Hiusvaha miehille

26 Tuote
144
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusvaha miehille: enemmän muotoa, tekstuuria ja pitoa hiuksiin

Hiusvaha on hyvä apuri, kun hiukset eivät halua taipua sinun tahtoosi. Se tekee hiuksista vähemmän liukkaat, antaa niille tekstuuria ja luonnollisen viimeistelyn. Miesten hiustenmuotoilutuotteiden moniottelija on rakenteeltaan kiinteää, mutta silti helposti muotoiltavaa. Sen avulla muotoilet niin aaltoilevat, kihartuvat kuin suoratkin hiukset. Miesten muotoiluvaha sopiikin ennen kaikkea rentoihin, pörröisiin "surffaaja" tai "suoraan sängystä" -kampauksiin.

Mitä on miesten hiusvaha?

Hiusvaha on hyvä apuri, kun hiukset eivät halua taipua sinun tahtoosi. Se tekee hiuksista vähemmän liukkaat, antaa niille tekstuuria ja luonnollisen viimeistelyn. Miesten hiustenmuotoilutuotteiden moniottelija on rakenteeltaan kiinteää, mutta silti helposti muotoiltavaa. Sen avulla muotoilet niin aaltoilevat, kihartuvat kuin suoratkin hiukset. Miesten muotoiluvaha sopiikin ennen kaikkea rentoihin, pörröisiin "surffaaja" tai "suoraan sängystä" -kampauksiin.

Miesten hiusvahassa tai muotoiluvahassa yhdistyy pomaden voimakas pito, vahan tekstuuri ja muotoiluvoiteen luonnollinen viimeistely. Se on todellinen monitoimituote, joka sopii ennen kaikkea lyhyille ja keskipitkille hiuksille ja antaa kampaukselle enemmän pitoa ja tekstuuria. Muotoiluvaha tekee hiuksista helpommin muotoiltavat ja saa aisoihin kurittomat hiukset. Vahat sopivat myös erilaisille hiusrakenteille ja antavat muotoa sileille, aaltoileville tai kiharille hiuksille. Samalla ne kiinnittävät kampauksen.

Ravitsevia öljyjä sisältävien, kiiltävien ja hiuksia hoitavien hiusvahojen lisäksi miehille on saatavilla erityisiä mattavahoja. Nämä jättävät hiuksiin mattapintaisen, luonnollisen lopputuloksen. Ne myös tekevät hiuksista helposti muotoiltavat ja antavat hiuksille joustavaa pitoa. Kampausta voikin milloin tahansa muotoilla uudelleen sormilla tai kammalla.

Mihin kiinnittää huomiota valitessa hiusvahaa miehille?

Hiusvahoja on saatavilla eripituisille ja erityyppisille hiuksille. Useimmat tuotteet sopivat ongelmitta sileiden hiusten muotoiluun. Kihartuville tai pörröisille hiuksille sopivat voimakasta pitoa tarjoavat muotoiluvahat, jotka auttavat taltuttamaan kurittomat hiukset. Hoitavia öljyjä sisältävät tuotteet puolestaan sopivat paksuille tai pitkille hiuksille. Ne antavat suortuville kosteutta ja jättävät jälkeensä terveen kiillon.

Ohuille hiuksille sopivat hyvin tuuheuttavat muotoiluvahat, jotka antavat hiuksille lisää paksuutta ja volyymiä. Tämä saa hiukset näyttämään tuuheammilta. Hiusten muotoiluvahaa valittaessa on pidettävä mielessä neljä tärkeää asiaa:

  • Pito: Rennon "suoraan sängystä" -lookin muotoiluun tarvitset muotoilutahnaa, joka antaa joustavan tai keskitasoisen pidon. Hyvän muotoiltavuuden ansiosta voit työstää hiuksiasi aina uudelleen. Voimakasta tai erittäin voimakasta pitoa tarjoava muotoiluvaha sopii kampauksiin, jotka vaativat enemmän muotoa ja tekstuuria.
  • Lopputulos: Tuotteesta riippuen hiusvaha voi jättää joko kevyesti kiiltävän tai mattaisen lopputuloksen. Jos toiveenasi on oikeasti matta lopputulos, siihen sopii erityinen mattavaha.
  • Tuoksu: Useille miehille ratkaisevaa on tuotteen tuoksu. Tuoksuttoman vahan lisäksi suosikkeihin lukeutuvat hillitysti sitruunaiselle, mintulle, kookokselle, hedelmille tai tupakalle tuoksuvat tuotteet.
  • Koostumus: Öljypitoiset tuotteet ravitsevat ja hoitavat hiuksia. Ne jättävät jälkeensä kevyen kiillon ja tarjoavat voimakasta pitoa. Vesipohjainen koostumus estää hiuksia näyttämästä rasvaisilta ja liimaisilta. Nämä tuotteet on myös helppo pestä pois ja ne jättävät kevyesti mattaisen lopputuloksen.

Etsitkö tuotetta, joka paitsi auttaa muotoilemaan myös hoitaa hiuksiasi intensiivisesti? Tällöin kyseeseen tulevat ennen kaikkea miesten hiusvahat, jotka sisältävät luonnollisia rasvoja, öljyjä ja vahoja. Erityisen suosittuja ovat mehiläisvahaa tai lanoliinia sisältävät tuotteet. Ne tekevät hiuksista pehmeät ja kauniisti kiiltävät. Glyseriini sitoo kosteutta ja estää pörröisyyttä. Risiiniöljy pitää päänahan terveenä antimykoottisten ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta. Hiusvahaan lisätty UV-suoja puolestaan suojaa hiuksia voimakkaan auringonpaisteen aiheuttamilta vaurioilta. Löydä nyt täydellinen hiusvaha parfumdreamsiltä!

Täydelliseen hiustenmuotoiluun: hiusvahat miehille parfumdreamsiltä

Miesten hiusvahat sopivat käytettäviksi niin kuivissa kuin kosteissakin hiuksissa. Märkiin hiuksiin levittämällä saat enemmän pitoa ja tekstuuria. Kuiviin hiuksiin levittämällä voit puolestaan muotoilla yksittäisiä osia tai suortuvia tarkemmin. Muista kuitenkin aina levittää tuote juuri pestyihin, puhtaisiin hiuksiin. Aloita pienellä herneen kokoisella nokareella ja hiero vahaa käsiesi välissä. Lämpö tekee tuotteesta pehmeää. Näin hiusvaha ei jää kokkareille ja se on helpompi levittää hiuksiin.