Shampoo kuivalle päänahalle

75 Tuote
893
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo kuivalle päänahalle – nopea apu iholle ja hiuksille

Hoitotuotteiden tarkoituksena ei ole pelkästään hemmotella hiuksia, vaan myös puhdistaa ja ravita päänahkaa. Shampoo kuivalle päänahalle on tarpeen silloin, kun hiuspohja on ärtynyt ja kutina tekee elämän hankalaksi. Tällöin kannattaa valita mieto shampoo, joka kosteuttaa runsaasti.

Miksi käyttää kuivan päänahan shampoota?

Jos talineritys ei ole tasapainossa, sille on aina syynsä. Merkkejä ei tulekaan jättää huomiotta, vaan kuivaa päänahkaa kannattaa aina hoitaa sopivilla hiustenhoitotuotteilla. Muussa tapauksessa päänahka saattaa tulla entistä herkemmäksi ja jonain päivänä reagoit kaikkiin hiusten muotoilutuotteisiin. Kuivan päänahan syynä voivat olla muun muassa:

  • hormonaaliset muutokset, kuten murrosikä, raskaus tai vaihdevuodet
  • stressi ja siihen liittyvä huono ravitsemus
  • luonnollinen ihon ikääntyminen, joka vähentää myös päänahan kosteutta
  • voimakkaat tensidit tai liiallinen hiusten pesu
  • hiusvärin tai permanenttituotteiden aiheuttama kemiallinen kuormitus
  • voimakas kuumuus hiuksia muotoillessa.

Olipa ärsytyksen syy mikä tahansa, erityisellä kuivan päänahan shampoolla voit hoitaa stressaantunutta hiuspohjaasi ja tarjota sille rauhoittavia ainesosia ja riittävää kosteutusta.

Herkän päänahan shampoossa käytettävät ainesosat

Pääperiaatteena on, että jo ennestään herkkää päänahkaa ei tule kuormittaa enää entisestään shampoolla. Tämän vuoksi kehon omat kosteuttavat aineet ovatkin ihanteellisia kutinan rauhoittamisessa. Kuivan päänahan shampoossa käytetään ennen kaikkea ureaa ja laktaattia. Myös kasvipohjaiset öljyt sisältävät runsaasti ravitsevia ainesosia, jotka voivat auttaa rauhoittamaan kutinaa. Yksi tärkeä ainesosa on myös pantenoli, joka voi rauhoittaa herkkää päänahkaa.

Osta shampoo kuivalle päänahalle parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä löydät avun päänahan kutinaan, kuivuuteen ja ärtyneisyyteen. Tutustu nyt valikoimaamme kuivan ja herkän päänahan shampoita, jotka sisältävät runsaasti hoitavia ja rauhoittavia ainesosia. Sen lisäksi, että ne lievittävät kutinaa, ne myös auttavat päänahkaasi palauttamaan luonnollisen kosteustasapainonsa.