Guerlain
 

FOUNDED IN PARIS IN 1828

A STORY OF CREATIVE DARING AND TRANSMISSION

Since 1828, Guerlain has explored, innovated and perfected its Fragrance, Skincare and Makeup thanks to its daring creators of mythic creations with timeless savoir-faire. All with Nature and Art as inspiration and the Culture of Beauty as a signature. Visionary in its holistic perception of Beauty, since founding, Guerlain has made its mark through creative daring and innovation.

 
Novelties
Bestseller

GUERLAIN

627
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Guerlain-hajuvedet – tuoksuja perinteikkäältä merkiltä

Guerlain ei ole mikä tahansa kosmetiikkamerkki vaan perinteikäs yritys, jolla on pitkä historia takanaan. Ranskalainen kosmetiikkavalmistaja Pierre-François Guerlain avasi vuonna 1828 Pariisin Rue de Rivolilla ensimmäisen liikkeensä. Poikiensa Aiméen ja Gabrielin kanssa hän loi erilaisia Guerlain-hajuvesiä, jotka ihastuttivat muitakin kuin vakiasiakkaita. Myös Euroopan kuningashuoneet kiinnostuivat hienostuneista hajuvesistä. Guerlain kehittyi yhä lisää vuosien saatossa ja on tänä päivänä hyvin suosittu.

Osta Guerlain-hajuvesiä, jotka ovat kuin henkäys ylellisyyttä

Runollinen, aistillinen, viettelevä – tuskin mikään muu tuoksu on yhtä kiehtova kuin Guerlain-hajuvesi. Erityisesti niiden tuoksumaailma on kautta aikojen ihastuttanut niin miehiä kuin naisiakin. Ajan kuluessa valikoimaan ovat tulleet mukaan myös laadukkaat kosmetiikkatuotteet, jotka ovat nykyisin kiinteä osa yrityksen tuotevalikoimaa.

  • Guerlain-hajuvedet naisille: Lähes 200 vuoden aikana kertynyt tietämys ja väsymätön työ näkyvät kaikissa merkin naisten tuoksuissa. Onpa valintasi Guerlain Eau de Parfum tai Eau de Toilette, pehmeät vaniljan vivahteet kutkuttavat hajuhermoja ihastuttavasti samalla kun lakritsi, patsuli tai ruusu luovat vaikuttavia tuoksuyhdistelmiä. Guerlain käyttää hajuvesissään ainoastaan laadukkaita ainesosia, joilla se saa aikaan selkeitä tuoksuluomuksia. Näin ovat saaneet alkunsa satumaiset tuoksusuosikit kuten La Petite Robe Noir tai Aqua Allegoria -tuoksusarja, joka sopii voimakkaille, kiinnostaville ja itsevarmoille naisille.
  • Guerlain-hajuvedet miehille Guerlainin valikoimaa hallitsivat pitkään naisten hajuvedet, mutta 1900-luvun alussa mukaan tulivat lopulta myös miesten tuoksut. Taidokkaat raikkaiden ja puisten tuoksujen yhdistelmät tyydyttivät aluksi herrasmiesten toiveet. 60-luvun puolivälissä miesten tuoksuihin otettiin vaikutteita Kaukoidästä ja lopputuloksena oli tuoksu-uutuus, joka valtasi hajuvesimarkkinat myrskyn lailla. Vielä tänä päivänä jokainen miesten hajuvesi on täynnä henkeäsalpaavia tuoksuja, jotka säteilevät voimaa, tyyliä ja maskuliinisuutta.
  • Guerlain Unisex-hajuvedet: Toisin kuin monet muut merkit, Guerlain tarjoaa myös unisex-tuoksuja ja on näin mukana ajan hengessä. Kukin sarjan tuoksuista sopii yhtälailla naisille kuin miehille, ja vie käyttäjänsä aistikkaalle tuoksumatkalle. Ylellisissä tuoksuissa on havaittavissa niin meripihkan kuin myskin vivahteita, mutta myös santelipuuta ja vihreä limeä.
  • Guerlain-meikit Oikeanlaisilla meikeillä voi helposti korostaa ja tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan. Tähän tarkoitukseen Guerlain tarjoaa runsaasti erilaisia luomivärejä, kynsilakkoja ja huulipunia sekä erilaisia meikkaustarvikkeita kuten siveltimiä. Näin voit olla oma itsesi alusta loppuun saakka varmistaen samalla, että näytät huolitellulta.
  • Guerlain-kasvojenhoitotuotteet: Jotta hajuvesi ja meikit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, täytyy iho ensin valmistella optimaalisesti. Guerlain-hoitotuotteilla hoidat ihoasi optimaalisesti ja huolehdit sen oikeasta kosteutuksesta. Huulivoiteiden, seerumeiden ja silmänympärysvoiteiden lisäksi valikoimaan kuuluu emulsioita, jotka on suunniteltu vartalon ja ihon tarpeisiin.

Guerlain tarjoaa satumaisen valikoiman erilaisia tuotteita. Ne on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten pakkausta unohtamatta. Kaikki tuotteet pulloista purnukoihin ovat parasta laatua ja osoitus yrityksen korkeasta vaatimustasosta. Ihoa hellivät tuotteet luovat ainutlaatuisia elämyksiä, jotka säilyvät muistoissa pitkään ja tarjoavat käyttäjälleen ylellisiä ja nautinnollisia hetkiä.

Osta nyt Guerlain-hajuvesi netistä parfumdreamsiltä

Guerlain tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia tuoksuja, meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Parfumdreamsiltä löydät tämän innovatiivisen menestysyrityksen tuotteita laajan valikoiman, joka vain odottaa sinua tekemään löytöjä. Hanki nyt Guerlain-hajuvedet helposti ja vakuutu itse niiden laadusta.