Physicians Formula

8
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Physicians Formula: kaunis iho luonnonkosmetiikalla

Physicians Formula edustaa luonnonkosmetiikkaa, joka tekee ärtyneestä ja herkästä ihosta näkyvästi kauniimman – täysin ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia. Allergialääkäri Dr. Frank Crandrall kehitti meikkejä ja hoitotuotteita allergiselle iholle jo vuonna 1937. Tänäkin päivänä Physicians Formula edustaa korkealaatuisia luonnollisia ainesosia sisältäviä tuotteita, jotka parantavat ihon ulkonäköä vastuullisesti sitä ärsyttämättä ja rasittamatta.

Physicians Formulan hypoallergeenisesta kosmetiikkavalikoimasta löydät hoitavat ja rauhoittavat voiteet, energisoivat eliksiirit ja meikkejä, kuten Physicians Formula Foundation, Concealer ja Physicians Formula Bronzer. Tuotteet eivät sisällä aggressiivisia kemikaaleja, mikä tekee stressaantuneesta ihosta kauniisti hoidetun.

Minimaalinen määrä ainesosia, maksimaalinen määrä suorituskykyä: osta Physicians Formula -tuotteita

Physicians Formula on ottanut tavoitteekseen saavuttaa maksimaaliset hoitotulokset korkealaatuisilla, vain muutaman ainesosan koostumuksillaan. Tuotteisiin ei ole käytetty eläinkokeita, eivätkä ne sisällä haitallisia ainesosia, kuten palmuöljyä, parabeeneja tai alkoholia. Siksi ne sopivat erityisen hyvin herkälle ja allergioihin taipuvaiselle iholle. Myös normaalit, kuivat ja hieman rasvoittuvat ihotyypit saavat rahoilleen vastinetta korkealaatuisista Physicians Formulan tuotteista.

Physicians Formulan meikeillä kauniin tasainen iho

Peittävillä meikkivoiteilla, peiteaineilla ja Physicians Formula -puuterilla annat ihollesi hehkuvan tasaisen ulkonäön. Kosmetiikkatuotteissa on kaiken lisäksi aurinkosuojakerroin 15 tai 20, mikä suojaa tehokkaasti haitalliselta UV-säteilyltä. Hyaluronihapon, vitamiinien ja antioksidanttien ansiosta ihosi saa lisäksi ravintoa.

Säteilevästä lopputuloksesta huolehtivat osaltaan myös poskipunat, jotka antavat ilmeelle raikkautta ja isona plussana myös hoitavat ihoa ravitsevilla ainesosilla ja provitamiineilla. Myös luonnonkosmetiikkamerkki Physicians Formulan korostusvärit sisältävät arvokkaita ravintoaineita, jotka kosteuttavat ihoa optimaalisesti.

Hellävaraista puhdistusta Physicians Formulan tuotteilla

Erityisesti allerginen ja herkkä iho tarvitsee hellävaraista puhdistusta. Tee hyvää ihollesi Physicians Formula -kasvojenhoitotuotteilla. Laadukkaiden hoito- ja puhdistusaineiden ansiosta herkkä iho ei altistu ylimääräiselle ärsytykselle, vaan saa hellävaraista ja terveellistä hoitoa.

Physicians Formula -tuotteiden ainesosien erinomainen laatu on yksi tärkeimmistä herkän ihon hoitotuotteiden kulmakivistä.

  • Matcha-vihreä tee kirkastaa ihoa hellävaraisesti ja ehkäisee ympäristön aiheuttamaa stressiä antioksidanttisella vaikutuksellaan.
  • Hienostunut lootusuute rauhoittaa ja rentouttaa ärtynyttä ja herkkää ihoa.
  • Korkealaatuinen hyaluronihappo sitoo kosteutta ja tekee ihosta sileän näköisen.
  • Murumuru-voi ravitsee ihoa korkean rasvapitoisuutensa ansiosta samalla silottaen kuivaa ja kypsää ihoa.
  • Amazonin alueelta peräisin oleva Tucuma-voi puolestaan elvyttää ihoa. Antioksidanttiset aineet taas kirkastavat.

Osta Physicians Formula -tuotteet parfumdreamsilta

Herkkä ja rasittunut iho tarvitsee erityisen intensiivistä hoitoa. Parfumdreamsilta löydät korkealaatuisen Physicians Formula -luonnonkosmetiikkavalikoiman, joka rauhoittaa, kiinteyttää ja tasoittaa ihoasi. Ja kaikki tämä täysin ilman eläinkokeita, kyseenalaisia kemikaaleja ja synteettisiä säilöntäaineita.

Physicians Formula korostaa luonnollista kauneuttasi. Physicians Formula tarjoaa hyvin siedettyä, erittäin tehokasta ja luonnollista kosmetiikkaa. Voit siis aina antaa ihollesi sen, mitä se tarvitsee, tuotteilla, jotka on valmistettu erittäin tehokkaista luonnonuutteista ja -öljyistä.