Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Itseruskettavan levityskintaat

9 Tuote

Itseruskettavan levityskinnas: hyödyllinen apuväline

Itsensä hemmottelu kevyesti ruskettuneella iholla ei välttämättä vaadi auringossa oleilua. Itseruskettava voide ratkaisee ongelman ja luo iholle kauniin kesäisen ilmeen täysin ilman haitallista UV-säteilyä. Levitys onnistuu helpoiten itseruskettavan levityskintaalla, joka varmistaa, ettei keinotekoiseen rusketukseen tule raitoja. Levityskintaalla voide levittyy tasaisesti ja samalla se estää kämmiäsi näyttämästä levityksen jälkeen oransseilta.

Käyttämällä itseruskettavan voiteen levityskinnasta estät käsiäsi koskettamasta värjäävään nesteeseen. Normaalisti kämmenesi ovat koko levitysprosessin ajan kosketuksissa voiteen kanssa, joten ne värjääntyvät voimakkaasti.

Lisäksi levityskinnas on kestävä tuote ja vastuullinen valinta: voit helposti pestä sen ja käyttää sitä aina uudelleen kerta toisensa jälkeen. Lisäksi se takaa paremman levitystuloksen, mikä loppujen lopuksi on ratkaisevan tärkeää. Haluathan saada kauniisti ruskettuneen ihon, jonka pinta on luonnollisen tasainen ja raidaton ilman, että jotkin kohdat olisivat toisia tummempia tai vaaleampia.

Itseruskettavan levityskintaan käytössä huomioitavaa

Jotta itseruskettavan levityskintaasta olisi mahdollisimman paljon hyötyä, valmistele ihosi seuraavasti:

  • Levitä iholle ensiksi kuorintavoidetta, joka poistaa siitä kuolleet ihosolut. Voit käyttää tähän myös kuorintakinnasta.
  • Aja tämän jälkeen ihokarvat – paras ajankohta on päivää ennen itseruskettavan voiteen käyttöä, jotta ajeltu iho saa aikaa rauhoittua. Itseruskettava levittyy tasaisemmin sileälle iholle ja lopputuloksesta tulee kauniimpi.
  • Ihon kuorinnan ja ihokarvojen poiston jälkeen iho on vielä hyvä rasvata ennen itseruskettavan levitystä.

Levitä itseruskettava levityskintaalla seuraavasti

Sen jälkeen kun olet valmistellut ihon, levitä itseruskettavaa voidetta haluamiisi kehon osiin ja hiero voide kevyesti ihoon levityskintaalla. Helpoiten tämä onnistuu seuraavasti:

  • Purista itseruskettavaa voidetta kintaalle.
  • Aloita voiteen levitys jaloista. Älä levitä voidetta vielä jalkateriin.
  • Levitä voide tasaisesti pyörittävin liikkein senttimetri senttimetriltä. Näin varmistat, että voide leviää tasaisesti joka puolelle ihoa.
  • Levitä lopuksi kintaissa vielä jäljellä oleva voide jalkateriin ja käsiin.
  • Odota levityksen jälkeen vähintään 15 minuuttia, ennen kuin puet vaatteet yllesi. Varmuuden vuoksi pue ensiksi vaatteet, joiden likaantumisella ei ole väliä.

Jos levität itseruskettavaa ilman sen levitykseen tarkoitettuja kintaita, joudut pesemään ja hankaamaan voidetta käsistäsi ja sormistasi pitkään pois, etkä silti voi täysin välttää kämmenten värjäytymistä oranssiksi. Levityshankoja käyttämällä voit välttää kaiken tämän ja käyttää heti käsiäsi ilman värjääntymisen pelkoa. Itseruskettavan levityshanskat voit pestä helposti ja käyttää aina uudelleen.

Osta itseruskettavan levityskintaat parfumdreamsiltä

Levityskinnas on hyvä hankinta, jos aiot käyttää itseruskettavaa voidetta. parfumdreams tarjoaa sinulle suuren valikoiman erilaisia kintaita ja voit samalla kertaa hankkia myös itseruskettavan voiteen.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube