Laura Biagiotti

127
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Laura Biagiotti: italialaista eleganssia ja luonnollista kauneutta

Laura Biagiotti -tuotteet ovat saaneet nimensä samannimiseltä suunnittelijalta. Vuonna 1943 Roomassa syntynyt Laura Biagiotti aloitti jo varhain työskentelyn äitinsä muotiateljeessa ja keskeytti arkeologian opintonsa. Vuonna 1972 hän esitteli ensimmäisen oman muotimallistonsa Firenzessä ja tuli pian tunnetuksi. Ensimmäinen Laura Biagiotti -hajuvesi ilmestyi vuonna 1982.

Laura Biagiottin muodille on ominaista italialainen eleganssi, ja se on yhä tänä päivänä erittäin menestyksekästä. Kašmir-mallistonsa ansiosta hän sai lempinimen ”Queen of Cashmere” ja hänen kurvikkaille naisille suunnattu muotimallistonsa oli trendin aloittajien joukossa. Menestyksen takeena oli hänen visionsa tarjota jokaiselle naiselle kauneuden tunne ja mahdollisuus pukeutua kauniisiin vaatteisiin koosta huolimatta. Hänen esikuviaan olivat keskiluokan naiset, jotka voivat tuntea itsensä kauniiksi ja naiselliseksi hänen luomuksissaan.

Laura Biagiotti -hajuvesi: pehmeän naisellinen

Laura Biagiotti tuli nopeasti tunnetuksi myös Italian ulkopuolella. Yhä tänä päivänä hänen tuoksunsa ovat klassikoita, joita myydään ympäri maailman.

Naiselliset Laura Biagiotti -hajuvedet myydään upeissa pulloissa. Osa pulloista kuvastaa Castello di Marco Simonea, paikkaa, jossa Laura Biagiotti asui lähellä Roomaa aina kuolemaansa asti. Roomalaisen suunnittelijan tuoksut ovatkin täynnä italialaista elämäniloa ja puhdasta nautintoa.

Laura Biagiotti -hajuvesien klassikot

Laura Biagiotti -hajuvedet huokuvat naisellisuutta ja ovat täynnä naisellista luovuutta. Lisäksi tuoksuissa huokuu Rooman viehätys – olihan se Laura Biagottin ikuinen inspiraation ja luovuuden lähde. Hänen kuuluisimpiin tuoksuihinsa kuuluvat:

  • Laura Biagiotti Laura: Tämä hajuvesi on yksi ehdottomista klassikkotuoksuista. Latvatuoksun litsi ja vesimeloni luovat kevyen ja hedelmäisen ensivaikutelman, joka muuttuu kukkaiseksi sydäntuoksuksi täynnä ruusua ja vesililjaa. Pohjatuoksun santelipuu tekee siitä mausteisemman ja puisemman, jota kuitenkin tasapainottaa vaniljan säväys antaen tuoksulle kukkaismaisen kokonaisilmeen. Tämä herkkä hajuvesi sopii erinomaisesti korostamaan omaa naisellisuutta.
  • Laura Biagiotti Roma: Tämä Laura Biagiotti -hajuvesi on kunnianosoitus suunnittelijan kotikaupungille. Elegantin hajuveden latvatuoksun muodostavat hedelmäiset ja raikkaat greipin, mustaviinimarjan ja bergamottin aromit. Sydäntuoksun täyttävät kukkaismaiset mantelin, ruusun ja kielon vivahteet. Itämaisen pohjatuoksun muodostavat ambra, vanilja ja valkohankajäkälä. Yhdistelmä tekee Roma-tuoksusta viettelevän ja elegantin.
  • Laura Biagiotti Roma Uomo: Laura Biagiottin miesten hajuvesi on aivan yhtä elegantti kuin naisten hajuvesikin, ja myös se on kunnianosoitus Italian pääkaupungille. Mausteiset pelargonin ja santelipuun vivahteet täydennettynä tonkapavulla, greipillä, vaniljalla ja basilikalla antavat hajuvedelle sen vivahteikkaan ilmeen.

Kaikki nämä tuoksut sisältävät tietynlaista eleganssia ja italialaisuutta, joista Laura Biagiotti oli kuuluisa.

Osta Laura Biagiotti -hajuvesi parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä löydät kaikki Laura Biagiotti -hajuvesien klassikot. Hanki nyt pullo italialaista elämäniloa kotiisi tai anna se lahjaksi rakkaillesi.