Hoitoaineet

548 Tuote
9097
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hoitoaineet tekevät hiuksista silkkisen sileät

Terveet ja vahvat hiukset ovat kauniit. Jotain perää on siis myytissä, jonka mukaan sata harjanvetoa päivässä pitää hiukset kiiltävinä. Päivittäin hiuksia rasittavat erilaiset ympäristövaikutukset ja muotoilutuotteet. Vaurioiden korjaamiseksi ja ehkäisemiseksi kannattaakin käyttää hiustyypille sopivaa hoitoainetta. Se pitää hiukset sileinä ja vahvoina latvoihin asti.

Erityisesti pitkät hiukset (tai kasvatettavat hiukset) kaipaavat intensiivistä hoitoa. Hiusten latvat kuivuvat nopeasti ja haaroittuvat. Oikeanlainen hiustenhoitoaine tukee hiusten kosteustasapainoa ja kosteuttaa hiuksia riittävästi. Tämä ehkäisee hiusten haaroittumista.

Miksi käyttää hiustenhoitoainetta?

Hiuksia pestessä hiusten uloin kerros karhenee. Se avaa yksittäiset hiukset ja tekee niistä hauraat. Samoin tapahtuu hiuksia värjättäessä. Hiukset kuivuvat, kun niiden rakenne karhenee ja niitä on vaikeampi harjata hiusten pesun ja kuivauksen jälkeen.

Sopivan hoitoaineen avulla hiusten pinta silenee. Hoitavat ainesosat tunkeutuvat syvälle hiuksiin ja tekevät niistä taipuisat. Hoitoaine tekee hiuksista helpommin harjattavat. Valitsetko sitten kiinteän palahoitoaineen vai nestemäisen hoitohuuhtelun, riippuu hiustyypistä ja hiusten pituudesta.

Erilaiset hoitoaineet eri hiustyypeille

Kesän aurinko, lämmitysilma, pakokaasut ja hiusten värjäys vahingoittavat kaikki hiuksia päivittäin. Oikealla hiusten hoidolla kuten hoitoaineella hoidat hiuksiasi intensiivisesti.

  • Kiharat hiukset kaipaavat erityisen intensiivistä hoitoa. Erityinen hoitoaine kiharille hiuksille vahvistaa ja hoitaa kiharia ja saa jokaisen yksittäisen suortuvan näyttämään kimmoisalta ja eloisalta.
  • Värjätyt hiukset menettävät helposti kiiltonsa. Hiusrakenteen karhentuessa myös hiusten latvat haaroittuvat. Erityisesti värjätyille hiuksille tarkoitetulla hoitoaineella saat värjättyihin hiuksiin jälleen kiiltoa ja annat niille niiden tarvitsemaa kosteutta.
  • Erityisesti pitkät hiukset haaroittuvat ja kuivuvat helposti. Laadukkailla pitkien hiusten hoitoon tarkoitetuilla hoitotuotteilla hoidat myös hiusten latvoja ja estät niitä näin ollen halkeilemasta. Myös hiuksiin jätettävät hoitoaineet, joita ei huuhdella pois, sopivat erinomaisesti pitkille hiuksille ja suojaavat niitä pitkään.

Huomioi hoitoainetta valitessasi aina hiustyyppisi. Erittäin ohuita hiuksia voi myös ylihoitaa käyttämällä liian runsaasti ravitsevia ainesosia sisältävää tuotetta, jolloin hiukset menettävät luonnollisen tuuheutensa. Erityisellä hennoille hiuksille tarkoitetulla hoitoaineella varmistat, että hiuksesi saavat niiden tarvitsemia ravintoaineita ja säilyttävät luonnollisen ilmeensä.

Hoitoaineen käyttö oikeaoppisesti

Parhaan lopputuloksen ja hehkuvat ja helposti harjattavat hiukset saat, kun peset hiuksesi tavalliseen tapaan shampoolla ja huuhtelet runsaalla lämpimällä vedellä. Levitä lopuksi hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin ja hiero se kaikkialle. Anna vaikuttaa tuotteessa mainittu aika, yleensä yhdestä kolmeen minuuttiin. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa tai muotoile hiukset tavalliseen tapaan.

Osta hoitoaineet parfumdreamsiltä

Useat hiusten hoitosarjat sisältävät shampoon, hoitoaineen ja Blush tarjoaa sinulle hiustyypillesi sopivat hoitoaineet.