Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams
Carolina Herrera 7 Tuote

Carolina Herrera hajuvesi

Carolina Herrera hajuvesi: First Ladyn tyyliin

Carolina Herreran -hajuvedet ovat aistillisia, elegantteja, hillittyjä ja ajattomia. Vuonna 1988 suunnittelija lanseerasi ensimmäisen naisille suunnatun hajuvetensä, ja sen jälkeen onkin seurannut monia muita luomuksia. Sekä naisille että miehille löytyy upeita tuoksuelämyksiä. Herrera-tuoksu kohottaa käyttäjänsä koko yleisvaikutelmaa. Vuonna 1991 julkaistiin Herreran ensimmäinen miesten tuoksu.

Venezuelalais-amerikkalainen muotisuunnittelija Carolina Herrera perusti samannimisen merkin vuonna 1981. Hän tuli tunnetuksi Jacqueline Kennedy Onassisin tyylineuvojana ja suunnitteli tämän hääpuvun vuonna 1986. Hän on toiminut myös ensimmäisten naisten Laura Bushin, Michelle Obaman ja Melania Trumpin stailaajana.

Carolina Herreras -tuoksuluomukset

Myös Herrera-hajuvesien pullot ovat todella näyttäviä. Tästä esimerkkinä Carolina Herrerasin eau de parfum Good Girl, jonka pullona palvelee korkokenkää imitoiva hajuvesipulloluomus. Se on saatavana punaisena, mustana tai sinisenä riippuen siitä, onko kyseessä tuoksun légère-, suprême- vai glam-versio. Muita tunnettuja Carolina Herreran tuoksuja ovat seuraavat:

  • Carolina Herrera 212 New York: Tämä Herreran hajuvesi on kunnianosoitus Manhattanille, jonka suuntanumero on 212. Latvatuoksuina hurmaavat modernit nuotit, jotka luovat tuoksuun nopeaa tempoa ja tukevat naisia heidän jokapäiväisessä elämässään. Tuoksun muodostavat bergamotti ja sitrusöljy, joihin sekoittuvat santelipuun ja myskin vivahteet.
  • Carolina Herrera Very Good Girl on muunnelma klassisesta good girl -tuoksusta, ja siinä on keskitytty vielä enemmän yksittäisiin tuoksunuotteihin. Ruusu, mustaherukka, vanilja ja litsi ovat tämän hajuveden ominaisnuotit.
  • Carolina Herrera Women Eau de Parfum, joka myös lukeutuu Carolina Herreran eau de parfumeihin, edustaa klassista eleganssia ja aistillisia vivahteita, joiden on tarkoitus muistuttaa Latinalaisesta Amerikasta ja erityisesti Venezuelasta – Herreran synnyinmaasta.
  • Carolina Herreralta löytyy myös miesten hajuvesiä. Klassiset tuoksut huokuvat maskuliinista eleganssia ja tyyliä bergamotin, nahan ja kanelin kaltaisilla vivahteillaan.

Mikä tekee Carolina Herreran tuoksuista erityisiä

Suunnittelija on aina nähnyt naiset moniulotteisina persoonallisuuksina ja halunnut korostaa sitä Carolina Herrera -tuoksuillaan. Hän näkee naisissa sekä elegantin ja seksikkään puolen että rohkeuden ja arvoituksellisuuden. Vastakohtien klassinen motiivi näkyy myös hänen tuoksuissaan, jotka edustavat juuri tätä kaksijakoisuutta. Herrera-hajuvesi pyrkii tukemaan myös miesten persoonallisuutta – tuoksut sopivat nykypäivän modernille miehelle, joka säteilee itsevarmuutta ja eleganssia.

Carolina Herreran hajuvesien upeus on myös siinä, että naiset voivat täydentää tuoksuja sopivalla meikillä. Herreran tarjonta käsittää niin huulipunat, puuterit kuin ripsivärit. Näin Herrera pitää sinusta huolen aina päästä varpaisiin. Myös miehet voivat laajentaa Herreran tuoksumaailmaa after shavella tai deodorantilla. Herreran tavoitteena on, että sekä naiset että miehet voivat löytää oman suosikkituoksunsa ja sisällyttää sen hoitorutiineihinsa.

Hanki Carolina Herrera -tuoksu ja maailma on sinun

Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman Herreran hajuvesiä. Valitsitpa eau de toiletten tai eau de parfumin – Herreran tuoksut aiheuttavat aina kohua ja korostavat sekä naisen että miehen parhaita puolia niin arjessa kuin juhlassa.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube