Voidemaiset luomivärit

13 Tuote
590
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Voidemainen luomiväri saa silmät säteilemään

Voidemaisia luomivärejä on saatavana erilaisia. Niitä myydään pienessä kierrekorkillisessa purkissa ja luomivärikynänä. Usein niitä käytetään myös pohjustusvoiteen sijaan silmämeikin pohjustusvoiteena. Jos haluat käyttää nestemäistä luomiväriä tällä tavoin, odota kunnes se on kuivunut. Sen jälkeen voit levittää puuterimaista luomiväriä. Yksinkertaiseen arkimeikkiin voidemainen luomiväri riittää kuitenkin yksinään. Levitä se luomelle, häivytä ja silmämeikkisi on valmis.

Voidemainen luomiväri: helppo levittää ja kestää pitkään

Voidemaisella luomivärillä on paljon etuja perinteiseen puuteriluomiväriin verrattuna:

  • Luomivärin voidemainen koostumus tekee levittämisestä ja häivyttämisestä erityisen helppoa – käytätpä siihen luomivärisivellintä tai sormea.
  • Voidemaiset luomivärit ovat runsaspigmenttisiä. Näin ollen jo pieni määrä tuotetta riittää luomaan näyttävän lopputuloksen.
  • Useimmat voidemaiset luomivärit kuivuvat luomelle eivätkä näin ollen keräänny päivän aikana luomivakoon – edes ilman silmämeikin pohjustusvoidetta.

Osta voidemaiset luomivärit parfumdreamsiltä

Laajenna meikkituotevalikoimaasi voidemaisella luomivärillä suosikkivärissäsi ja loihdi silmiisi säihkettä. Ne ovat monikäyttöisiä, helppoja levittää ja erittäin pitkäkestoisia. parfumdreamsiltä löydät kaiken näyttävään silmämeikkiin tarvitsemasi.