Selluliittivoiteet

28 Tuote
27
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Selluliittivoiteet, öljyt ja seerumit avuksi appelsiini-iholle

Terveellinen ravinto, riittävästi unta ja paljon liikuntaa ovat tehokkaimmat keinot torjua selluliittia. Ne pitävät sidekudoksen kiinteänä ja voivat näin vähentää selluliittia. Selluliittivoiteet ja muut tuotteet parfumdreamsin valikoimasta ovat pieniä apureita, jotka parantavat ihon rakennetta säännöllisesti käytettynä. Niissä on ennen kaikkea kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia.

Kuinka selluliittia syntyy?

Selluliittia tai appelsiini-ihoa ilmestyy etenkin reisiin ja takapuoleen. Mutta sitä voi esiintyä myös rinnoissa, vatsassa tai olkavarsissa. Se on tavallisempaa naisilla, sillä heillä on luonnostaan heikompi sidekudos kuin miehillä.

Myös naissukupuolihormoni estrogeeni vaikuttaa merkittävästi selluliitin muodostumiseen. Se stimuloi sidekudossoluja tuottamaan entsyymejä, jotka hajottavat kollageenikuituja. Näin ollen naisille kerääntyy enemmän rasvaa ja vettä kyseisiin kohtiin. Tyypilliset muhkurat syntyvät, kun paisuneet rasvasolut työntyvät sidekudoksen läpi ihon pintaan. Sidekudossäikeiden ja ihonalaisen rasvakudoksen muutosten vuoksi rasvakammiot erottuvat selvästi.

Auttavatko voiteet selluliittiin?

Jo syntynyttä selluliittia ei saa voiteella pois. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, etteivät voiteiden, geelien ja seerumeiden vaikuttavat ainesosat pääse syvimpiin ihokerroksiin, joissa sidekudosvauriot syntyvät. Kuitenkin ihon rakennetta voi parantaa säännöllisen liikunnan, terveellisen, vähärasvaisen ravinnon ja hyvän selluliittivoiteen yhdistelmällä.

Vähennä selluliittia oikeanlaisella hoidolla

Selluliittivoiteet sisältävät hoitavia, kosteuttavia ainesosia, jotka kiinteyttävät ihoa. Tämä parantaa rasvakudoksen vastustuskykyä.

Jos käytät selluliittivoiteita säännöllisesti yhdistettynä kevyeen hierontaan, jossa nypit ja vaivaat ihoa, iho voi tasoittua ja appelsiini-iho voi lievittyä. Riittävä määrä liikuntaa ja terveellinen ravinto tukevat kiinteyttävää vaikutusta. Valmistajat käyttävät selluliittivoiteissa erilaisia vaikuttavia aineita, kuten seuraavia:

  • Merilevä: kosteuttaa ihoa intensiivisesti.
  • Aloe vera: syväkosteuttaa ihoa ja kiihdyttää lymfasuoniston virtausta.
  • Chili: kiinteyttää ihoa.
  • Dong Quai (väinönputki): ihoa kiinteyttävä ja nuorentava vaikutus.
  • Muratti: kiihdyttää verenkiertoa ja tekee ihosta kiinteän ja pehmeän.
  • Ginseng: sisältää kasvien androgeeneja, jotka ovat selluliittia edistävän estrogeenin vastapelureita ja voivat auttaa vähentämään rasvaa.
  • Kofeiini: kiinteyttävä, vettä poistava vaikutus, voi auttaa vähentämään rasvaa ja parantaa verenkiertoa.
  • Kivennäisaineet: pitävät yllä tervettä aineenvaihduntaa, vähentävät happamuutta kudoksista ja estävät aineenvaihdunnan tukoksia.
  • Retinoli: vahvistaa sidekudosta ja kiihdyttää kollageenituotantoa.

Kiinteyttävien selluliittivoiteiden lisäksi saatavana on kuorinavoiteita, jotka sisältävät merisuolaa tai kahvia. Ne poistavat hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja parantavat ihon ulkonäköä.

Selluliittivoiteen käyttö

Kestävän vaikutuksen saamiseksi hoitotuotteita on käytettävä kerran tai kahdesti päivässä. Hiero tuote iholle pyörivin liikkein. Hieronta parantaa verenkiertoa ja auttaa kehoa kuljettamaan kerääntynyttä nestettä helpommin pois. Kuivaharjaus ennen selluliittivoiteen käyttöä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Näin iho on vastaanottavaisempi vaikuttaville aineille.