Kysiöljyt

18 Tuote
13
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kynsiöljyt ja kynsienhoitokynät: pieniä vitamiinipommeja kauniille kynsille

Etsitkö helppoa mahdollisuutta hoitaa kynsiäsi? Kynsiöljyt ja kynsiöljykynät ovat hyödyllinen ratkaisu kotiin ja matkoille. Niiden koostumus imeytyy nopeasti ja saa kynnet näyttämään terveiltä. Sano hyvästit revenneille kynsinauhoille ja liuskoittuneille kynsille. Nämä ainesosat saavat kyntesi pursuamaan voimaa:

  • Aprikoosinkiviöljy: Hoitaa kuivaa ihoa ja saa kyntesi säihkymään kauniisti. Aine auttaa korjaamaan kynnen pinnan mikroskooppisen pieniä vaurioita. Tämä kynsiöljy jättää tyypillisen, miellyttävän tuoksun.
  • Jojobaöljy: Hellii ihoa ja kynsiä kosteuttamalla. Lisäksi jojobaöljyn antimykoottiset ominaisuudet auttavat torjumaan kynsisientä ja ehkäisemään sen uusiutumista.
  • Arganöljy: jättää iholle eräänlaisen suojakalvon, vahvistaa kynnen pintaa ja tekee siitä tasaisen.
  • Vitamiinit: Moniin kynsiöljyihin on lisätty A-, C- ja E-vitamiineja sekä joitain B-vitamiineja. Niiden antioksidatiivinen vaikutus suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta.

Valitsetpa siveltimellä levitettävän kynsiöljyn tai käytännöllisen kynsienhoitokynän, molemmat vaihtoehdot tekevät kynsistäsi terveennäköiset. Vaikka käyttäisit tekokynsiä, kynsinauhoille kannattaa antaa tehohoitoa. Näppärä kynsiöljykynä tekee tästä tarpeellisesta toimesta nautinnollisen rituaalin. Sen kapea muoto mahtuu hyvin jokaiseen laukkuun. Niinpä se kannattaakin ehdottomasti pitää aina mukana.

Miksi kynsinauhaöljyn pitäisi kuulua hoitorutiineihisi?

Kun hemmottelet käsiäsi säännöllisesti hoitavalla käsivoiteella, olet tehnyt jo paljon kynsiesikin hyväksi. Kynsiöljystä ei pidä kuitenkaan luopua. Sen koostumus takaa, että tiivistetyt ainesosat päätyvät juuri sinne, missä ne vaikuttavat parhaiten.

Kärsitkö ongelmakynsistä? Siinä tapauksessa kynsinauhaöljyn tulisi olla vakituisesti osa kynsiesi hoitoa. Kynsiöljy ei tosin pelasta lohjenneita tai katkenneita kynsiä. Säännöllinen käyttö saa kuitenkin kynnet kasvamaan uudelleen hyvin hoidettuina. Ne näyttävät vahvoilta ja kestäviltä päivän rasituksia vastaan.

Näin käytät kynsienhoitoöljyä

Kynsiöljy on pakattu pieniin pulloihin, jotka näyttävät ihan kynsilakalta. Levitä öljyä siveltimellä kynnen ympärille ja hiero tuoksuva öljy pehmeästi ihoon. Varmista, että levität ainetta koko alueelle eli myös kynsinauhoihin. Jätä sormesi sitten hetkeksi rauhaan, jotta öljy imeytyy kokonaan.

Kynsiöljykynät ovat tätäkin yksinkertaisempia käyttää. Ne antavat öljyä vain sen verran, minkä iho pystyy imemään. Siten vaikutusaika on lyhyempi, ja saat sormesi nopeammin jälleen käyttöön. Haluatko antaa kynsillesi välillä pienen hoitokuurin? Silloin nämä pienet tuotteet ovat ehdoton apu kynsienhoitoon.

Mietitkö, miten usein kynsinauhaöljyä kannattaisi käyttää? Ohje on helppo: enempi on parempi! Kyntesi iloitsevat päivittäisestä huolenpidosta. Jos annat kynsiöljyn imeytyä yön yli, sen vaikutus pääsee toimimaan parhaiten. Vaikka käyttäisit silloin tällöin myös kynsienhoitokynää, vaikutus ei menetä tehoaan.

Tutustu kynsiöljyihin ja kynsienhoitokyniin parfumdreamsillä

Sivellin vai kynä? Sinun ei tarvitse valita. Lisää mieluiten kummatkin vaihtoehdot ostoskoriin. Aseta kynsinauhaöljy yöpöydälle, jotta se on kätesi ulottuvilla joka ilta. Laita kynsiöljykynä käsilaukkuun, jotta voit hemmotella itseäsi lounastauolla. Iloitse terveistä ja hoidetuista kynsistä, joiden on mukava antaa näkyä.