Hiustarvikkeet

105 Tuote
43
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Viimeistele kampauksesi hiustarvikkeilla

Hiuskoristeet ovat monikäyttöisyydessään oiva tapa luoda upeita hiuslookeja ja korostaa omaa tyyliä. Niiden avulla on helppo muuttaa kampaustyyliä ja ne ovat ennen kaikkea käytännöllisiä. Erilaiset hiuskoristeet sopivat hiusten sitomiseen tai kiinnittämiseen.

Tilaa naisten hiuskoristeet parfumdreamsilta

Pitkän aikaa naiset koristivat tukkaansa vain välttämättömillä tarvikkeilla korostaakseen luonnollista ulkonäköään. Trendinä olivat yksinkertaiset hiuskoristeet, jotka jäivät visuaalisesti taka-alalle. Tällä hetkellä 1990-luku juhlii taas suurta paluutaan ja sen myötä myös hiustarvikkeet, kuten leveät hiuspannat ja hienoilla kankailla päällystetyt scrunchies-hiusdonitsit, jotka ovatkin todellisia katseenvangitsijoita. Hiuskoristeiden avulla voit nopeasti ja helposti muotoilla hiukset, viimeistellä lettikampaukset ja toteuttaa luovia trendikampauksia. Parfumdreamsilla voit valita näistä naistenhiustarvikkeista:

  • Hiuspannat: hiuspanta on yksinkertainen mutta tyylikäs tapa pitää hiukset takana tai viimeistellä nuttura- tai lettikampaus. Muodissa ovat paksut mallit, joissa on laadukas sametti- tai satiinipinta, vintage-tyyliset versiot ja leikkisät koristellut pannat.
  • Hiusdonitsit: Nopeampaa kampausta kuin poninhäntä ei ole olemassakaan. Hiusdonitsi pitää hiukset kevyesti yhdessä puristamatta hiuksia yhteen. Tämän naisten hiuskoristeen pinta on pehmeä sametti- tai silkkikankaan ansiosta. Se vähentää hiusten katkeamista ja korvaa rannekorun ranteen ympärillä käytettynä.
  • Hiusklipsit ja -soljet: Hiussoljet kiinnittävät häiritsevät hiukset ja luo romanttisia kampauksia. Hiusklipsit luovat upeilla yksityiskohdillaan tehosteita hiuksiin ja piristävät yksinkertaisia hiuslookeja.

Parfumdreamsista löydät monenlaiset tuotteet, kuten hiuslenkit, hiussoljet, hiuspannat, hiusklipsit, scrunchiet eli hiusdonitsit ja hiuspinnit. Osittain ne on valmistettu ylellisistä materiaaleista, ovat laadukkaita ja inspiroivat innovatiivisilla malleillaan, jotka ovat hellävaraisia hiuksille.

Lasten hiuskoristeet

Pienten lasten iloksi verkkokaupasta löytyy myös värikkäitä hiussolkia lapsiystävällisissä ja söpöissä malleissa. Kevyet hiuspannat, joiden sisäpuolella on spiraalimainen pinnoite, pitävät hiukset takana eivätkä liu’u alas leikin tiimellyksessä. Kierteiset ja spiraalin muotoiset hiuslenkit antavat pitoa ilman epämiellyttävää paineen tunnetta. Ne on helppo irrottaa jopa sekaisesta lapsen tukasta.