Helena Rubinstein

198
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Helena Rubinstein: ylellistä kosmetiikkaa edistykselliseltä naiselta

Ainutlaatuiset ainesosat tekevät korkealaatuisista Helena Rubinstein -kosmetiikkatuotteista ylellisiä. Nyt jo edesmenneen kosmetiikkamogulin tuotteet ovat yhä tänä päivänä kysyttyjä, ja jotkin hänen keksinnöistään ja tieteellisistä havainnoistaan mullistivat maailmaa. Näin teki muun muassa vuonna 1958 keksitty ripsiväriharja, joka muutti suuressa määrin silmämeikkien maailmaa.

Yrityksen perustaja syntyi Krakovassa, nykyisessä Puolassa nimellä Chaja Rubinstein ja muutti 24-vuotiaana Australiaan. Siellä hän aloitti kosmetiikkatuotteiden kokeilunsa ja valmisti omat voiteensa. Hän perusti ensimmäisen kauneussalongin Melbourneen ja loi näin tärkeän perustan koko alalle.

Voidakseen jatkokehittää tuotteitaan hän lähti aluksi Pariisiin ja sieltä myöhemmin Yhdysvaltoihin, ja avasi New Yorkiin yhden suurimmista tehtaista, joita kukaan nainen niihin aikoihin oli perustanut. Tuotemerkki Helena Rubinstein laajeni nopeasti useisiin maihin ja hänen kuolemansa aikoihin vuonna 1965 tuotemerkillä oli jo yli 100 sivutoimipaikkaa.

Miten Helena Rubinstein eroaa muista merkeistä?

Tuotemerkin perustajan nimellä valmistetaan yhä tänä päivänä kosmetiikkaa, jota kehitetään edelleen tieteellisesti. Erityisen suosittuja Helena Rubinstein -tuotteita ovat anti-age-tuotteet, kuten voiteet, seerumit ja emulsiot. Ne lukeutuvat luksuskosmetiikan huipputuotteisiin.

Helena Rubinstein tunnisti jo varhain markkinoinnin ja puhuttelevien pakkausten arvon, ja antoi ne taiteilijoiden ja kirjoittajien tehtäväksi. Hän myös hoiti liiketoimintaansa taloudellisesti ja tehokkaasti, ja loi näin tuotemerkistään nopeasti miljoonien dollarien arvoisen, maailmankuulun imperiumin.

Parhaat Helena Rubinstein -tuotteet

Helena Rubinstein -kosmetiikka on ajatonta, tuotteita löytyy kaikille ihotyypeille ja ainesosat ovat hyvin siedettyjä ja eri tarkoituksiin mietittyjä. Suosituimpia Helena Rubinstein -tuotteita ovat muun muassa seuraavat:

  • Helena Rubinstein Powercell: Tuotteet sisältävät merifenkolin kantasoluja, jotka suojaavat ihoa haitallisilta vaikutuksilta ja ikääntymiseltä.
  • Helena Rubinstein Pure Ritual: Tämä hoitotuote imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän hoidetun tunteen. Se on myös erittäin hyvin siedetty ja koostumukseltaan mieto.
  • Helena Rubinstein Mascara: Tällä tuotteella tuotemerkki on noussut maailmanmaineeseen – laatu puhukoon puolestaan. Silmälääkärien testaama ripsiväri auttaa loihtimaan näyttävät silmät ja intensiivisen katseen.

Helena Rubinstein -tuotteiden valikoimasta löytyy myös meikinpoistoaineita, käsivoiteita, deodorantteja ja huulivoiteita.

Osta Helena Rubinstein -kosmetiikkaa

Parfumdreamsiltä löydät Helena Rubinstein -tuotteita erinomaisilla tarjoushinnoilla. Jo yli 100 vuoden ajan ovat naiset ympäri maailman luottaneet tämän kosmetiikkamaailman legendan tuotteisiin, naisen, joka omisti koko elämänsä ihon terveydelle ja kauneudelle. Loihdi nyt ylellisen ainutlaatuisuuden tunne ihollesi Helena Rubinstein -tuotteilla.