Miesten shampoot

58 Tuote
98
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Miesten shampoo: päivittäinen hoito pitää hiukset terveinä

Raikkaat ja hoidetut hiukset näyttävät upeilta. Hyvä ja säännöllinen hoito on ensiarvoisen tärkeää myös miesten hiuksissa.

Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen valitse miesten hiuksille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine, jotka hoitavat ja vahvistavat hiuksia sekä tekevät ne kiiltäviksi.

Miesten shampoo – tuoksu ja hoito samassa

Jotta hiuksesi säilyisivät kiiltävinä ja pehmeinä, älä käytä suihkugeeliä shampoon tilalla. Vaikka molemmissa tuotteissa onkin puhdistavia ainesosia, suihkugeelin ja miesten shampoon ominaisuudet ovat erilaiset, sillä ne on tarkoitettu eri osille kehoa.

Miehille tarkoitettu shampoo sisältää puhdistusaineita, jotka auttavat poistamaan muotoilutuotteiden jäänteet hiuksista. Samalla miesten shampoon sisältämät hoitavat ainesosat auttavat hiuksia kestämään erilaisia rasittavia tekijöitä. Shampoot voivat muun muassa:

  • antaa hiuksille enemmän kiiltoa,
  • tehdä hiuksista helpommin kammattavat,
  • auttaa väriä kestämään pidempään,
  • antaa intensiivistä hoitoa rasittuneille hiuksille.

Näin shampoo tekee miesten hiuksista helpommin hoidettavat ja pehmeämmät.

Paras miesten shampoo riippuu hiustyypistä

  • Myös miesten osalta pitää paikkansa, että hiustyyppi ratkaisee, millainen on hyvä shampoo. Miehet kamppailevat hyvin erilaisten yksilöllisten hiusongelmien kanssa rasvoittuvista hiuksista aina hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen. Sen vuoksi eri hiustyypeille löytyykin omat erityiset hoitavat shampoot.
  • Rasvoittuvat hiukset johtuvat suurentuneesta talinerityksestä, mikä tekee hiuksista nopeasti hoitamattoman näköiset. Tämän välttämiseksi kannattaa suosia shampoita, jotka sisältävät yrttejä kuten nokkosta tai kamomillaa. Nämä vähentävät hiusten rasvoittumista ja hoitavat ärtynyttä päänahkaa.
  • Ohenevista hiuksista tai hiustenlähdöstä kärsivien miesten kannattaa valita shampoita, joissa on aloe veraa. Myös rosmariiniöljy ja proteiinit ovat suosittuja ainesosia. Nämä ainesosat kiihdyttävät hiusten kasvua ja vahvistavat yksittäisiä hiuksia ulkoapäin.
  • Hilseilevät hiukset ovat kiusallinen vaiva. Miesten shampoista löytyykin myös hilseilyä vähentäviä shampoita, jotka hoitavat herkkää hiuspohjaa kuivattamatta sitä.
  • Harmaat hiukset eivät miehillä ole lainkaan huono asia, vaan niitä pidetään usein hyvinkin viehättävinä. Jotta harmaa väri pääsisi erityisen näyttävästi esille, miehille löytyy myös tähän tarkoitukseen erityisiä shampoita, jotka sisältävät violetteja tai sinisiä väripigmenttejä. Nämä tekevät hiuksista hehkuvan harmaat ilman epätoivottuja sävyjä.

Intensiivistä hoitoa miesten hiuksille hoitoaineilla

Hiusten pesu shampoolla ei riitä myöskään miehille. Jotta hiukset saisivat kunnollista hoitoa ja jotta hiuksen suojakerros pääsisi sulkeutumaan kunnolla, myös miesten hiukset tarvitsevat hoitoainetta. Hiustyypistä riippuen löytyy miehille erilaisia hoitoaineita, joilla miehet voivat hoitaa hiuksiaan. Hoitoaineen käyttö on helppoa: Hiusten pesun jälkeen ota pieni nokare hoitoainetta ja hiero se hiusten latvoihin. Anna vaikuttaa hetken ajan ja huuhtele perusteellisesti.

Saatavana on myös 2 in 1 -tuotteita, jotka sisältävät sekä shampoon että hoitoaineen. Nämä tuotteet ovatkin erinomainen vaihtoehto esimerkiksi matkoilla tai kuntosalilla suihkussa käydessä.

Osta shampoot miehille edullisesti parfumdreamsiltä

Parfumdreamsin valikoimasta löydät juuri sinun hiustyypillesi sopivan miesten shampoon ja siihen sopivan miesten hoitoaineen. Valitse vain hiustyyppisi ja näet nopeasti ja helposti sinulle sopivat erilaiset tuotteet.

Anna hiustesi hehkua kauniisti, ja valitse niille sopivat hiustenhoitotuotteet parfumdreamsin valikoimasta.