Partavedet

80 Tuote
617
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partavesi: silkkisen sileä miehen iho

Hyväntuoksuinen partavesi eli after shave kuuluu jokaisen huolitellun miehen kylpyhuoneeseen. Partavesi raikastaa parranajon jälkeen ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi se jättää ihanan maskuliinisen tuoksun, jota naiset eivät voi vastustaa. Kuitenkin miesten after shave on muutakin. Klassisen partaveden lisäksi nykyisin on tarjolla lukuisia erilaisia tuotteita, joilla on kaikilla omat ominaispiirteensä:

  • After shave -puuteri: Levitetään pienellä sienellä parranajon jälkeen. Näin iho pysyy miellyttävän kuivana kesällä ja tämä parantaa auringon rasittaman ihon hyvinvointia.
  • After shave balm: Partabalsami ravitsee ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen. Sen rakenne on hyvin ravitseva eikä siinä yleensä ole alkoholia. Etenkin talvella se on suositeltava valinta kuivalle iholle.
  • After shave -voide: Klassisen partaveden ja balsamin välimuoto: raikastaa ja hoitaa polttamatta. Lisäksi se antaa iholle miellyttävän tunteen.
  • After shave -geeli: Antaa raikkautta ja kosteutta erittäin kuivalle iholle, joka tuntuu epämiellyttävän kireältä parranajon jälkeen. Silottaa ihohuokosia ja on helppo levittää tasaisesti.

parfumdreamsiltä ostat partavedet ja after shave -tuotteet edullisesti suuresta valikoimasta tuoksuja ja muita tuotteita. Oman suosikkituotteen valinta lukuisten erilaisten vaihtoehtojen joukosta ei aina ole helppoa. Helpottaaksemme valintaasi olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä miesten after shave -tuotteen valintaan.

Mihin kiinnittää huomiota, kun ostat after shave -tuotteet netistä?

Partavesi kannattaa aina valita siten, että se sopii yhteen käyttämäsi tuoksun kanssa. Näin tuoksu voimistuu luonnollisesti. Lisäksi voit olla varma, etteivät tuoksut peitä toisiaan alleen tai riitele keskenään. Tämän vuoksi useat valmistajat tarjoavatkin kokonaisia tuotesarjoja an. Riippuu ennen kaikkea ihostasi ja sen tarpeista, kannattaako sinun hankkia partavesi, puuteri, voide vai balsami.

Kestävälle miehen iholle sopii klassinen after shave -partavesi. Se viilentää parranajon jälkeen, tuoksuu upealle ja desinfioi pienet ihohaavat alkoholilla. Tämän vuoksi partavesi aina polttaa hieman. Jos et pidä siitä, valitse hellempi after shave -voide. Se raikastaa normaalin tai hieman herkän ihon ja jättää hoidetun tunteen iholle.

Onko ihosi herkkä tai helposti punoittava? Rauhoita sitä after shave balm -partabalsamilla. Siinä ei yleensä ole alkoholia. Sen sijaan se sisältää ravitsevia ainesosia, jotka rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Samalla se vähentää punoitusta ja vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä.

Osta partavesi edullisesti parfumdreamsiltä

Hyvin hoidetut kasvot huomataan. Se antaa sinulle itseluottamusta ja voimaa pyrkiä aina parhaimpaasi. Suositko sileää ihoa vai vaalitko taidokkaasti leikattua partaa? Partaveden osto kuuluu jokaisen sivistyneen miehen elämään. parfumdreams-valikoimasta löydät ihosi tyyppiin ja omaan elämäntyyliisi sopivan tuotteen.

Jotta kasvosi tuntuisivat mukavan sileiltä parranajon jälkeen, ota pieni määrä after shave -tuotetta käsiisi. Hiero se kunnolla ja levitä poskille ylhäältä alaspäin – älä unohda kaulaa. Näin oletkin jälleen valmis vastaanottamaan kaikki elämän mukanaan tuomat haasteet.