Macadamia

25
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Macadamia Beauty – luonnollista hiustenhoitoa

Innovatiiviset Macadamia Beauty -hiustenhoitotuotteet sisältävät ainutlaatuisen Pro-Oil-yhdistelmän, joka koostuu arvokkaasta argan- ja macadamiaöljystä. Tämä sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka hoitavat hiuksia luonnollisesti tekemättä niitä raskaiksi. Tehokkaat ainesosat ravitsevat hiuksia, korjaavat niitä pintaa syvemmältä ja antavat suortuville terveen kiillon.

Vahvat ja kiiltävät hiukset Macadamia-hiustenhoitotuotteilla

Macadamia Beauty -tuotemerkki tarjoaa hiustenhoitotuotesarjoissaan Macadamia Natural Oil ja Macadamia Professional runsaasti erilaisia hiustenhoitotuotteita erilaisille hiustyypeille. Tuotteiden koostumus perustuu korkealaatuiseen macadamia- ja arganöljyyn, jotka sisältävät runsaasti omega-3-, -6-, -7- ja -9-rasvahappoja. Nämä ravitsevat, uudistavat ja korjaavat hiuksia sisältä päin.

Macadamia Beauty -hiustuotteet sopivat kuiville hiuksille, joilla on taipumusta pörröisyyteen, halkeiluun ja katkeiluun. Tuotteet tekevät hiuksista elastisemmat ja vastustuskykyisemmät ulkoisille vaikutuksille. Valmistaja välttää tarpeettomia lisäaineita, kuten parabeeneja tai sulfaatteja, jotka voivat kuivattaa hiuksia. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja valmistettu ilman eläinkokeita.

Macadamia-hiustuotteet: intensiivistä hiustenhoitoa jokaiseen hiusongelmaan

Kuumuus, mekaaninen rasitus, vahingolliset ympäristövaikutukset ja jatkuva värjääminen aiheuttavat hiuksille stressiä. Jollei tavanomainen hoito ole riittävää, hiukset kuivuvat. Niistä tulee hauraat ja ne katkeilevat helposti. Macadamia-hiustenhoitotuotteet sisältävät arvokkaita lipidejä, jotka tunkeutuvat syvälle hiuksiin raviten ja voimistaen niitä sisältä käsin.

Öljyt levittäytyvät ikään kuin kalvoksi kunkin yksittäisen hiuksen päälle ja sulkevat kosteuden sisäänsä. Hiuksesta tulee kiiltävä ja taipuisampi. Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman tuotteita mitä erilaisimpiin hiusten tarpeisiin. Luonnollisia öljyjä sisältävän Classic Line -sarjan lisäksi valikoimasta löytyy laadukkaita puhdistus- ja hiustenhoitotuotteita sisältävä Wash & Care -sarja. Lisäksi tuotemerkin innovatiiviset välineet auttavat hiusten harjaamisessa.

Macadamia-hiustuotteet: Classic Line

Macadamia Beauty Classic Line sisältää korjaavia hiustenhoitotuotteita kuiville, värikäsitellyille ja rasittuneille hiuksille. Nämä syväkosteuttavat hiuksia ja silottavat pörröisyyttä. Tuotteiden sisältämä argan- ja macadamiaöljy vahvistaa hiuksia ja voi auttaa vähentämään hiusten katkeilua. Suosittu klassikko on Healing Oil Treatment. Hiusöljy ei tee hiuksista raskaita vaan se imeytyy välittömästi ja ravitsee hiuksia arvokkailla ravinteilla.

Päivittäiseen käyttöön sopivat kosteuttavat ja elvyttävät shampoot. Pesun jälkeen hiusten selvittämisen avuksi sopii hiuksiin jätettävä ja hiuksia ravitseva Leave-in-Cream. Smoothing Crème kiharille hiuksille estää pörröisyyttä ja tekee suortuvista taipuisammat. Kerran viikossa käytettävä Deep Repair Masque auttaa uudistamaan kuivia ja vahingoittuneita hiuksia.

Macadamiaöljyä sisältävä Wash & Care – ammattimaista puhdistusta ja hoitoa

Wash & Care -sarja käsittää luonnollisia öljyjä sisältäviä hiustenhoitotuotteita, joilla loihdit kampaamotasoisen lopputuloksen. Tuotteet vahvistavat hiuksia ja voivat auttaa ehkäisemään hiusten katkeilua. Saatavilla oleviin sarjoihin lukeutuvat Ultra Rich Moisture, Nourishing Moisture ja Weightless Moisture. Kaikkiin sarjoihin sisältyy shampoita, hoitoaineita, hiusnaamioita ja öljyhoitoja, jotka sopivat täydellisesti yhteen.

Macadamia-hiustenhoitotuotteet hiusten katkeilua vastaan

Erilaiset ulkoiset tekijät voivat aiheuttaa hiusten haurastumista, halkeilua ja hiusrakenteen vaurioitumista. Macadamia-hiustenhoitotuotteet syväkosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Säännöllisesti käytettynä ne voivat parantaa hiusten kiiltoa ja vähentää hiusten katkeilua. Valitse nyt parfumdreamsilta oikeat hiustenhoitotuotteet kattavasta tuotevalikoimasta.