Marc Jacobs hajuvesi

512
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Marc Jacobs -tuoksut: Aistien ilotulitus

Marc Jacobsin hajuvedet tekevät selväksi sen, miksi tämä newyorkilainen valmistaja on saanut miljoonia vannoutuneita faneja maailmanlaajuisesti. Vaikka Marc Jacobs on viime aikoina noussut otsikoihin monisukupuolisella muodillaan, tuoksut ovat edelleen naisten hallitsemaa maailmaa. Marc Jacobs edustaa riemastuttavia tuoksukompositioita, jotka ovat yhtä monipuolisia kuin tasapainoisiakin.

Seuraavat Marc Jacobsin tuoksut ovat erityisen suosittuja:

  • Marc Jacobs Daisy: Tämä tuoksu on saatavilla Marc Jacobsin eau de toilette- tai eau de parfum -versiona. Tämä hedelmäisen raikas sekoitus on täydellinen ensituoksu nuorille naisille, jotka eivät ole vielä löytäneet henkilökohtaisia mieltymyksiään hajuvesimaailmassa. Latvatuoksun greippi ja mansikka vaihtuvat vähitellen klassisiin kukkiin, kuten orvokkiin, gardeniaan ja jasmiiniin, ja lopuksi tuoksussa ovat aistittavissa lempeä myski, kevyet puu ja vanilja.
  • Marc Jacobs Perfect: Olemme kaikki täydellisiä luomuksia. Tämä Marc Jacobsin kukkainen parfyymi edustaakin itsensä hyväksymistä ja optimismia. Se ilmentää Marc Jacobsin uskontunnustusta: “I am perfect as I am.” Suunnittelija on jopa tatuoinut käteensä sanan ”perfect”. Tämä tuoksu avautuu narsissin ja raparperin monisyisellä yhdistelmällä ennen kuin pintaan nousevat mantelimaidon ja kasmiraanin lempeät nuotit.
  • Marc Jacobs Daisy Love: Tämän Marc Jacobsin eau de toiletten suloinen lempinimi on ”so sweet”. Eikä suotta, sillä tuoksu on kuin herkullinen jälkiruoka, joka sytyttää nautiskelijoiden hajuaistit. Tämä tuoksu huokuu hyväntuulisuutta heti alusta alkaen valkoisen vadelman aromin yhdistyessä bergamotin ja lakan vivahteisiin. Puumaiset sävyt, päivänkakkara ja jasmiinimaito muuttavat pirskahtelevan alun makeansuloiseksi elämykseksi, johon myski ja iirispuu tuovat monivivahteisuutta.

Marc Jacobsin hajuvesipullot ovat yhtä upeita ja huolettomia kuin itse tuoksutkin.>. Pullot kruunaavat näyttävät kukat, tähdet ja rusetit, jotka vetävät katseita puoleensa.

Marc Jacobsin tuoksut nuorille ja sydämeltään nuorille

Marc Jacobs on yksi niistä harvoista suurista muotisuunnittelijoista, jotka ovat aina onnistuneet pysymään mukana ajan hengessä. Marc Jacobsin naisten tuoksut ja hänen muotinsa ovat kulkeneet käsi kädessä jo vuosikymmeniä. Silti newyorkilaisella ei ole ollut helppoa. Hänen äitinsä sanotaan huolehtineen pojastaan niin vähän, että hän asui ajoittain isoäitinsä luona. Hänen lahjakkuutensa näkyi jo varhain, muun muassa vuonna 1987, jolloin hänestä tuli nuorin suunnittelija, joka sai Council of Fashion Designers of American Perry Ellis Award for New Talent -palkinnon.

Siitä lähtien Marc Jacobs on rakentanut imperiumiaan ahkerasti ja määrätietoisesti. Ensimmäisen mallistonsa hän esitteli omalla nimellään 90-luvun puolivälissä. Hän työskenteli Louis Vuittonille vuosina 1997–2013. Samaan aikaan hän omisti osan luovuudestaan tuoksuille. Vaikka hänet tunnetaan parhaiten naisten tuoksuista, Marc Jacobs on suunnitellut tuoksuja myös miehille.

Tilaa Marc Jacobsin tuoksuja edulliseen hintaan

Suuri valikoima Marc Jacobsin eau de parfums tai eau de toilette -tuoksuja parfumdreamsilta. Hänen muotinsa ei välitä sukupuolirajoista, ja vastaavaa on odotettavissa myös tuoksujen puolella. Marc Jacobsin naisille suunnatut hajuvedet ovat edelleen sanoinkuvaamattoman naisellisia – mutta kuka sanoo, että vain naiset voivat tuoksua makealta?