Trussardi hajuvesi

73
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Trussardi-hajuvesi: tyyliä ja italialaista eleganssia

Nimi Trussardi edustaa italialaista tyyliä, jota pidetään samalla sekä pelkistettynä että eleganttina, ja joka on tehnyt maasta niin tunnetun. Tämän kansainvälisen muoti- ja luksusyhtiön historia yltää yli 100-vuotta taaksepäin, ja sen alkoi aikoinaan Bergamosta läheltä Milanoa. Vielä nykyäänkin Trussardi on samannimisen perheen omistuksessa. Trussardi-hajuvesi on levittänyt tuoksuillaan tuotemerkkiin liitettyä eleganssia jo vuodesta 1982 lähtien.

Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman Trussardi-hajuvesiä. Seuraavat Trussardin tuoksut ovat erityisen suosittuja verkkokaupassamme:

  • Trussardi My Name: Tämä Trussardin Eau de Parfum Spray lumoaa jo herkällä vaaleanpunaisella värillään, joka saa arvokkaan kristallipullon hehkumaan sisältä. Hajuveden hienostuneella koostumuksella Trussardi ilmaisee jokaisen naisen yksilöllistä identiteettiä kukkaisten ja maanläheisten vivahteiden avulla. Tätä filosofiaa ilmentää myös raikas ja ilmeikäs naisten Trussardi-hajuvesi, jossa yhdistyvät olemisen keveys ja syvä aistillisuus. Latvatuoksua luonnehtivat ilmavat heliotrooppi ja orvokki, joille syreeni ja sammal antavat mielenkiintoisia vivahteita ennen kuin juurituoksun meripihka ja vanilja valtaavat alan.
  • Trussardi La Vie di Milano: Tämän Trussardin Eau de Parfum Sprayn nimi on yhtä ylellinen kuin pullokin: Aperitivo Milanese Porta Nuova. Tämä miesten ja naisten tuoksu kantaa keskiaikaisen Milanon sydämestä löytyvän portin nimeä. Portti on paikka, jossa kauniit ja kuuluisat tapaavat joka päivä happy hourin aikana aperitiivilla ennen kuuman yön alkua. Pullossa on vinttikoiran muotoinen korkki, joka on Trussardin tavaramerkki. Sitruksisen raikas latvatuoksu muuttuu iiriksen, amareton ja heliotroopin vivahteiksi ennen kuin tuoksu hiipuu ja muuttuu meripihkan, bentsoiinin ja vaniljan nuoteiksi.
  • Trussardi 1911 Donna: Tämä Trussardin Eau de Parfum Spray on ajaton klassikko, joka kantaa perustamisvuoden numeroa ja joka esiteltiin juhlavuoden tuoksuna Trussardin 100-vuotissyntymäpäivänä. Luksusbrändin poikkeuksellinen tyylikkyys tuntuu jo latvatuoksussa, joka jättää jälkeensä kirpeän yuzun, hapokkaan setrin ja raikkaan melonin tunnistettavan vaikutelman. Jasmiinin, lootuksen ja teelehtien pehmeät kukkaissävyt tuovat mieleen idän, ennen kuin hajuvesi kietoo kantajansa pehmeään patsulin, santelipuun, setrin ja vaniljan lämpöön.

Vuodesta 1911 lähtien Trussardi on ollut yksi niistä tuotemerkeistä, joista Milanon hienosto ei halua luopua. Samana vuonna Dante Trussardi perusti käsinetehtaan Bergamoon. Tässä vain muutaman kilometrin päässä Milanosta sijaitsevassa kaupungissa asuu luotettavia asiantuntijoita, jotka tekevät työtään huippuosaajien taidokkuudella.

Osta Trussardi -hajuvesi edullisesti

Trussardi-hajuvesiä on valmistettu aina vuodesta 1983 lähtien. Tämän ylellisen tuotemerkin menestyksen salaisuus on aistittavissa kaikissa Trussardin tuoksuissa. Tilaa nyt parfumdreamsilta edullisesti klassista eleganssia edustava tuoksu, jossa on ripaus yllättävää ekstravaganssia, joka saa hajuveden erottumaan joukosta.