Kiharrin

78 Tuote
68
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kiharrin hurmaavan kiharapilven salaisuus

Kiharat tuovat hiuksiin tuuheutta ja pehmeät Beach Waves -laineet muistuttavat ilmavaa surffarilookia. Sopivalla kihartimella luot upeat laineet tai kiharat myös suoriin hiuksiin. Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman erilaisia kihartimia, joilla saat hiuksiisi hellävaraisesti kauniin aaltoilevan ilmeen tai tuuhean kiharapilven.

Täydellinen kiharrin aaltoileville hiuksille

Suuret, pehmeät aallot, ilmavat laineet tai pienet kiharat: jokaiselle tyylille löytyy sopiva kiharrin. Halkaisija on ratkaisevassa asemassa sopivaa laitetta valitessasi:

  • Pienet korkkiruuvikiharat onnistuvat parhaiten ohuella kihartimella. Halkaisija saisi mieluiten olla alle 28 millimetriä. Mitä kapeampi kiharrin, sitä pienemmät ja kähärämmän kiharat.
  • Pehmeät Beach Waves -laineet ja suuret kiharat saat luotua kihartimella, jonka halkaisija on vähintään 3 cm. Jos haluat luoda luonnollisen Beach Waves -lookin, voit myös käyttää kahta erikokoista kiharrinta.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös valita kartiomaisen kihartimen. Vaihtelemalla kihartimen paksuutta saat kiharoista luonnollisen näköiset.
  • Myös lyhyisiin hiuksiin saa kiehtovan kiharakampauksen. Klipsillinen kiharrin on tällöin kätevä apuri, sillä kihartimen klipsi pitää hiukset paikoillaan muotoiltaessa. Näin suortuvat eivät pääse karkaamaan vaan kihartuvat hellävaraisesti.

Jotta kiharasi säilyisivät pitkään, voit kiinnittää ne niiden jäähdyttyä hiuskiinteellä.

Kihartimen oikeaoppinen ja hellävarainen käyttö

Jotta kihartaminen olisi hiuksille hellävaraista, muista aina varmistaa ennen hiusten kihartamista, että ne ovat täysin kuivat pesun jäljiltä. Lisäksi hiuksissa kannattaa käyttää lämpösuojaa, jotta ne vahingoittuisivat mahdollisimman vähän.

Parhaan tuloksen saat, kun jaat hiukset ylä- ja alahiuksiin. Aloita alaosasta ja työskentele suortuva kerrallaan. Kiharrin kuumenee käytössä suuresti, asetuksesta riippuen jopa 230 asteeseen. Älä pidä kiharrinta liian lähellä päänahkaa.

Ilmakiharrin toimii hieman eri tavalla. Sitä voit huoletta käyttää myös kosteisiin hiuksiin. Vaihtelemalla harjapäitä saat luotua luonnollisilta näyttävät kiharat. Käytä myös tällöin hoitavaa lämpösuojasuihketta, jotta hiuksesi eivät vahingoitu.

Lämpötilalla on myös suuri merkitys täydellisten kiharoiden teossa. Hennot hiukset kaipaavat vähemmän lämpöä muotoutuakseen kauniisti. Usein ohuille ja hennoille hiuksille riittää 160 asteen lämpötila. Paksut hiukset puolestaan tarvitsevat enemmän lämpöä kihartuakseen kunnolla. Halutun lopputuloksen saamiseen voidaan tarvita jopa 230 astetta.

Kiharat ja laineet kaikenlaisiin hiuksiin: osta kiharrin parfumdreamsiltä

Sopiva kiharrin Beach Waves -lookin, korkkiruuvikiharojen tai tuuheiden laineiden luomiseen löytyy taatusti parfumdreamsin valikoimasta. Ammattimaisilla laitteilla ja laadukkailla hoito- ja muotoilutuotteilla loihdit unelmiesi kampauksen. Tutustu nyt hiustenhoitotuotteiden valikoimaan ja tilaa suosikkituotteesi kätevästi ja nopeasti suoraan kotiin.