Ripsiseerumi

34 Tuote
147
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ripsiseerumi - Mihin sitä tarvitaan?

Usein kasvojenhoidon yhteydessä ripset jäävät ilman huomiota. Nekin kuitenkin tarvitsevat hoitoa, erityisesti silloin, jos niitä meikataan, puhdistetaan, taivutetaan tai jopa keinotekoisesti pidennetään. Hoitamisen ohella ripsiseerumi auttaa tekemään ripsistä tuuheammat ja pidemmät.

Boosteri pitkille ripsille

Kauniit, pitkät ripset saavat aikaan intensiivisen, valppaan katseen ja antavat silmille erityisen näyttävän ilmeen. Valitettavasti meillä kaikilla ei ole luonnostaan tuuheita ripsiä, minkä vuoksi monet naiset haluavat käyttää apuvälineitä silmiensä korostamiseen. Monet käyttävät ripsentaivuttimia ripsien muotoiluun, levittävät ripsiin runsaasti ripsiväriä tai ottavat jopa ripsipidennyksiä kauneussalongissa. Myös itse liimattavat tekoripset ovat suosittuja.

Nämä menetelmät voivat kuitenkin vaurioittaa ripsiä ja tehdä niistä hauraat. Joskus sekä meikkiä että liimattavia tekoripsiä poistettaessa voi irrota myös ripsikarvoja.

Mikä ripsiseerumi oikeastaan on?

Ripsiseerumit sisältävät hoitavia ainesosia, jotka kulkeutuvat karvatuppeen ja vaikuttavat siellä.

Hoitavia ainesosia ovat:

  • Vitamiinit
  • Kollageeni
  • Biotiini
  • Ginseng
  • Hyaluronihapot
  • Levät
  • ym.

Miten ripsiseerumi vaikuttaa?

Ripsilinjaan levitettävällä ripsiseerumilla voidaan ravita ohuita ripsiä ravintoaineilla ja kosteudella. Näiden ainesosien ansiosta ripsistä tulee paitsi joustavammat, myös tuuheammat. Useat ripsibuusterit ehkäisevät ripsien irtoamista ja vahvistavat niitä. Jotkin seerumeista sisältävät myös aineita, jotka vahvistavat ripsen pigmenttiä saaden ripset näyttämään tummemmilta ja paksummilta.

Ripsiseerumi pitkille ripsille: Millä ainesosalla on pidentävä vaikutus?

Kaikilla ripsibuustereilla on hoitava vaikutus, ja ne voivat vahvistaa ripsikarvoja, mutta ne eivät automaattisesti pidennä tai tuuhenna ripsiä. Pidentävän vaikutuksen saa aikaan niin sanottu prostaglandiini, jonka vaikutus muistuttaa hormonia. Se pidentää ripsien luonnollista kasvua tehden ripsistä paksummat ja pidemmät.

Näin levität ripsiseerumia

Vaikutus on nähtävissä yleensä muutaman viikon kuluttua. Levitä valitsemasi seerumi mieluiten iltaisin puhtaisiin ripsiin, jolloin se voi vaikuttaa yön ajan. Useimpien ripsibuustereiden mukana toimitetaan pieni sivellin, jolla seerumi levitetään suoraan ripsien tyveen. Joissakin seerumeissa voi olla ripsiväriä muistuttava harja, jolla seerumia voi levittää suoraan ripsiin.

Osta ripsiseerumi parfumdreamsiltä

Ripsiseerumia ostaessa kannattaa varmistaa, että se on silmille hellävarainen. Seerumit sisältävät aina hoitavia ainesosia. Kun haluat antaa ripsillesi ravitsevaa kosteutta, suojata niitä katkeilulta ja antaa niille uutta kiiltoa, löydät verkkokaupastamme parfumdreams suuren valikoiman erilaisia ripsiseerumeita.