Elie Saab

127
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

ELIE SAAB -hajuvedet – tutustu Haut Couture -suunnittelijan tuoksumaailmaan.

Elie Saab ihaili vaatteita ja kaavoja jo lapsena. Kun hän muutti Beirutista Pariisiin, hän opiskeli ensin muotia ja palasi sitten kotimaahansa. Siellä hän perusti oman ateljeensa, jossa hän suunnitteli muotimallistojen lisäksi myös erilaisia tuoksuja. Elie Saabin hajuvedet ovat kaikkea muuta kuin tavallisia tuoksuyhdistelmiä. Eau de Parfumin ja Eau de Toiletten jokainen vivahde korostaa kohdistetusti naisellisuutta.

Tutustu ELIE SAABIN tyylikkäisiin ja upeisiin tuoksuihin

Elie Saab -parfyymit valloittivat tuoksumaailman ennätysajassa. Huolellisesti suunnitellut, selkeillä linjoillaan vaikutuksen tekevät eleganssia säteilevät pullot, jotka erottuvat aina edukseen. Joskus libanonilainen suunnittelija käyttää pulloissa myös pieniä sydämen tai terälehden muotoisia somisteita, jotka toimivat katseenvangitsijoina. Kiinnostusta herättää kuitenkin ennen kaikkea pullon sisältö.

  • Elie Saab Eau de Parfum: Elie Saab käyttää Eau de Parfum -tuoksumallistoissaan mielellään kukka- ja hedelmäesansseja sekä puisia tuoksuja. Nämä yhdistelmät tarjoavat raikkaita ja kevyitä tuoksuluomuksia. Patsulin ja jasmiinin lisääminen puolestaan tekee toisista tuoksuista raskaampia ja itämaisempia. Ripauksella ruusuhunajaa, hajuveden luoja onnistuu aina uudelleen luomaan aistillisia tuoksuja, jotka kestävät pitkään ja tarjoavat vertaansa vailla olevia tuoksuelämyksiä.
  • Elie Saab Eau de Toilette: ELIE SAAB Eau de Toilette -sarja puolestaan on olemukseltaan kevyempi. Hedelmäisten ja kukkaisten esanssien hienostuneet tuoksuvivahteet yhdistyvät lempeästi ruusuhunajaan. Koko koostumus luo näin hienoja tuoksuelämyksiä eri tilaisuuksiin.
  • Elie Saab -lahjapakkaukset: ELIE SAAB tarjoaa lahjapakkauksia, jotka hurmaavat muodikkaalla ulkonäöllään. Jokainen lahjapakkaus sisältää hajuveden ja vartaloemulsion, jotka sopivat täydellisesti yhteen.

Elie Saab haluaa hurmata kaikilla tuoksuluomuksillaan. Hajuvesissä ja hoitotuotteissa suunnittelijalle on tärkeää, että latva-, sydän- ja juurituoksu sopivat ihanteellisesti toisiinsa. Tuotteissaan hän käyttää korkealaatuisia ainesosia, joita hän yhdistelee taidokkaasti toisiinsa. Jokainen tuoksu näyttää pullossaan korulta ja edustaa joko pehmeän viettelevää tai ilmeikkään intensiivistä tuoksua.

Nauti eksklusiivista ELIE SAAB -tuoksuista

Elie Saabin vaatemallistot ovat tunnetusti laadukkaita ja ainutlaatuisia. Suunnittelija ei tee kompromisseja myöskään hajuvesiensä valmistuksessa. Hän käyttää jokaiseen luomukseensa vain parhaita ainesosia, kuten afrikkalaista appelsiininkukkaa tai itämaisia ruusuja. Elie kehittää tonkapavun, mantelin, magnolian ja myskin erilaisilla lisäyksillä tuoksuja, jotka korostavat naisellisuutta. Jokainen tuoksu on upea julkitulo, joka täydentää asukokonaisuutta vapaa-ajalla, arjessa tai paremmissa menoissa.

Osta ELIE SAAB hajuvesi parfumdreamsin verkkokaupasta

Osta parfumdreamsilta ELIE SAAB -hajuvesi edullisesti, jos haluat hemmotella itseäsi tai rakkaitasi hyvällä tuoksulla. Tutustu menestyneen suunnittelijan monipuolisuuteen ja tilaa kaikki haluamasi suosikit. Kaikki ELIE SAABIN tuotteet lumoavat poikkeuksellisilla tuoksuillaan ja ihastuttavat samalla taidokkaasti suunnitelluilla hajuvesipulloillaan.