Bestseller

Drunk Elephant

9
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Drunk Elephantin tehokkaat ihonhoitotuotteet

Tiffany Masterson perusti Drunk Elephantin vuonna 2012. Hän etsi täydellistä kaikille ihotyypeille ja ikäluokille sopivaa ihonhoitotuotetta, mutta joutui pettymään. Niinpä hän loi lopulta sellaisen itse. Drunk Elephant valmistaa aktiivisesti hoitavia ainesosia sisältäviä ihonhoitotuotteita, jotka eivät sisällä haitallisia aineita. Tärkein ainesosa kaikissa tuotteissa on hoitava marulaöljy, jota saadaan marulahedelmän siemenistä.

Drunk Elephant: marulaöljyä sisältävät skin smoothiet

Marulaöljy sisältää tunnetusti paljon antioksidantteja ja tärkeitä rasvahappoja. Se on erittäin ravitsevaa ja hoitavaa, minkä ansiosta öljy tekee ihosta sileän säännöllisesti käytettynä. Muita Drunk Elephantin kasvojenhoitotuotteiden sisältämiä hoitavia vaikutusaineita ovat esimerkiksi glykolihappo, retinoli ja polypeptidit. Erityistä tuotesarjassa on, että kaikkia sarjan ihonhoitotuotteita (aurinkosuojaa lukuun ottamatta) voidaan yhdistellä keskenään. Drunk Elephantin skin smoothieilla voit mukauttaa ihonhoitoasi joka päivä uudelleen vastaamaan ihosi kulloisiakin tarpeita.

Drunk Elephantin bioyhteensopivat ihonhoitotuotteet

Drunk Elephantin tuotteiden erikoisuutena on ainesosien yhdistelmä: Hoitavat tuotteet sisältävät ainoastaan sellaisia ainesosia, jotka vaikuttavat suoraan myönteisesti ihoon. Turhista täyteaineista ja haitallisista ainesosista on luovuttu kokonaan. Lisäksi tuotteiden erityispiirteenä on, että Drunk Elephant ei tee eroa luonnollisten ja keinotekoisten ainesosien välillä.

Tuotteet sisältävät yhtä lailla niitä kumpiakin, kunhan ne vain ovat hyväksi iholle. Ainesosan luonnollisella tai keinotekoisella alkuperällä ei nimittäin ole merkitystä sille, tekeekö se iholle hyvää vai huonoa. Ratkaisevaa on bioyhteensopivuus. Siksi vaikuttavan aineen molekyylikoko ja ihonhoitotuotteen pH-arvo ovat merkitseviä.

Osta Drunk Elephant -tuotteita parfumdreamsiltä

Anna ihollesi uusi startti amerikkalaisen Drunk Elephantin ylellisillä ihonhoitotuotteilla. Valitse ihollesi hyvää tekevät tuotteet ja yhdistele niitä keskenään täydellisen hehkun aikaan saamiseksi. Löydät parfumdreamsiltä laajan valikoiman Drunk Elephantin ihonhoitotuotteita, jotka saavat ihosi säteilemään.