Kuivashampoo

36 Tuote
222
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kuivashampoo on mullistanut hiusten hoidon

Jo nimensä puolesta tämä ihmeaine kuulostaa erikoisen vastakohtaiselta, mutta hiusten hoitoa ilman sitä voisi tuskin enää ajatella. Kuivashampoo on kätevä apuri, kun aikaa kunnolliseen hiusten pesuun ei ole riittävästi tai kun tarvitset nopeaa raikastusta pesukertojen välillä. Yksi pieni suihkaus, rasvaisuus on poissa ja hiukset vaikuttavat jälleen raikkailta.

Kuinka kuivashampoo toimii?

Kuivashampoon raikastavan vaikutuksen salaisuus on sen ainesosissa. Shampoossa käytetyt imukykyiset ainesosat kuten tärkkelys tai savi auttavat sitomaan liiallista talia. Rakenteeltaan shampoo on hienojakoista puuteria, joka on helppo suihkuttaa hiusten tyveen ja kammata pois. Tuloksena on mattainen ilme ja hiukset, joita on helppo muotoilla. Lisäksi hyvä kuivashampoo antaa hiuksille raikkaan tuoksun ja miellyttävän, raikkaan tunteen.

Muista aina valita tuote hiusvärisi mukaan. Esimerkiksi kuivashampoo tummille hiuksille sisältää tummia pigmenttejä, jotka voivat jättää vaaleisiin hiuksiin näkyviä jäänteitä. Lisäksi kuivashampoota voi käyttää peittämään ensimmäisiä harmaita hiuksia tai värjättyjen hiusten juurikasvua.

Milloin kuivashampoota kannattaa käyttää?

Nopeasti rasvoittuvat hiukset vaativat paljon hoitoa. Niinpä tämä kätevä monikäyttötuote sopiikin erityisen hyvin ihmisille, jotka muutoin pesisivät hiuksiaan päivittäin. Mutta on muitakin syitä, miksi kuivashampoota kannattaa käyttää:

  • Auttamaan hiusten muotoilussa: Haluatko tuuhean föönatun lopputuloksen tai pitävän lettikampauksen? Tuuheuttava kuivashampoo tekee kaikesta hiusten muotoilusta helpompaa.
  • Urheilun jälkeen: Oletko menossa tapaamiseen suoraan salilta? Kun sinulla on tämä fiksu apuri laukussasi, loihdit hetkessä itsellesi raikkaan kampauksen.
  • Matkoilla: Etenkin matkustaessa kuivashampoo osoittautuu usein korvaamattomaksi apuriksi. Koska sen käyttöön ei tarvita lainkaan vettä, voit käyttää sitä esimerkiksi junassa ja näyttää pitkänkin reissun jälkeen raikkaalta ja huolitellulta.
  • Aamulla: Ei enää yön latistamia hiuksia. Vaikka nukkuisit pommiin, kuivashampoo auttaa kohentamaan hiuksesi hetkessä ja olet valmiina päivään.

Muista kuitenkin aina puhdistaa hiukset säännöllisesti myös tavallisella shampoolla. Pesu auttaa poistamaan kuivashampoon jäänteet ja hoitaa päänahkaa.

Kuivashampoon käyttö

Käyttö on helpompaa ja nopeampaa kuin tavanomainen hiusten pesu. Tarvitset vain hiusharjan, kamman ja käsipyyhkeen, jonka asetat harteille suojaamaan vaatteita. Harjaa hiukset aluksi kunnolla, jotta jauhe pääsee helposti kaikkiin kohtiin. Ravista kuivashampoota voimakkaasti ja suihkuta sitä sitten tasaisesti hiusten tyveen. Suihkutus onnistuu helpoiten noin 30 senttimetrin etäisyydeltä jakamalla hiukset samalla kammalla osiin. Anna shampoon vaikuttaa valmistajan ilmoittama aika, ennen kuin harjaat sen pois.

Mistä löytyy paras kuivashampoo? Luonnollisesti parfumdreamsiltä.

Etsitpä tavanomaista perustuotetta tai erityisesti ruskeille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota, parfumdreamsin valikoimasta löydät jokaiselle budjetille sopivan tuotteen netistä. Hanki nyt monipuolinen hiusten hoidon apuri ja helpota jokapäiväistä elämääsi.