Bestseller

Armani hajuvesi

8071
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Armani hajuvesi – 1900-luvun muotigurun nimikkotuoksu

Armani-hajuvesi on yhden maailman suurimman muoti-imperiumin perustajan nimikkotuoksu. Armani on luksusmerkki, jolla on miljoonia uskollisia faneja ympäri maailman. Armeniasta kotoisin oleva Giorgio Armani suunnitteli vuosikausia pukuja muille merkeille, kunnes hän vuonna 1970 päätti perustaa oman yrityksensä.

Vuonna 1980 nähtiin hänen ensimmäinen naisten kokoelmansa. Samana vuonna ilmestyi myös ensimmäinen Armani-hajuvesi. Samanniminen Armani-hajuvesi naisille oli yksi 80-luvun menestyksekkäimmistä tuoksuista. Giorgio Armani -hajuvedet ovat osoitus hänen pyrkimyksestään täydellisyyteen ja täynnä laadukkaita raaka-aineita.

Seuraavat Armani-hajuvedet ovat erityisen suosittuja:

  • Si Eau de Parfum: Si – kyllä, sanoo tämä yhtä lailla aistillinen kuin naisellinen Armani-tuoksu. Mandariini ja bergamotti punoutuvat yhteen ruusun ja patsulin kanssa muodostaen karismaattisen tuoksun, joka huokuu hienostunutta eleganssia ja yksilöllistä voimaa. Si on uudenlainen tulkinta klassisista chypre-tuoksuista. Chypre avautuu sitrustuoksuilla, vaihtuu kukkaistuoksuun ja sulkeutuu myskin ja sammalen muodostamaksi pohjatuoksuksi.
  • Emporio Armani Eau de Parfum: Tämä Armani-tuoksu kantaa yrityksen vuonna 1991 perustetun tuotemerkin Emporio Armanin nimeä. Myös tästä Armani-hajuvedestä on kehittynyt todellinen naisten hajuvesien klassikkotuote. Hedelmäisen mausteiset jasmiinin, myskin ja päärynän tuoksut johdattavat hajujen unelmamaailmaan, joka muistuttaa tuhannen ja yhden yön tarinoita – unohtumaton tuoksuelämys.
  • Armani Code Homme: Tämä Armani-hajuvesi miehille on ehdoton klassikkotuote, joka on valloittanut maailmaa jo vuosia. Monien makuun sopiva tuoksu vakuuttaa raikkaalla latvatuoksullaan, joka vaihtuu vähitellen salaperäiseksi nahan ja tonkapavun yhdistelmäksi – kyseessä on elegantti ja samalla sporttinen tuoksu.

Armani suunnittelee hajuvesiä tavoitteenaan luoda sekä persoonallisia että samalla tunteisiin vetoavia ja unohtumattomia tuoksuja. Hän uskoo vakaasti, että tuoksut voivat herättää mielikuvia, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen. Kompleksisista vaikutuksista huolimatta hänen luomuksensa keskittyvät olennaiseen: Armani löytää hajuveden aina uudelleen.

Giorgio Armani hajuvesi: omaperäisyys kannattaa

Mitä olisikaan muotimaailma ja tuoksujen maailma ilman Armania? Armani-hajuvedet ovat osoittautuneet yhtä ajattomiksi kuin suunnittelijan itsensä ’uniformu’. Hän esiintyy julkisuudessa ainoastaan yksinkertaisissa tummansinisissä t-paidoissa tai yhtä pelkistetyissä kašmir-neuleissa. Kuitenkin hän vaikuttaa tyyli-ikonilta, joka vastustaa muotitrendejä kuin kallio meren tyrskyjä.

Samalla tavoin muodin virtauksista välittämättä ovat Armani-hajuvedet kestäneet ajan mukanaan tuomat haasteet. Jokainen nainen lienee ainakin kerran elämässään kokeillut Armani-hajuvettä ja ehkä sellaisen ostanutkin.

Giorgio Armanin menestyksen salaisuus kaikessa muussakin kuin Armani-hajuvesissä piilee varmastikin siinä, ettei suunnittelija ole koskaan antanut vaikuttaa itseensä. Hän on aina kieltäytynyt vastaanottamasta investointeja imperiumiinsa, sillä hän on aina halunnut säilyttää itsemääräämisoikeutensa. Tämä luovan neron itsepäisyys on kannattanut. Tänä päivänä hänen yrityksensä arvo on vähintään viisi miljardia euroa.

Osta Armani hajuvesi – uskomattoman edulliset hinnat

parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman Armani-hajuvesiä ja -kosmetiikkaa hintaan, jota harvoin löytää muualta. Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja toimitus sujuu nopeasti.