Vartalovoiteet

332 Tuote
5013
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta vartaloemulsio verkosta – hemmottelevaa hoitoa päivittäisiin rutiineihin

Monen jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu ihon rasvaus vartaloemulsiolla suihkun tai kylvyn jälkeen. Sen lisäksi että hoitavat vartaloemulsiot kosteuttavat ihoa, ne palauttavat ihon normaalin pH-arvon. Usein vartaloemulsiossa on hienostunut tuoksu, joka toimii miedon hajuveden tavoin. Miellyttävä tuoksu seuraa sinua koko päivän. Tutustu parfumdreamsin valikoimaan ja löydä laadukas vartaloemulsio, jossa on ihosi kaipaamia hoitavia ainesosia.

Hoitava vartaloemulsio jokaiselle ihotyypille

Oikean vartaloemulsion valinta on tärkeää, jotta voit tehdä ihollesi sen kaipaamaa hyvää. Tässä keskeisessä roolissa ovat vartaloemulsion vaikuttavat aineet:

  • Vartaloemulsio kuivalle iholle: Paras kuivan ihon vartaloemulsio on sellainen, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Avokado- tai makadamiaöljyä sisältävät vartaloemulsiot toimivat tässä loistavasti.
  • Vartaloemulsio herkälle iholle: Herkkä iho arvostaa vartaloemulsiota, joka ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, kuten alkoholia, väri tai säilöntäaineita. Sen sijaan erinomaisia ovat kamomillasta ja hamameliksesta saatavat uutteet sekä ainesosat, kuten bisabololi ja allantoiini. Monet vannovat myös intensiivisesti hoitavien, manteliöljyä sisältävien vartaloemulsioiden nimeen.
  • Kiinteyttävä vartaloemulsio: Ikääntyvälle iholle sopivat erinomaisesti merivesiuutetta sisältävät kiinteyttävät vartaloemulsiot. Myös urea ja A-ja E-vitamiini ehkäisevät ihon vanhenemista.

Ensisijaisesti vartaloemulsion tehtävänä on hoitaa tehokkaasti ihoa. Mutta myös miellyttävä tuoksu on asia, joka on ehdotonta plussaa. Valikoimastamme löytyykin myös runsaasti ylellisiä vartaloemulsioita, jotka hurmaavat tuoksullaan.

Vartaloemulsiot kaikkiin tarpeisiin

Yhdistä suosikkituoksuusi tai -suihkugeeliisi sopiva vartaloemulsio. Yhteensopiva vartaloemulsio luo tasapainoisen tuoksuelämyksen. Tutustu parfumdreamsin valikoimaan ja löydä omasi. Kepeä kesäfiilis syntyy ohuesti levittyvästä vartaloemulsiosta, joka antaa iholle silkkisen pehmeän tunteen.

Kylminä talvikuukausina hoitava vartaloemulsio antaa iholle hehkua ja hyvää oloa. Jos tähän yhdistyy lisäksi energisoiva tuoksu, on päivään helppo startata hyvin mielin. Laadukas vartalonhoito huipentuu naiselliseen tuoksuun, joka löytyy sekä settinä saatavasta vartaloemulsiosta ja siihen sopivasta suihkugeelistä. Yhdistelmä vahvistaa viehättävää hajuveden tuoksua ja ylläpitää raikasta tunnetta koko päivän.

Osta vartaloemulsiot edullisesti verkosta – tutustu parfumdreamsin suureen valikoimaan

Päivittäisen vartalonhoidon klassikko on vartaloemulsio, joka on koostumukseltaan kevyt ja joka ei tunnu kesäihollakaan liian tuhdilta. Tutustu upeaan valikoimaamme hoitavia vartaloemulsioita parfumdreamsin verkkokaupassa. Löydät meiltä monia eri merkkejä. Tilaaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta tai mukavasti parfumdreams-apista.