Käsisaippuat

115 Tuote
78
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Käsisaippua – hellävaraista hoitoa pehmeille käsille

Käsisaippua on olennainen osa päivittäistä hoitorutiiniamme. Käsisaippua saa kätemme näyttämään puhtailta ja hyvin hoidetuilta. Käsienpesuun on saatavilla erilaisia hoitotuotteita. Nestesaippuan lisäksi on myös palasaippuoita. Tuotevalikoimasta jokaisen on helppo valita arkeensa juuri se sopivin ja mieleisin tuote.

Oikean käsisaippuan valinta on ratkaisevan tärkeää

Ihomme on suurin elimemme. Siksi onkin tärkeää, että huolehdimme siitä riittävästi ja tietoisesti päivittäin. Kätemme joutuvat tekemään paljon joka päivä. Hyvä saippua ei ainoastaan puhdista herkkää ihoa, vaan myös ehkäisee ihoärsytyksiä. Lopputuloksena ovat sileät kädet, jotka tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät hyvin hoidetuilta.

  • Vaahtosaippuat: Vaahtosaippua on erittäin suosittu, koska se tulee suoraan annostelijasta hellävaraisena vaahtona. Pienikin määrä riittää puhdistamaan kädet tehokkaasti.
  • Nestesaippua: Nestesaippua on helppo annostella käytännöllisestä pumppupullosta. Käyttö on nopeaa ja mutkatonta. Hellävarainen pesu jättää iholle miellyttävän tunteen.
  • Antibakteerinen saippua: Antibakteerinen käsisaippua puhdistaa kädet luotettavasti ja hellästi. Antibakteeriset komponentit varmistavat turvallisen tehopuhdistuksen. Kosteuttavat lipidit tekevät käsistä hyvin hoidetut, pehmeät ja virkistyneet.
  • Palasaippuat: Kiinteää palasaippuaa on helppo käyttää ja se on kätevä säilyttää saippua-astiassa. Käsisaippua vaahtoaa vain veden kanssa ja se puhdistaa niin kevyen kuin kovankin lian.

Saippua on yksi vanhimmista ihonhoitotuotteista, mutta ajan myötä siitä on ilmestynyt yhä erilaisia versioita. Olipa kyseessä pala- tai nestesaippua puhdistavien ainesosiensa ansiosta tämä ikiaikainen kauneustuote sopii ihanteellisesti päivittäiseen hygieniaan ja on hellävarainen iholle.

Näille kehonosille käsisaippua sopii hyvin

Vaikka käsisaippuaista tuleekin ensimmäiseksi mieleen vain käsienpesu, voi sitä käyttää huoletta myös käsivarsille ja jaloille. Ainoa muistettava asia on, että käsisaippua ei sovellu kasvojen puhdistukseen. Vaikka nestesaippua tai antibakteerinen saippua sisältävät hoitavia ainesosia, kasvojen iho vaatii omat, erityiset hoitotuotteensa.

Jos haluat tarjota käsillesi erityistä kosteutusta, valitse saippuoiksi sellaisia, joissa on ravitsevia öljyjä, kuten avokadoöljyä, oliiviöljyä, aprikoosinsiemenöljyä tai manteliöljyä. Ne tarjoavat iholle erinomaista kosteutta. Näin ihoa voi hoitaa jo puhdistuksen aikana.

Hoitavissa nestesaippuoissa yhdistyvät sekä puhdistavat että hoitavat ominaisuudet. Erityiset rosmariinin ja salvian yrttiseokset kirkastavat ihoa. Kehäkukka puolestaan sisältää rauhoittavia esansseja, jotka rauhoittavat ja rentouttavat herkkää ihoa.

Osta hoitavat käsisaippuat kätevästi parfumdreamsilta

Tarjolla on saippuoita joka lähtöön – jokainen löytää varmasti mieleisensä käsisaippuan. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia tuotteita, jotka kaikki tekevät ihosta pehmeän ja puhtaan. Esimerkiksi käytännölliseen pumppupulloon on saatavilla täyttöpakkauksia, joiden ansiosta saippuavarastot eivät pääse heti loppumaan. Oikea hoitotuote päivittäiseen hygieniaan on aina käden ulottuvilla ja miellyttävä tunne iholla taattu.