Moschino hajuvesi

75
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Moschino hajuvesi: provosoiva, röyhkeä, epätavallinen

Moschino-tuoksut ovat yksinkertaisesti kaikkea muuta kuin tavanomaisia: ne ovat provokatiivisia ja poikkeavia, mutta aina laadukkaita ja ylellisiä. Moschinon tyyli on ainutlaatuinen ja se on ollut sitä jo vuodesta 1983 lähtien. Suunnittelijana Franco Moschinolla oli kantaaottava asenne muotiteollisuutta kohtaan. Tästä hyvänä esimerkkinä silmiinpistävä viesti "Stop the Fashion System!” vuodelta 1990, jota ei käytetty vain mainoskampanjoissa, vaan myös painettiin paitoihin

Moschino on räväkkä, värikäs, poikkeuksellinen ja aina persoonallinen. Samaa kaavaa toteuttavat myös luksusbrändin tuoksut. Jokainen Moschino-tuoksua käyttävä huokuu hyvin erityistä viehätysvoimaa, joka on samalla romanttinen, aistillinen ja raikkaan virkistävä. Moschinon miesten tuoksut leikittelevät modernilla miehisyydellä ja erottuvat provosoivasti joukosta.

Moschino hajuvesi ovat ainutlaatuisia – aivan kuten niiden pullotkin

Moschino-tuoksu on yksinkertaisesti jotain erityistä. Silmäänpistävät pullot houkuttelevat uteliaita katseita. Suosittu Moschino-tuoksu Fresh Couture on samanaikaisesti eloisa, raikas ja naisellinen. Tämä Moschino-tuoksu erottuu hyllyssä pesuainepullon ulkomuodollaan. Jos pidät hieman makeammista tuoksuista, hyvä valinta onMoschinon Toy 2. Se on itämainen tuoksu, josta löytyy herkkää ruusun aromia ja sitrusmaisia vivahteita. Nallepullo on myös todellinen katseenvangitsija.

Osta edullisia Moschino-tuoksuja verkkokaupastamme

Trendikäs Moschino-tuoksu on todellinen tuoksukokoelmasi katseidenkääntäjä. Yksittäiset tuoksukomponentit räjähtävät iholla ja alleviivaavat persoonaasi omalla yksilöllisellä tavalla. Moschino-tuoksut on tarkoitettu kaikille, jotka nauttivat huolettomasta elämästä ja haluavat kotiinsa ripauksen italialaista elämäniloa. Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman Moschino-tuoksuja kohtuuhintaan.