Puhdistusvaahdot

68 Tuote
213
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Puhdistusvaahto – ilmava kumppani ihonhoitorutiiniisi

Tutustu hellävaraiseen päivittäiseen kasvojenpuhdistukseen. Mieto puhdistusvaahto tekee vaikutuksen ilmavan kuohkealla koostumuksellaan. Kasvosi rakastavat tätä hellävaraista puhdistusta, joka poistaa iholta tehokkaasti ja vaivattomasti epäpuhtaudet, talin ja meikkijäämät. Ihosi kiittää saadessaan takaisin luonnollisen hehkunsa ja sinä kiität aina katsoessasi peiliin.

Puuttuuko ihohoitorutiinistasi sopiva puhdistustuote? Valitsemalla kasvojenpuhdistusvaahdon et voi mennä vikaan. Se on niin hellävarainen, että siitä pitää jopa herkkä iho. Jos haluat ottaa varman päälle, valitse luonnonkosmetiikkatuote ja luota kasvien voimaan. Tärkeintä on, että ihosi tuntuu käytön jälkeen puhtaalta aina ihohuokosia myöten. Puhdas olo kertoo, ettei ihoosi ole jäänyt mitään kuormittavia ainesosia.

Kullekin ihotyypille sopiva kasvojenpuhdistuspuhdistusvaahto

Ilmava koostumus ja vaikuttavat ainesosat ovat jokaisen puhdistusvaahdon unelmapari. Kämmenelle otettava annos voi hyvinkin olla geelimäistä, mutta kasvoille levitettäessä se muuttuu ilmavaksi vaahdoksi. Se on helppo levittää, ja puhdistava vaikutus alkaa välittömästi. Ainesosat huolehtivat siitä, että jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva puhdistusvaahto.

  • Kuiva iho: Kuiva ihotyyppi ei pidä alkoholista, mutta sen sijaan tehoaineista, kuten hyaluronihaposta tai pantenolista, Ne kosteuttavat ja muodostavat iholle luonnollisen suojakerroksen.
  • Sekaiho: Sekaiho kaipaa ainesosia, jotka palauttavan sen tasapainon ja tekevät ihosta matan. Lopputuloksena on kauniin harmoninen iho.
  • Rasvoittuva, epäpuhdas iho: Salisyylihappo tai teepuuöljy puhdistusvaahdossa huolehtivat siitä, ettei ylimääräisellä talilla ole enää asiaa iholle.
  • Herkkä iho: Herkkä iho kaipaa erityisen hellävaraista puhdistusvaahtoa. Kamomilla ja aloe vera tasapainottavat ärhäköitä tensidejä. Ne vähentävät punoitusta ja kiristävää tunnetta.

Hyvä kasvojenpuhdistusvaahto ei kuluta ihon suojakerrosta, mutta poistaa kuitenkin kaiken, millä ei ole sijaa puhtaalla iholla. Lisäksi se on helppo käyttää eikä sisällä ihoa kuivattavaa alkoholia.

Miksi puhdistusvaahto?

Kasvojen päivittäisen puhdistuksen tarkoituksena on pitää iho puhtaana ja nuorekkaana. Puhdistuksen jäljiltä iholla ei tulisi olla ylimääräistä rasvaisuutta, koska se tukkii ihohuokoset ja edistää epäpuhtauksien syntyä. Epäpuhtaudet, kuten pöly, tali, ja meikki taas edistävät enneaikaista juonteiden syntymistä.

Näin käytät kasvojenpuhdistusvaahtoa

Mieto puhdistusvaahto on kehitetty päivittäiseen käyttöön. Voit käyttää vaahtoa aamuisin yövoiteen jäämien poistamiseen. Illalla vaahtoava apuri puhdistaa kasvoiltasi kaikki päivän merkit.

Kastele kasvot, kaula ja dekoltee vedellä. Ota annostelijasta pieni määrä puhdistusainetta. Geelimäinen aine muuttuu levitettäessä ihanan ilmavaksi vaahdoksi. On myös puhdistusvaahtoja, jotka ovat pumppupullossa nestemäisiä ja vaahtoavat annosteltaessa. Levitä vaahto pyörivin liikkein. Älä käytä pesulappuja välttääksesi ihon mekaanista rasitusta.

Pese iho lopuksi runsaalla vedellä puhtaaksi. Kiinnitä huomiota veden lämpötilaan. Liian kuuma tai kylmä vesi voi myöskin vaurioittaa ihon suojakerrosta. Paras lämpötila on kädenlämpöinen. Kun ihosi on puhdistettu ihohuokosia myöten, levitä sille kasvovettä. Se kirkastaa ihoa ja valmistelee sen hoitorutiinia varten.