Vartaloöljyt

79 Tuote
213
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta vartaloöljy verkosta: kiinteä iho aistillisen tuoksuisella hoidolla

Hellävaraiseen hierontaan tai vaativaan ihonhoitoon: Vartaloöljyjä voidaan käyttää monin tavoin, ja niitä pidetään vanhimpana ihonhoitotuotteena. Ihon tehohoitoon sopiikin upeasti laadukas vartaloöljy, joka hurmaa aistillisella tuoksullaan. Valikoimastamme löytyy myös paljon erituoksuisia ja erilaisille ihotyypeille tarkoitettuja kuivaöljyjä. Tutustu parfumdreamsin kiinteyttäviin vartaloöljyihin. Ne ovat hellivä vaihtoehto vartaloemulsioille.

Erituoksuiset vartaloöljyt

Vartaloöljy sopii parhaiten käytettäväksi heti kylvyn tai suihkun jälkeen, kun iho on vielä hieman kostea. Tällöin öljy levittyy erityisen hyvin ja imeytyy nopeasti. Vartaloöljyä voidaan lisätä myös suoraan kylpyveteen, jos kylvystä haluaa hieman hoitavamman. Monissa vartaloöljyissä on käytetty uuteyhdisteitä, joita saadaan eri luonnon ainesosista:

  • Ruusunkukkaa sisältävät kiinteyttävät vartaloöljyt: Ruusuöljyn tiedetään vahvistavan sidekudosta ja kiinteyttävän ihoa. Ruusunkukan tuoksu puolestaan auttaa tehokkaasti sisäiseen levottomuuteen ja jännitykseen.
  • Laventelinkukkaa sisältävä rauhoittava vartaloöljy: Laventelia sisältävällä vartaloöljyllä on myös kehoa ja mieltä rauhoittava vaikutus. Herkkä tuoksu tekee hyvää mielelle ja vaikuttaa positiivisesti uneen.
  • Porkkanaa sisältävät vartaloöljyt: Kuivalle iholle tarkoitetun vartaloöljyn tulisi sisältää porkkanauutetta. Sen sisältämä A-vitamiini hoitaa vaativia ihoalueita optimaalisesti.
  • Mantelia sisältävät vartaloöljyt: Manteliöljyä sisältävää vartaloöljyä suositellaan herkän ihon tehohoitoon.
  • Jojobaa sisältävät vartaloöljyt: Jojobapensaan siemeniä sisältävä kuivaöljy imeytyy nopeasti ihoon levityksen jälkeen ja suojaa sitä luotettavasti kuivumiselta. Lisäksi arvokasta A-provitamiinia ja E-vitamiinia sisältävää jojobaa pidetään ihoa suojaavana ja tulehdusta ehkäisevänä.
  • Makadamiaöljyä sisältävät vartaloöljyt: Jos iho on stressaantunut ja herkkä kannattaa valita makadamiaöljyä sisältävä vartaloöljy. Se kosteuttaa ihoa riittävästi ja sillä on ihoa uudistava vaikutus.
  • Kookospähkinää sisältävät vartaloöljyt: Kookosuutetta sisältävissä vartaloöljyissä on kevyt rakenne ja ne imeytyvät nopeasti. Kookospähkinää sisältävät kuivausöljyt ovat erittäin suosittuja etenkin kesällä, sillä monet tuotteet jättävät iholle hellävaraisen kiillon näyttämättä rasvaiselta.

Vinkki: Vartaloöljyn säännöllinen käyttö raskausaikana voi parantaa ihon kimmoisuutta ja näin torjua raskausarpia. Kuivaöljyjen pohjana on usein korkealaatuinen jojobaöljy.

Hanki vartaloöljyt edullisesti – Tutustu laajaan valikoimaamme parfumdreamsissa

Löydä juuri sinulle sopiva vartaloöljy parfumdreamsista. Ainutlaatuinen valikoimamme tarjoaa ravitsevat vartaloöljyt kuivalle iholle sekä kuivaöljyt, joilla on kiinteyttävä vaikutus. Tilaa suosikkituotteesi kätevästi verkkokaupasta tai liikkeellä ollessasi parfumdreams-apista.