Fanola

161
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Fanola: italialaista hiustenhoitoa täynnä intohimoa ja luovuutta

Hiustenhoitomerkki Fanola on intohimoinen ja muodikas italialainen brändi, joka panostaa tuotteiden kehitykseen. Merkki on perustettu vuonna 2005, ja sen takana on useiden yritysten ryhmittymä. Jo lyhyessä aikaa merkin onnistui nousta ammattimaisten hiustenhoitotuotteiden kärkinimien joukkoon ja se vakuuttaa yhä tänä päivänä aina uusilla tuotteilla ja innovaatioilla.

Fanola tunnetaan laadukkaista vaikuttavista ainesosistaan ja kaikille hiustyypeille sopivista tuotteista. Jatkuva korkea laatu yhdistettynä huokeaan hintaan – 100 ml:n shampoopullo maksaa noin 5 euroa – tekee Fanolasta hinta-laatu-suhteeltaan hyvän valinnan. Fanola-tuotteet sopivatkin jokaiselle budjetille, sillä tuotemerkki on edullinen ja sopii päivittäiseen hiustenhoitoon tehokkuudesta tinkimättä.

Miten Fanola-hiustenhoitotuotteet eroavat muista?

Fanola-shampoo valmistetaan ilman eläinkokeita ja se sopii kaikille hiustyypeille. Ovatpa hiuksesi vaalennetut, luonnollisen ruskeat tai värikkäät, Fanola-tuotteista löytyy jokaiselle värille sopiva tuote. Hiustenhoitotuotteiden, kuten shampoiden, hiusnaamioiden ja hoitoaineiden, lisäksi Fanola tarjoaa myös hiustenmuotoilutuotteita. Näin voit hoitaa hiuksesi kokonaan Fanola-tuotteilla.

Lisäksi merkki on imagoltaan moderni ja edustaa italialaista elämäniloa ja laatua. Jos etsit luotettavaa hiustenhoidon kumppania, Fanola on hyvä valinta.

Millaisia tuotesarjoja Fanola-tuotteista löytyy?

Fanola-tuotteita voi ostaa joko yksittäin tai usean tuotteen pakkauksina. Yksittäisiin hoitotuotesarjoihin kuuluu aina useita tuotteita, kuten esimerkiksi seuraaviin:

  • Fanola No Yellow: Jos vaalennetuissa hiuksissasi on epätoivottua keltaisuutta, se lähtee luotettavasti pois Fanola No Yellow -sarjan tuotteilla. Violetit pigmentit antavat viileän vaaleille hiuksille kevyen hopeisen kiillon. Harmaista hiuksista saattaa No Yellow -tuotteilla tulla jopa säihkyvän valkoiset.
  • Fanola No Red: Tämä shampoo on kehitetty ruskeille hiuksille tukemaan niiden luonnollista värisävyä. Hiusten epätoivottu punertava väri häviää tuotesarjan tuotteilla, joihin shampoon lisäksi kuuluu myös hiusnaamio.
  • Fanola No Orange: Myös tätä hoitotuotetta käytetään epätoivottujen värisävyjen poistamiseen hiuksista, erityisesti tummaksi värjätyistä hiuksista. Kuparin sävyt häviävät, hiukset saavat kosteutta eikä päänahka pääse kuivumaan. Shampoo ja hoitonaamio sopivat jopa päivittäiseen käyttöön.

Mutta Fanola tarjoaa muitakin kuin värjättyjen hiusten tuotteita. Myös luonnollisille värisävyille löytyy sopivia tuotteita, jotka hoitavat ja ravitsevat hiuksia, vähentävät hiusten katkeilua ja saavat hiukset kiiltämään. Jopa permanentatuille hiuksille löytyy sopiva Fanola-shampoo.

Osta Fanola-tuotteita upeaan hintaan

Parfumdreamsiltä voit ostaa Fanola-tuotteita ja hyötyä edullisista hinnoista. Lisäksi saat Fanola-tuotteet suoraan kotiisi. Etsitpä hoitavaa hiusnaamiota, öljyä, shampoota tai muotoiluvoidetta, suuresta valikoimasta löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan Fanola-tuotteen.