Hiustenhoito ja hiustuotteet

4542 Tuote
Myydyimmät tuotteet viimeisen 60 minuutin aikana
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet
Näytä kaikki tuotteet

Tutustu eri hiustyypeille sopivaan hiustenhoitoon

Olipa hiuksesi pörröiset, sileät tai kiharat, jokaiselle hiustyypille löytyy oikeat hiustenhoitotuotteet, jotka ravitsevat hiuksiasi ja täyttävät juuri niiden oikeat tarpeet. Täsmähoitotuotteilla saat hiuksesi näyttämään jälleen kiiltäviltä ja sileiltä. Terveet ja hyvin hoidetut hiukset ovat myös helpompi kammata ja muotoilla.

Valitse hiustyypillesi sopivat hiustenhoitotuotteet

Huolehtiaksesi siitä, että hiuksesi saavat juuri oikeanlaista hoitoa, orientoidu hiustyyppisi mukaan. Parfumdreams-verkkokaupan käytännöllisen suodatustoiminnon avulla löydät nopeasti oikeat hiustuotteet kaikkiin tarpeisiin.

Tärkeä indikaattori hiustenhoitotuotteita valittaessa on hiuspohja. Jos sillä on taipumusta nopeaan rasvoittumiseen, valitse raikastava hiuspohjan hoitotuotteet voivat myös auttaa sinua saavuttamaan hyvin hoidetun perustan terveille hiuksille.

Hiustenhoidon perustuotteet

Hiuksiin voi kertyä paljon erilaisia jäämiä pesujen välillä. Tali, lika ja muotoilutuotteiden jäämät vievät hiuksilta kauniin kiillon ja pehmeyden. Siksi hiustenhoitorutiiniisi tulisikin kuulua hiustyypillesi sopiva shampoo. Perusteellisen puhdistuksen lisäksi shampoo jättää hiuksiin miellyttävän tuoksun.

Ravitseva hoitoaine, conditioiner, tekee hiuksistasi pesun jälkeen sileät ja kammattavat. Hoitoaine kuuluu hiusten perushiustuotteeisiin. Se tasoittaa shampoon karhentaman pintakerroksen. Hoitoaine estää hiuksia takkuuntumasta shampoon jäljiltä.

Hiustenhoitotuotteet ravitsevampaan hiustenhoitoon

Noin kerran viikossa kannattaa käyttää aikaa hiusten intensiiviseen hoitoon hiusnaamiolla. Levitä hiusnaamio pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna sille runsaasti aikaa vaikuttaa. Hiustenhoitotuotteen tehdessä työtään sinä voit esimerkiksi nauttia rentouttavasta kylvystä. Vitamiinit, öljyt ja proteiinit hoitavat voimakkaasti vaurioituneita hiuksia ja palauttavat niiden kiillon ja elinvoimaisuuden.

Osta hiustenhoitotuotteet ylellisiin hetkiin

Föönit, parfumdreamsilta ja nauti sileän kiiltävistä hiuksistasi joka päivä.