Huulirasvat

116 Tuote
176
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Huulirasva: ensiapua rohtuneille huulille

Huulivoide osaa enemmän kuin perinteinen huulirasvapuikko: Siinä yhdistyy ravitsevia ainesosia, ja voide toimii suojakalvona huulten herkällä iholla. Siten huulivoide tukee huulten ihon uusiutumista myös silloin, kun pieniä vahinkoja on jo syntynyt. Huulivoide sopii etenkin kuiville tai rohtuneille huulille.

Huulivoide kuiville huulille

Varsinkin talvella kylmyys ja kuiva huoneilma ärsyttävät ihoamme. Se näkyy myös huulillamme. Huulet kuivuvat, tuntuvat kireiltä ja pahimmassa tapauksessa rohtuvat kivuliaasti. Siksi hoidon täytyy olla erityisen tehokasta tähän vuodenaikaan.

Hoitavien tuotteiden käytön jälkeen huulet tuntuvat jälleen pehmeiltä. Huulivoide ei edistä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ainoastaan talvella. Siksi hoitotuote kannattaa pitää käden ulottuvilla ympäri vuoden.

Huulivoide rohtuneille huulille

Huulivoide on huomattavasti voidemaisempaa kuin tavallinen huulirasvapuikko. Sitä on saatavissa tuubeissa, purkeissa tai puikkoina. Jos otat huulivoidetta purkista, pese kädet aina ennen sitä ja levitä hoitovoide puhtain käsin.

On makuasia, minkä pakkausmuodon valitset. Matkoilla huulivoidepuikko on täydellinen valinta, kun haluat suoda huulillesi silloin tällöin niiden ansaitsemaa huomiota. Purkissa tuleva huulivoide on sen sijaan voidemainen koostumukseltaan, ja sitä on helppo levittää laajalle alueelle. Molemmissa tuotteissa on kuitenkin samat valmistusaineet, eikä niiden lopputuloksissa ole eroja.

Laadukkaiden tuotteiden sisältämät ainesosat tekevät herkille huulille eräänlaisen suojakalvon. Ratkaisevaa on huulivoiteen rasvapitoisuus. Huulivoiteessa se on huomattavasti suurempi kuin muissa tuotteissa. Tehokkaaseen huulten hoitoon päteekin seuraava periaate: mitä enemmän tuotteessa on rasvaa, sitä parempi.

Tuotteen käytön jälkeen huulet eivät ainoastaan tunnu pehmeiltä, vaan ne myös näyttävät sileämmiltä ja terveemmiltä. Haitalliset ympäristötekijät eivät pääse vaikuttamaan ihoon, mikä puolestaan vähentää uusien vahinkojen syntymistä. Suuri rasvapitoisuus antaa huulille kiiltoa, jolloin huulet näyttävät täyteläisemmiltä. Niinpä huulivoide ei ainoastaan auta huulia paranemaan tehokkaasti, vaan saat samalla kauniin suukkosuun.

Balsamia huulille: hoitava koostumus

Huulten iho on erittäin herkkä. Siksi mikä tahansa ihovoide ei sovellu niille. Parfumdreamsillä on runsas valikoima tunnettujen valmistajien ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu varta vasten huulille. Niitä käyttämällä voi välttää ihoärsytyksen riskiä.

Usein rasvaavien ainesosien lisäksi huulivoiteet sisältävät muitakin tehoaineita, jotka suojaavat esimerkiksi UV-säteilyltä. Monissa huulivoiteissa käytetään seuraavia hoitavia aineita:

  • sheavoita
  • jojobaöljyä
  • kookosöljyä
  • mehiläisvahaa

Laadukkaiden tuotesarjojen valmistajat kiinnittävät huomiota siihen, että huulivoiteisiin ja siten myös huulille päätyy ensisijaisesti luonnollisia ainesosia. Siksi tuotetta valitessa kannattaa vilkaista ainesosaluetteloa. Myös herkästä ihosta tai allergioista kärsivät ihmiset löytävät sopivan huulivoiteen.

Tilaa huulivoide verkosta parfumdreamsiltä

Kasvojen ihon lisäksi myös huulet tarvitsevat paljon huomiota. Nehän vaikuttavat suoraan siihen, miten vastapuoli näkee meidät. Jotta voimme tehdä vaikutuksen säteilevällä hymyllä, parfumdreamsillä on suuri valikoima hoitavia huulivoiteita. Hoitorutiiniisi tuleekin pian uusi suosikkituote.