Miesten partakoneet

17 Tuote
5
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Parranajokoneet – näiden vinkkien avulla parranajo onnistuu

Harva mies antaa parran kasvaa villisti. Huomattavasti korkeammat tyylipisteet kerää hoidettu parta, jossa on selkeät ja huolitellut rajat ja kulmat. Sillä ei ole niinkään väliä, millä parran ajaa: hienolla partakoneella vaiko yksinkertaisella partahöylällä. Parranajo parranajo muuttaa miehen ulkonäköä perusteellisesti. Muutaman vinkin avulla parranajoprosessi sujuu tehokkaasti ja ilman haavereita.

Onnistunut parranajo edellyttää laadukkaat välineet

Miehille on olemassa lukuisia erilaisia parranajovälineitä. Valintaan vaikuttavat muun muassa muotoilu ja hinta. Kertakäyttöiset partahöylät eivät pärjää tässä kilpailussa, sillä ne eivät ole kovinkaan laadukkaita ja kaiken lisäksi haitallisia ympäristölle. Kestävämpi valinta on valita partahöylä, jonka terän voi vaihtaa.

  • Kertakäyttöiset partahöylät: Halpoja hinnaltaan, laadultaan melko heikkoja. Terät tylsyvät jo muutaman käyttökerran jälkeen eikä terää voi vaihtaa. Näin ollen koko partahöylä päätyy roskiin – tuhlausta, joka kannattaa korkeintaan lomareissuilla.
  • Partahöylät märkäajoon: Partahöyliä on erilaisia. Vaihtoehdoista löytyy ergonomisilla kahvoilla, erilaisilla lisäosilla ja terillä varustettuja märkäajoon tarkoitettuja partahöyliä. Valinnastasi riippumatta on kuitenkin tärkeää, että käytät höylän kanssa parrranajogeeliä tai partavaahtoa. Se suojaa ihoa ja takaa miellyttävän parranajokokemuksen.
  • Sähköiset partakoneet: Parran kuivaajoon soveltuvien sähköpartakoneiden lisäksi on olemassa myös malleja, jotka soveltuvat parran märkäajoon. Niissä on akku ja napin painalluksella aktivoitava värinätoiminto. Erityisen hellävaraiseen ja helppoon parranajoon ilman ihoärsytystä.
  • Partahöylä: Klassinen ja perinteinen partahöylä tekee parranajosta erityisen elämyksen. Tukevan kahvan ja yksittäisten partakoneen terien ansiosta parranajo sujuu tarkasti ja siististi. Tämä versio vaatii kuitenkin hieman näppituntumaa ja harjoittelua, jotta parranajo onnistuu ilman viiltoja.

Kun sähköpartakoneet toimivat lähes itsestään, tekniikaltaan simppelit partahöylät edellyttävät enemmän aktiivista tekemistä. Höylät on varustettu 3–6 terän järjestelmällä ja ne ovat näppäriä käyttää. On tärkeää huolehtia siitä, että höylässä on aina terävä terä, jotta ajaminen sujuu mukavasti ilman haavereita.

Oikea valmistelu takaa onnistuneen parranajon

Ennen varsinaista parranajoa kannattaa iho valmistella etukäteen ajoa varten. Mitä pehmeämpiä partakarvat ovat, sitä helpompi ne on ajella. Samalla teriin kohdistuu vähemmän vastusta, ja ne pysyvät terävinä pidempään.

Aja parta partahöylällä mieluiten suihkun tai pitkän kylvyn jälkeen, jolloin kasvojen iho ja parta ovat pehmeämmät ja valmiit parranajoon. Levitä tämän jälkeen kasvoille suojaksi hieman parranajogeeliä tai partavaahtoa. Sitten on varsinaisen parranajon vuoro. Kuljeta partahöylää parran yllä varovasti painaen. Siisti rajat ja poista ylimääräiset partakarvat. Näin saat aikaan hyvännäköisen kokonaisilmeen, joka on kaikin puolin onnistunut.

Pieni vinkki: levitä parranajon jälkeen koko parran alueelle partaöljyä tai partabalsamia. Jos ajelet parran kokonaan pois, on iholle hyvä levittää myös kasvovoidetta ihon rauhoittamiseksi.

Miesten parranajokoneet löydät vaivatta parfumdreamsista

Jokaiselle miehelle ja ihon ja parran yksilöllisiin tarpeisiin löytyy sopiva parranajoväline. Näillä tuotteilla onnistuva parran muotoilu ja koko parran pois ajaminen. Saadaksesi yleiskuvan erilaisista parranajovälineistä tarjoaa parfumdreams valikoiman erilaisia malleja. Näin löydät rennosti ja stressittömästi oikean tuotteen seuraavaan parranajoosi, joka takaa jatkosskin kauniisti muotoillun parran ja sileän tuntuisen ihon.