Puhdistusöljyt

41 Tuote
138
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Puhdistusöljy – puhdistaa kasvot hellävaraisesti

Päivittäinen kasvojen puhdistus on erittäin tärkeää epäpuhtauksien kuten näppyjen ja mustapäiden välttämiseksi. Samalla iho pääsee rauhoittumaan ja elpymään päivän rasituksista. Toisinaan iho kuitenkin punoittaa, kiristää tai tuntuu ärtyneeltä puhdistuksen jälkeen. Tämä saattaa johtua liian voimakkaista hoitotuotteista. Puhdistusöljy voi tällöin olla hyvä vaihtoehto.

Puhdistusöljy jättää pehmeän tunteen iholle

Huolella valitulla puhdistusöljyllä poistat iholtasi kaikenlaisen lian. Puhdistusöljy poistaa paitsi epäpuhtaudet ihon pinnalta, se myös irrottaa talia ja muita kertymiä ihohuokosista. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu hoidetulta ja rauhoittuneelta.

  • Puhdistusöljyn vaikutus: Puhdistusöljy poistaa epäpuhtaudet iholta ilman, että se ärsyttäisi ihoa. Samalla öljy antaa iholle tarpeellista kosteutta. Näin ihosta tulee puhdas, hoidettu ja uudistunut.
  • Puhdistusöljy kaikille kasvoille: Kasvojen puhdistusöljy sopii muillekin ihotyypeille kuin kuivalle ja herkälle iholle. Myös rasvaiselle iholle tai epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle voi käyttää puhdistusöljyä. Se poistaa iholta epäpuhtauksia ja kosteuttaa ihoa luotettavasti. Näin kasvojen ihosta tulee puhtaampi, vahvempi ja elävämpi.
  • Kaikille ihotyypeille tarpeelliset ainesosat: Hyvä puhdistusöljy kasvoille sisältää laadukkaita hoitavia öljyjä. Tulehdusta ehkäiseviä ja hoitavia ominaisuuksia löytyy ennen kaikkea jojobaöljystä, arganöljystä ja rypäleensiemenöljystä. Näiden avulla iho pääsee jälleen tasapainoon ja näyttää hoidetulta.

Huokosiin asti ulottuva ja hellävarainen kasvojen hoito on mahdollista hyvinkin vähäisillä apuvälineillä. Puhdistusöljy puhdistaa kasvot hellästi vaikuttamatta ihon herkkään suojakerrokseen. Tämä on tärkeää, sillä terve iho on kaunis.

Ihanan hoidettu iho helposti

Puhdistusöljyn käyttö on erittäin helppoa. Muutamien vinkkien avulla voit kuitenkin hyötyä kasvojen puhdistuksesta entistä enemmän. Varaa jokaiseen päivään hieman aikaa kasvojen hoitoon. Kasvosi kiittävät sinua ja tuntuvat miellyttävän pehmeiltä.

Vaihe 1 – ihon valmistelu: Jos ihollasi on meikkiä, poista meikki ensin meikinpoistoaineella. Tämän jälkeen ihosi on valmis puhdistettavaksi huokosia myöten.

Vaihe 2 – puhdistusöljyn käyttö: Kostuta kätesi vedellä ja lisää siihen hieman puhdistusöljyä. Hiero kasvojasi vesi-öljy-seoksella, mutta älä päästä seosta silmien tai suun alueelle. Varmista, että levität öljyä kaikkialle kasvojen alueella. Tämä takaa tehokkaan puhdistuksen. Hierottuasi kasvojasi poista öljy huuhtelemalla kasvot runsaalla, lämpöisellä vedellä.

Vaihe 3 – kasvojen hoidon viimeinen vaihe: Kuivaa kasvot puhdistuksen jälkeen puhtaaseen pyyhkeeseen. Voit myös levittää kasvoille hieman kasvovettä rauhoittaaksesi ihon pintakerrosta. Päätä kasvojen puhdistus levittämällä kasvoillesi kasvovoidetta.

Kasvojen iho saattaa vaatia hieman totuttelua puhdistusöljyn käyttöön. Etenkin sekaiho ja rasvainen iho tarvitsevat jonkin aikaa, ennen kuin talin muodostus alkaa vähetä. Tämän jälkeen iho näyttää kuitenkin selvästi raikkaammalta ja puhtaammalta. Lopputulos näyttää upealta kaikilla kasvoilla.

Osta puhdistusöljy parfumdreamsiltä

Paras tapa saada kaunis iho on kehittää hyvä ihonhoitorutiini. Meikki, sää, ympäristövaikutukset ja stressi voivat vahingoittaa ihoa. Osa puhdistusöljyistä sisältää antioksidatiivisia ainesosia, jotka auttavat ihoa vapautumaan päivän stressistä. Valikoimastamme löydät runsaasti valikoituja puhdistusöljyjä, jotka kirkastavat ja hoitavat kasvojen ihoa. Tuloksena on puhdas ja hyvin ravittu iho.