-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams

Mikroneulausrullalla sileä ja kimmoisa iho

Mikroneulaus on suosittu menetelmä, joka kehitettiin alun perin kliiniseen käyttöön kollageeni-induktioterapiaa varten. Mikroneulausrulla koostuu rullasta, jossa on hyvin pieniä neuloja ja joka on kiinnitetty pitkään kahvaan.

Pientä rullaa pyöritetään iholla, jolloin ihosolujen uudistuminen ja kollageenin muodostuminen vilkastuvat. Neulat nimittäin tekevät pienen pieniä reikiä ihoon. Ihon luonnollinen paraneminen saa käyntiin anti-aging-prosessin.

Menetelmällä on toinenkin hyöty: hoitotuotteet ja seerumit kulkeutuvat syvemmälle ihoon mikroskooppisen pienten reikien kautta, jolloin niiden vaikutusaineet tehoavat pidempään. Myös verenkierto vilkastuu, mikä auttaa heikkoja ja vaurioituneita ihosoluja uudistumaan ja kasvattamaan uusia soluja.

Mikroneulausrulla kotikäyttöön

Ihonhoidon ammattilaiset käyttävät jopa kolme millimetriä pitkiä neuloja. Tällaiset pituudet ovat tottumattomissa käsissä liian vaarallisia, minkä takia kotikäyttöön tarkoitettujen mikroneulausrullien neulat ovat lyhyempiä mutta kuitenkin erittäin tehokkaita.

Kasvojen mikroneulaus kotona: Mikroneulaus onnistuu kotonakin sopivilla mikroneulausrullilla. Noin 0,2 millimetrin pituisilla neuloilla varustetulla mikroneulausrullalla teet ihostasi virkeämmän ja ruusuisemman näköisen.

Mikroneulauksen hyödyt mikroneulausrullalla

  • kirkas ja hehkuva iho uuden kollageenin muodostumisen ansiosta
  • vähemmän ihon epäpuhtauksia ja pienemmät ihohuokoset
  • parempi verenkierto ihon rullauksen ansiosta
  • tehokkaampi solujen uusiutuminen

Jotta ihollasi on riittävästi aikaa toipua ja uusiutua, on suositeltavaa käyttää mikroneulausrullaa uudelleen vasta aikaisintaan kahden päivän kuluttua edellisestä käsittelykerrasta.

Ihonhoito mikroneulauksen jälkeen: tehosta paranemista kosteusvoiteilla

Ennen kuin käytät mikroneulausrullaa, puhdista kasvot hellävaroen ja desinfioi ne sen jälkeen. Sillä tavalla ehkäiset tulehduksia. Rasvaava, kosteuttava seerumi helpottaa mikroneulausrullan käyttöä.

Mikroneulauksen jälkeen iho tarvitsee viilennystä. Voit edistää ihon uudistumista rauhoittavilla ja viilentävillä kasvovoiteilla ja naamioilla ja antaa sille samalla hyödyllisiä vaikuttavia aineita.

Parfumdreamsiltä saat erilaisia viilentäviä kasvonaamioita ja rauhoittavia voiteita, jotka sisältävät esimerkiksi aloe veraa ja helokkiöljyä.

Mikroneulauslaput vaihtoehtona mikroneulausrullalle

Jos pelkäät pieniä mikroneuloja, valitse mieluummin mikroneulauslaput. Mikroneulauslaput ovat pieniä tarroja, joissa on itsestään toimivia mikronuolia. Nämä nuolet kuljettavat vaikutusaineet syvälle ihoon ja saavat aikaan nopeita tuloksia alle 20 minuutissa. Vaikuttavasta aineesta ja käyttökohdasta riippuen mikroneulauslappuja voi käyttää myös yöllä, jolloin ne toimivat täydellä teholla kauneusuniesi aikana.

Osta mikroneulausrullia ja mikroneulauslappuja edullisesti verkosta

Löydät parfumdreamsiltä laadukkaan valikoiman mikroneulaustuotteita, jotka auttavat tekemään ihostasi nuoremman ja ruusuisemman näköisen. Sopivat mikroneulausrullat ja mikroneulauslaput saavat aikaan hehkuvan ihon. Etsitpä aloituspakkausta, yksittäisiä rullia tai sopivaa ihonhoitotuotetta mikroneulauksen jälkeen, parfumdreamsiltä voit hankkia suosikkisi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube