Misellivesi

51 Tuote
4111
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Misellivesi – hellävaraista ja perusteellista puhdistusta

Misellivesi poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Koska se on erittäin hellävarainen, se sopii jopa herkän silmänympärysihon puhdistamiseen. parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman tuotteita erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. Valikoima ulottuu aina hellävaraisista meikinpoistoon soveltuvista misellivesistä epäpuhdasta ihoa kirkastaviin ja jopa anti-age-tuotteisiin ja hyaluronihappoa sisältäviin, ihoa tehokkaasti hoitaviin valmisteisiin.

Mitä on misellivesi?

Misellit ovat pienenpieniä molekyyliryhmiä, joissa on rasvaa rakastava ydin ja vettä rakastava kuori. Molekyylit imevät likaa kuin magneetit. Misellit sulkevat lian helposti sisäänsä ja auttavat poistamaan sen kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Misellivesi puhdistaa ihon ilman voimankäyttöä tai voimakasta hankausta ja ulottuu aina syvimpiin ihokerroksiin asti.

Modernin misellitekniikan ansiosta et tarvitse enää meikinpoistoainetta ja kasvovettä, vaan voit puhdistaa ihosi nopeasti ja perusteellisesti vain yhdellä tuotteella. Samalla misellivesi kosteuttaa ihoasi. Se estää ihoasi kuivumasta ja vähentää ihoärsytystä, aivan samoin kuin kasvovesi.

Kuinka käyttää misellivettä meikinpoistoon?

Puhdista ihosi kostuttamalla vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvosi hellästi puhtaaksi. Vaikuttavat ainesosat vetävät puoleensa meikkiä, talia ja likaa magneetin tavoin. Tuloksena on ihohuokosia myöten puhdas iho yhdellä tuotteella. Jotkut tuotteet poistavat jopa vedenkestävän rajauskynän tai ripsivärinkin Tämä tapahtuu asettamalla vanulappu muutamaksi sekunniksi suljetun luomen päälle ja pyyhkimällä jäänteet pois täysin ilman voiman käyttöä.

Vinkki: Erityisesti matkakäyttöön löytyy misellivettä sisältäviä puhdistuspyyhkeitä, joilla puhdistat ihosi nopeasti ja perusteellisesti. Ne vievät vain vähän tilaa ja niiden käyttö on helppoa.

Misellivedet erilaisille ihotyypeille

Meikinpoistoon käytettävä misellivesi on yleensä hyvin siedettyä. Hypoallergeeniset versiot sopivat jopa herkälle iholle, jolla on taipumusta punoitukseen. Kiinnitä kuitenkin tuotetta valitessa huomiota sen sopivuuteen omalle ihotyypillesi:

  • Herkkä iho: Erittäin herkälle iholle sopii meikinpoistoon tarkoitettu tuote, jossa ei ole hajusteita, alkoholia tai säilöntäaineita. Orgaaninen hamppu, dekspantenoli tai rypäleensiemenöljy rauhoittavat ärtynyttä ihoa.
  • Kuiva iho: Glyseriini ja hyaluronihappo ovat tärkeimpiä kosteuttavia ainesosia ja niiden ansiosta iho tuntuu joustavammalta.
  • Epäpuhdas iho: Näpyistä tai mustapäistä kärsiville sopivat hellästi puhdistavat tuotteet. Ne eivät sisällä alkoholia, joka voisi ärsyttää ihoa entisestään. Antibakteerisia ainesosia sisältävät tuotteet rauhoittavat tulehdusta ja estävät samalla uusien epäpuhtauksien syntymistä.
  • Rasvainen iho/sekaiho: Salisyylihappoa sisältävät tuotteet vaikuttavat tulehdusta ehkäisevästi. Monissa tämän ihotyypin tuotteissa on lisäksi alkoholia, jonka tarkoituksena on vähentää ihon rasvaisuutta.
  • Ikääntyvä iho: Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet kosteuttavat ihoa ja samalla niissä on kohottava vaikutus. Ne jättävät miellyttävän raikkaan tunteen ja antavat iholle ruusuisen sävyn. Antioksidantit vitalisoivat ihoa.

Misellivesi sopii hyvin perusteellisen kasvojen puhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Toiseksi vaiheeksi sopii hyvin puhdistusgeeli tai -öljy, jotta voidaan varmistaa, että kaikki meikin jäänteet ovat varmasti poissa.

Osta misellivesi parfumdreamsiltä

Misellivedet sopivat kaikenlaisten ihotyyppien perusteelliseen puhdistukseen. Löydä nyt oma uusi suosikkituotteesi parfumdreamsin valikoimasta.