sen pH-arvo on alle 5,5. Näin varmistat, ettei se vahingoita käsien luontaista suojakerrosta eli happovaippaa. Laadukkaan tuotteen valinta kannattaa aina. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista. Harvinaiset ainesosat kuten arganöljy ovat kalliimpia. Ne ovat kuitenkin investointi vastuullisesti hoidettuihin ja kauniisiin käsiin.

Mikä saippua sopii millekin ihotyypille?

Tärkeä kriteeri sopivaa saippuaa valittaessa ovat ihon tarpeet. Olipa kyseessä normaali tai herkästi ärsyyntyvä iho, kaikille ihotyypeille löytyy sopiva saippua

  • Saippuat normaalille iholle: puhdistavat tehokkaasti ja hoitavat samalla.
  • Saippuat normaalille tai kuivalle iholle: sisältävät kosteuttavia ainesosia ja hoitavia uutteita.

Tuoksusaippuat lahjaksi

Laadukas tuoksusaippua sopii täydellisesti pieneksi tuliaiseksi. Se on myös itsessään ihana pieni lahja milloin tahansa. Hoitavat ja piristävät ainesosat tekevät jostain niinkin arkipäiväisestä kuin käsien pesusta jännittävän kauneusrituaalin.

Tilaa nyt helposti laadukkaat saippuat parfumdreamsiltä

Hanki hieman ylellistä luksusta kylpyhuoneeseen ja osta laadukkaat tuoksusaippuat von parfumdreamsiltä. Lumoavat tuoksunuotit ympäröivät sinut ja vieraasi aina uudelleen astuessasi kylpyhuoneeseen. Löydä nyt uusi suosikkituoksusi yhdistettynä hoitavaan saippuaan. Tutustu verkkokauppamme kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisaippuasi helposti kotiisi.