Versace hajuvesi

304
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Versacen hajuvesi: runsaita tuoksuja ripauksella luksusta

Versace kuuluu maailman ylellisimpiin ja sensaatiomaisimpiin muotitaloihin. Huomiota herättäville luomuksille on aina ollut ominaista provosoivat leikkaukset, näyttävät koristelut, epätavanomaiset materiaalit ja voimakkaat värit. Ne ovat ylellisiä, aistillisia ja mieleenpainuvia. Sama pätee Versacen hajuvesiin, jotka huokuvat silkkaa aistillisuutta valikoitujen ainesosien ja eroottisen tunnelman ansiosta. Inspiraationa ovat olleet kreikkalainen ja roomalainen mytologia, mikä näkyy tänäkin päivänä Versacen logossa, näyttävässä Meduusan päässä.

Versace-tuoksut: ylelliset hajuvedet korostavat kiehtovaa ulkonäköä

Versacen muotitalolla on pitkä ja vaihteleva menneisyys. Gianni Versace perusti vuonna 1978 merkin, joka tunnetaan nykyisin maailmanlaajuisesti. Vielä samana vuonna hän avasi Milanoon liikkeen ja esitteli pian sen jälkeen ensimmäisen valmisvaatemallistonsa, joka sisälsi hehkuvia värejä ja näyttäviä kuoseja. Sitä seuraavina vuosina hän suunnitteli New Yorkin baletille, San Franciscon oopperalle ja Milanon La Scalalle kiehtovia pukuja. Vuonna 1981 suunnittelija loi ensimmäisen naisten hajuvetensä. Versacen eau de toilette juhlisti itämaisilla kukkaissävyillään kantajansa naisellisuutta.

Vuonna 1992 Versace suunnitteli esiintymisasut Eltonin Johnin maailmankiertueelle, minkä myötä hänestä tuli kuuluisa kaikkialla maailmassa. Nimekkäät muusikot ja supermallit esittelivät 1990-luvulla muodinluojan asuja. Eräs muotimaailman merkityksellisimmistä hetkistä koettiin elokuvan ”Neljät häät ja yhdet hautajaiset” ensi-illassa, kun näyttelijä Elizabeth Hurley esiintyi Versacen kuuluissa hakaneulamekossa. Gianni Versace murhattiin 1997, minkä jälkeen yritys ajautui kriisin, josta se toipui vasta vuosia myöhemmin. Suunnittelijan sisarukset Donatella ja Santo Versace auttoivat muotitalon jälleen jaloilleen, minkä ansiosta Versace kuuluu yhä nykyään maailman tärkeimpiin luksusmerkkeihin.

Versacen eau de parfum: rohkeita ja ylellisiä tuoksuseikkailuja

Versacen tuotemerkki on lanseerannut 1980-luvulla lähtien lukuisia kiehtovia Versace-hajuvesiä naisille sekä rohkeita miesten hajuvesiä, joista monesta on tullut hajuvesimaailman klassikko. Ne sisältävät kallisarvoisia ainesosia ja koostuvat epätavallisista yhdistelmistä, jotka ovat klassisia ja samalla ylellisiä:

  • Versacen miesten hajuvedet: Versacen tuoksut ovat kunnianosoitus miehen jumalaiselle vartalolle. Voimakkaat, intensiiviset hajuvedet ovat kuin luodut vahvoille, intohimoisille miehille. Todellinen hajuvesi-ikoni on Versace-hajuvesi, joka yhdistää maskuliinisia tuoksunuotteja, kuten setriä, vetiveriä ja valkohankajäkälää, tonkapapuihin, ambraan ja vaniljaan. Mintunlehdet, sitruunankuori ja vihreä omena herättävät huomiota sitruksisen raikkailla tuoksusoinnuillaan.
  • Versacen naisten hajuvedet: Versacen parfyymit ovat naisellisen viehätysvoiman ruumiillistuma. Ne heijastelevat kreikkalaisen jumalattaren, joka toimii mielellään intohimoisena viettelijättärenä, vetovoimaa ja vahvuutta. Versacen tuoksuklassikko hurmaa puumaisilla sävyillä, valkoisella patsulilla ja myskillä. Se viettelee sisilialaisen limetin, valkoherukan, mandariinin, freesian, appelsiininkukkien ja magnolian raikkailla kukkaissävyillä. Versacen eau de parfum on kuin luotu aistillisille, itsevarmoille naisille.

Yksi uusimmista tulokkaista on mandariiniesanssien, Primofiore-sitruunaesanssin, roseepippurin, mustaherukan, jasmiinin ja freesian ansiosta kuin ylistyslaulu aistillisille naisille. Clearwoodin tuoksusoinnut, väreilevät puutuoksut ja myski antavat hajuvedelle ripauksen mausteisuutta. Versace noudatti hajuvesiä luodessaan mitä korkeimpia vaatimuksia ekologisuuden ja sosiaalisen kestävyyden osalta. Näin muotimerkki toimii ajan hengen mukaisesti täyttäen kaikki nykyasiakkaidenkin vaatimukset.

Osta Versace-hajuvesi: tuoksupotpuri miehille ja naisille

Löydät parfumdreamsiltä ylelliset Versace-hajuvedet itsellesi ja hänelle niin rakastetut klassikot kuin uudet luomuksetkin mukaan lukien. Voit ostaa myös niihin sopivia ihonhoitotuotteita, jotka tehostavat tuoksuelämystä, esimerkiksi vartalovoiteita ja suihkugeelejä. Näiden laadukkaat, hoitavat ainesosat tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Deodorantit levittävät puolestaan maltillisesti lempituoksuasi. Valikoimista löytyy myös jotain erityistä – Versacen lahjapakkaukset. Ne sisältävät eri hajuvesiä näyttävissä miniatyyripulloissa, jotka ovat suosittuja keräilykohteita ja sopivat hyvin tuoksujen testaamiseen.