Bestseller

Biotherm Homme

235
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Biotherm Homme: laadukasta hoitoa vaativalle miesten iholle

Stressi, väsymys, auringon UV-säteet ja päivittäinen parranajo jättävät jälkensä ihoon. Päivittäinen hoito onkin tärkeää, jotta iho pääsee vahvistumaan ja uudistumaan. Erityisesti miesten iholle suunnitellut Biotherm Homme -tuotteet kosteuttavat ihoa syvältä. Samalla ne ravitsevat ja auttavat ihoa rauhoittumaan. Biotherm Homme -tuotevalikoimasta löytyy kaikkea, mitä mies tarvitsee huoliteltuun ulkonäköön. Kaikki tuotteet parranajosta ihonhoitoon ovat ensiluokkaista laatua.

Biotherm Homme: miesten kasvojen- ja ihonhoitotuotteet

Laadukkaat Biotherm Homme -tuotteet sisältävät valikoituja ainesosia, jotka on räätälöity erityisesti eri ihotyyppien tarpeisiin. Valikoimasta löydät oikeat tuotteet niin kuivalle, väsyneelle, rasvaiselle kuin epäpuhtaalle iholle. Ärtyykö ihosi parranajosta tai etsitkö tuotteita, joilla voisit vähentää ihon ikääntymisen merkkejä? Myös näihin tarpeisiin löydät tehokkaat ratkaisut.

Vaikuttavana ainesosana hoitotuotteissa käytetään patentoituja syvänmeren Life Plankton -mikro-organismeja, jotka ovat tunnettuja uudistavista ominaisuuksistaan. Tämä Biothermin ihmeaine rauhoittaa, suojaa ja vahvistaa ihoa ja parantaa näin selvästi ihon ulkonäköä. Muita vesiperäisiä ainesosia käytetään antamaan iholle raikkaan ja elastisen tunteen. Haluatko ostaa innovatiivisia Biotherm Homme -kasvojenhoitotuotteita? Parfumdreamsiltä löydät seuraavat tuotesarjat:

  • Biotherm Homme Aquapower: Voiteina ja seerumeina myytävät kasvojenhoitotuotteet sisältävät rauhoittavaa Thermal Planktonia, vitamiineja ja uudistavia oligomineraaleja. Ne kosteuttavat ihoa, estävät sitä kuivumasta ja lievittävät kireyden tunnetta. Käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävän kostealta, hoidetulta ja virkistyneeltä. Aurinkosuojakertoimella ja antioksidanteilla rikastetut versiot suojaavat lisäksi haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
  • Biotherm Homme T-Pur: Onko ihosi rasvainen ja kiiltävä tai tuntuuko se öljyiseltä? Biotherm Homme T-Pur -geeli sisältää erityistä merileväuutetta, joka tasapainottaa talineritystä ja tekee ihosta mattapintaisen. Parfumdreamsiltä saat myös saman sarjan puhdistusgeelin rasvaiselle, epäpuhtaalle iholle, joka puhdistaa ihohuokoset liasta ja talista ja estää näin uusia epäpuhtauksia syntymästä.
  • Biotherm Homme Force Supreme: Kun ihon ensimmäiset ikääntymisen merkit tulevat näkyviin, on aika tarttua Biotherm Homme Force Supreme -tuotteisiin. Anti-age-tuotteet sisältävät tehokkaita vaikuttavia ainesosia, kuten retinolia, proksylaania, Life Planktonia ja merilevää. Nämä ehkäisevät väsymyksen merkkejä iholla, syväkosteuttavat ja estävät ihoa kuivumasta. Voiteet, seerumit ja naamiot voivat auttaa vähentämään ryppyjä ja kiinteyttää kasvoja kohdennetusti. Erittäin tehokkaalla silmänympärysvoiteella hoidat herkkää silmien ihoa. Se lievittää turvotusta ja tummia silmänalusia.

Kun haluat valmistella kasvojesi ihon parhaalla mahdollisella tavalla ennen parranajoa, Biotherm Homme -parranajotuotteet virkistävät ja vahvistavat ihoa sitä kuitenkaan kuivattamatta. Ne jättävät ihon puhtaan ja raikkaan tuntuiseksi, ja niitä on helppo käyttää. Tuotteiden käyttö ehkäisee ihon kalvakkuutta, silottaa ihon pintaa ja poistaa sisäänkasvaneet partakarvat.

Osta Biotherm Homme -tuotteita

Biotherm Homme tarjoaa huolitelluille miehille kaiken tarpeellisen: innovatiiviset ainesosat, korkealuokkaiset tuotteet ja raikkaan miehekkäät tuoksut. Etsitpä virkistävää suihkugeeliä tai päivittäisiä hoitotuotteita nykyaikaisilla vaikuttavilla ainesosilla, Biotherm Homme -tuotteista löydät etsimäsi ja ne sopivat erinomaisesti myös lahjaksi vaativammillekin miehille. Tutustu nyt kattavaan tuotevalikoimaan parfumdreamsillä.