Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Ripsiliimat

12 Tuote

Ripsiliima pitää ripset pitkään paikoillaan

Irtoripset ovat ehdoton osa näyttävää ja dramaattista katsetta. Luonnolliselta vaikuttavilla tekoripsillä täydennät upeasti ylellisen silmämeikin. Niiden laittamiseen tarvitset kuitenkin hyvän ripsiliiman, joka pitää tekoripsesi pitkään paikoillaan.

Erilaiset ripsiliimat eri tarkoituksiin

Ripsiliimoja on saatavana useita erilaisia. Erityisen suosittuja ovat läpikuultavat liimat. Ne eivät jätä näkyviä jälkiä, vaikka irtoripsinauha liikahtaisi hieman liimatessa. Myös valkoiset liimat ovat kuivuessaan läpikuultavia ja lisäksi niiden etuna on, että niistä näet helposti, kuinka paljon liimaa irtoripsiin levität. Näin vältät käyttämästä liikaa ripsiliimaa. Jos et käytä silmämeikissäsi eyelineria, kannattaa sinun valita läpikuultava tai valkoinen ripsiliima.

Musta ripsiliima näyttää mustalta myös kuivuessaan ja yhdistettynä eyelineriin se muodostaa tiiviin liitoksen, jolloin ripsesi näyttävät entistäkin intensiivisemmiltä. Mustaa ripsiliimaa ei kuitenkaan kannata käyttää, jollet rajaa silmiäsi, jottei ripsirajasta mahdollisesti ylileviävä liima erotu liiaksi.

Tekoripsien kestävyys: 24 tunnista aina useisiin viikkoihin

Ripsiliimasta ja sen ainesosayhdistelmästä riippuen ripsiliima kestää vähintään siihen asti, kun poistat meikin illalla. Joidenkin tuotteiden luvataan kestävän tätäkin pidempään, jopa kahdesta kolmeen viikkoa, jos niitä hoidetaan hyvin. Ripsiliiman poistamiseen suositellaan silmämeikinpoistoainetta, joka sopii vedenkestävän meikin poistamiseen. Kostuta vanulappu nesteeseen ja anna sen vaikuttaa hetken aikaa luomella. Irrota sen jälkeen tekoripset sisältä ulospäin. Kestäville permanent-ripsiliimoille on saatavana erityisiä poistoaineita, joilla saat kestoliiman irrotettua luotettavasti.

Ripsiliiman levittäminen applikaattorilla

Tekoripsien liimauksen hankalin asia on osata levittää ripsiin oikea määrä ripsiliimaa. Useiden tuotteiden mukana tulee applikaattori, joka helpottaa liiman levittämistä ripsinauhaan. Myös yksittäisten irtoripsien tai hienojen ripsitupsujen liimaaminen onnistuu helpommin applikaattorin avulla. Tekoripsien kestävään liimaukseen riittää ohut kalvo ripsiliimaa ripsinauhan reunaan tai yksittäisten irtoripsien tyveen.

Jos et käytä ripsiliiman levittämiseen applikaattoria tai sivellintä, laita pieni määrä liimaa kämmenesi selkämykseen ja levitä liima siitä ripsinauhaan. Anna liiman kuivua n. 20–30 sekuntia, ennen kuin liimaat tekoripset paikoilleen. Näin liima on tehokkaimmillaan ja kiinnittyy nopeammin luomeen.

Osta parhaat ripsiliimat edullisesti netistä parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä löydät suuren valikoiman tekoripsiä ja lisäksi voit hankkia helposti samalla kertaa parhaat, tarpeisiisi sopivat ripsiliimat. Käytätpä läpikuultavaa tai mustaa ripsiliimaa parfumdreamsin valikoimasta löydät sopivan tuotteen.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube