4711 Hajuvesi

61
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

4711-hajuvesi: perinteikkäitä tuoksuja naisille ja miehille

Kölninvesi on toinen nimitys 4711-hajuvedelle, Muelhens GmbH & Co. KG:n tunnetulle tuoksulle, joka on todella kotoisin Kölnistä. Sitruunan, mandariinin, laventelin, rosmariinin ja nerolin eteeriset öljyt muodostavat perinteikkään, aikaa kestävän 4711-hajuveden salaisen reseptin.

Hajuveden nimen alkuperä on yksinkertainen: se on kehitetty Glockengasse-nimisellä kadulla talossa numero 4711. Jo vuodesta 1799 alkaen on 4711-hajuvesi ollut saatavilla, silloin tosin tuoksuveden nimellä. Tuoksuyhdistelmän rauhoittava ja raikas vaikutus on ajattoman elegantti, jonka sen perustaja Wilhelm Mülhens tunnisti ja markkinoi onnistuneesti jo aikoinaan.

4711-tuoksut jokaiseen tilaisuuteen

4711-hajuvesi on ajaton kumppani, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Rauhoittava ja samalla elävöittävä vaikutus virkistää niin kesällä kuin talvellakin. Eteeriset öljyt ja tuoreet yrtit tekevät tuoksuyhdistelmästä todella monikäyttöisen. Tätä hajuvettä ostaessaan tietää, mitä saa, sillä 4711 on valmistettu samalla reseptillä 1800-luvulta alkaen. Kuuluisa Molanus-pullo on kölniläisen Heinrich Peter Molanuksen suunnittelema ja erittäin näyttävä.

Kölninvesi on täynnä perinteitä. Yritys keskittyy hyväksi havaittuihin tuoksuklassikoihin ja ajattomaan eleganssiin. Niinpä ei ole ihmekään, että pullo ja pakkaus ovat säilyneet 1800-luvulta lähes muuttumattomina.

Nykyisin saatavana on perinteisen 4711-tuoksun lisäksi myös muita valikoiman tuotteita samalla, tyypillisellä kölninveden tuoksulla. Aito kölninvesisaippua puhdistaa hellävaraisesti ja pehmeästi.

4711-hajuvesi: Nykyaikainen kölninvesi

Perinteikkäästä historiastaan huolimatta kuuluisaa 4711-tuoksua myydään nykyisin erilaisina uusina remix-yhdistelminä, jotka tuovat uudenlaista säpinää yrityksen hyllyihin.

Remix-tuoksuissa korostetaan aina kulloinkin yhtä suositun tuoksuklassikon pääkomponenteista. Esimerkkejä 4711 Remix -tuoksuista ovat:

4711-tuotemerkki on viime vuosina laajentanut jatkuvasti valikoimaansa. Näin suosittu klassikkotuote säilyy muuttumattomana, mutta saa seurakseen ajan henkeen sopivia uutuuksia.

Osta 4711-hajuvesi edullisesti netistä parfumdreamsiltä

Löydä parfumdreamsiltä suosikkituotteesi perinteikkäältä 4711-merkiltä ja virkistä kehoasi ja aistejasi aidon kölninveden luonnollisella ja elävöittävällä tuoksulla. Moderneja elementtejä löydät Remix-tuoksuista.