Hiusvaha

77 Tuote
809
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusvaha: luonnollinen ilme ja joustava kampaus

Yksi suosituimmista hiusten muotoilutuotteista on hiusvaha. Toisin kuin geeliä tai hiuskiinnettä käyttäessä, hiusvaha jättää hiukset joustaviksi säilyttäen kuitenkin niiden muodon. Hiusvaha ei kovetu kokonaan, toisin kuin geeli.

Hiusvaha muotoilee hiukset hellävaraisesti ja jättää luonnollisen lopputuloksen. Hiusvahalla muotoiltuja hiuksia voitkin helposti haroa sormilla – hiukset pysyvät täydellisesti muodossaan, mutta eivät kiinnity toisiinsa.

Hiusvahaa käyttäessä lopputuloksena on usein niin luonnollinen ilme, ettei ensisilmäyksellä voi lainkaan tietää, että hiuksiin on käytetty muotoilutuotetta. Samanlaista wetlookia kuin geelillä ei hiusvahalla voi tehdä, hiukset paremminkin kiiltävät mattaisina.

Hiusvaha sisältää hoitavia ainesosia hiusten kauneudeksi

Kaikki hiusvahat sisältävät hiuksia muotoilevien ainesosien lisäksi myös hoitavia aineita, jotka kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Sheavoi ja arganöljy ovat näistä yleisimpiä. Usein mukana on myös jotain tuoksuvia aineksia, jotka antavat hiuksille hyvän tuoksun. Jos haluat mieluummin tuoksuttoman tuotteen, kannattaa katsoa luonnollisia ainesosia sisältäviä luomuhiusvahoja. Näissä tuotteissa ei useimmiten ole käytetty myöskään parabeeneja tai silikoneja.

Hiusvaha sopii erityisesti lyhyille hiuksille, mutta myös pitkiä hiuksia voi hiusvahalla muotoilla kohdennetusti. Myös kiharille hiuksille löytyy hiusvahoja, jotka korostavat ja hoitavat kiharoita, parantavat niiden kimmoisuutta ja pitävät ne muodossaan.

Hiusvahan käyttö

Ota haluamasi määrä hiusvahaa kämmenten väliin ja hiero sitä kevyesti. Aluksi kiinteä vaha muuttuu nopeasti pehmeäksi ja on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Parhaan lopputuloksen saat, kun hiuksesi ovat muotoillessa pyyhekuivat. Levitä vahaa ensin hiusten tyveen ja etene sieltä lopulta latvoihin asti. Näin lopputuloksesta tulee erityisen hyvä.

Hiusvahan erityispiirre: Jos haluat muuttaa jotain kampauksessasi pari tuntia vahan käytön jälkeen, se onnistuu ongelmitta. Hiukset pysyvät joustavina ja muotoiltavina, eivätkä ne liimaudu toisiinsa. Näin sinun ei tarvitse pitkän työpäivän jälkeen kiirehtiä suihkuun voidaksesi kammata hiukset uudelleen. Tarvitset vain pienen hetken peilin edessä ja kampauksesi on jälleen valmis illan menoihin.

Ennen nukkumaanmenoa voit helposti kammata hiusvahan pois tai pestä hiukset pikaisesti. Jos menet nukkumaan poistamatta hiusvahaa hiuksista, ei tästä yleensä tule ongelmia, mutta herätessäsi kampauksesi voi olla hyvinkin villi. Yöllä hiukset ovat nimittäin muotoutuneet uudelleen ja yleensä ne sen jälkeen sojottavat villisti ympäriinsä.

Mihin hiusvaha sopii?

Hiusvahalla voit loihtia hiuksiisi melkein mitä tahansa. Hiusvahalla voit muun muassa:

  • taltuttaa pörröiset hiukset
  • saada hiuksiin lisää runsautta hieromalla vahaa hitaasti tyvestä kohti latvoja
  • vähentää runsautta muotoilemalla hiukset vastaavasti
  • tehdä liukkaista hiuksista pitävämmät
  • antaa kampaukselle pitoa ja tekstuuria.

Hiusvaha onkin todellinen monitoimituote. Eniten myydään hiusvahaa miehille, mutta hiusvaha sopii hyvin myös naisille hiusten muotoilutuotteeksi.

Osta hiusvaha parfumdreamsiltä

hiustenhoitotuotteita!