Kasvovoiteet

366 Tuote
5706
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvovoide – laadukasta hoitoa yksilöllisiin tarpeisiin

Hyvä kasvovoide hoitaa ihoa ja tekee siitä hehkuvan. Lisäksi se vahvistaa vastustuskykyä ulospäin ja tukee ihosolujen uudistumista. Kasvovoiteen päivittäisen käytön tulisikin kuulua kauneusrutiineihisi. Sen myötä kuiva iho, epäpuhtaudet, punoitus ja kiristävä tunne ovat historiaa. Kasvovoiteissa on seuraavanlaisia vaihtoehtoja:

  • Päivävoide: Kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Niinpä oletkin aamulla nopeasti valmis ja aloitat päiväsi tuntien ihosi hyvin hoidetuksi. Valitse tarvittaessa kasvovoide, jossa on aurinkosuojakerroin tai joka sävyttää ihoasi pehmeästi.
  • Yövoide: yövoiteen ravitsevat ainesosat imeytyvät kauneusunien aikana esteettömästi ihoon ja tukevat sen luonnollista uudistumista.
  • Kosteusvoide: Tämä erityinen kasvojenhoitotuote kosteuttaa tehokkaasti. Rypyt näyttävät sileämmiltä, ja iho saa lisää vastustuskykyä lämpötilanvaihteluja vastaan.
  • Anti-aging-kasvovoide: Erityinen hoitotuote ehkäisee ihon luonnollista vanhenemista. Erilaiset vaikuttavien ainesosien yhdistelmät toimivat eri tavoin auttaessaan ihoa pysymään kimmoisana ja tasaisena sekä lieventämään ryppyjä.

Valitsetpa minkä kasvovoiteen tahansa, helpommin et pysty antamaan ihollesi kaikkea sitä, mitä se tarvitsee päivittäin. Ratkaisevaa on ihotyyppisi: onko ihosi kuiva, sekaiho vai pikemminkin rasvainen? Tee kauneudenhoitorutiinisi ehdottomasti ihotyyppisi mukaan, ja valitse voide kasvoillesi ihosi tarpeiden perusteella.

Millainen on hyvä kasvovoide?

Haluatko ostaa kasvovoiteen, mutta sen valitseminen on vaikeaa? Ihanteellinen kasvojenhoito vastaa ihosi vaatimuksia kaikilta osin. Kosteus ja rasva ovat tehoduo kuivaa ihoa vastaan. Molemmat ovat ehdottomia, jos kasvojesi iho on usein hilseilevä, karhea tai peräti halkeileva. Rasva vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja estää kosteuden haihtumisen. Kuivalle iholle tarkoitetun kasvovoiteen muut vaikuttavat aineet kuljettavat ja sitovat kosteutta. Siten iho pysyy kimmoisana ja pystyy puolustautumaan ulkoisia vaikutuksia vastaan.

Myös sillä on merkitystä, mihin aikaan päivästä haluat käyttää kasvojenhoitotuotetta. Päivällä kasvovoide saa olla hyvin kevyt, jotta voit lisätä sen päälle vielä meikkiä. Myös urheillessa tai kuumissa lämpötiloissa ravitsevaa kasvovoidetta parempi valinta on kevyt voide, joka sisältää aurinkosuojakertoimen.

Kun kylmä tuuli vihmoo kasvojasi talvella, iho iloitsee ylimääräisestä suojakerroksesta. Vaikuttavat aineet, kuten jojobaöljy tai keramidit, auttavat ihoa kestämään paremmin lämpötilavaihtelut jäisestä viimasta miellyttävän lämpimään sisäilmaan. Tähän vuodenaikaan myös kasvojen yövoiteen on oltava ravitsevampi kuin muulloin. Kun nautit rentoutuneena kauneusunistasi, ihosi nimittäin uudistuu parhaiten.

Osta nyt kasvovoide ja hemmottele ihoasi

Parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman kasvovoiteita jokaiselle ihotyypille ja jokaiselle kukkarolle. Helli ihoasi hyaluronihapolla, kun haluat lisää kosteutta. Anna sille ylimääräisiä keramideja suojaksi talven kylmyyttä vastaan. Suo itsellesi tasainen ihonväri sävyttävällä kasvovoiteella ja tunne, kuinka ihosi elpyy tehohoitotuotteen ansiosta.