Seksilelut

79 Tuote
13
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Sytytä halu uudelleen seksileluilla

Tyydyttävä seksi rikastuttaa elämää samoin kuin kylmä juoma rannalla. Sama pätee niin pitkäaikaiseen parisuhteeseen kuin spontaaniin yhden yön juttuun: Jotta voit todella rentoutua ja antaa vain mennä, on tärkeää, että yöpöydän laatikosta löytyvät hyvät perusvarusteet nautintoon. Näihin kuuluvat kosteuspyyhkeet, oikea ehkäisy, jos tarpeen, ja ehkä yksi tai kaksi seksilelua. Loppujen lopuksi se, mikä molempia miellyttää, on sallittua.

Lisää vaihtelua seksileluilla

Mikään ei heikennä halukkuutta nopeammin kuin rutiini ja väsyttävä arki. Markkinoilla on nykyään tarjolla jännittävämpiä seksileluja kuin koskaan ennen. Avoimuudella ja mielikuvituksella sekä sinkut että pariskunnat voivat löytää uusista leikkikavereista iloa sänkyynsä. Valikoima tarjoaa kaikkea pienistä ja huomaamattomista seksileluista aina kirkkaanvärisiin ja intensiivisiin – jokaiseen makuun ja mieltymykseen on takuulla jotain.

  • Kondomit: Kondomien tylsän ikävä imago on jo kauan sitten taakse jäänyttä elämää. Siitä huolehtivat kirkkaat värit, jännittävät maut ja nautinnollinen muotoilu. Oikein käytettyinä kondomit suojaavat luotettavasti ei-toivotuilta raskauksilta ja sukupuolitaudeilta.
  • Liukuvoide: Liukuvoide tarjoaa luistavan nautinnon, ja liukuvoiteen tulisikin kuulua jokaiseen yöpöydän laatikon vakiovarustukseen. Liukuvoiteita on vesipohjaisia ja öljypohjaisia. Joitakin liukuvoiteita voi käyttää myös hierontaöljynä ja siten integroida osaksi esileikkiä.
  • Vibraattori: Ehdoton seksilelujen kestosuosikki. Vibraattooreja on niin monelaisia, että jokainen nainen voi löytää niiden joukosta sen oman moottoroidun ystävänsä.

parfumdreamsiltä löydät aina ajankohtaiset tuotteet, joilla kaikilla on vain yksi asia mielessä: seksuaalisen kihelmöinnin herättäminen ja sen ylläpitäminen. Jokaisella ihmisellä on oikeus seksuaaliseen täyttymykseen – iästä tai sukupuolesta riippumatta.

Seksilelut – mikä on paras?

Tähän kysymykseen on vaikea vastata yleisesti, koska jokaisen tarpeet ovat erilaiset. Jotkut pitävät klitoriksen stimuloinnista, kun taas toiset haluavat tuntea sisällään napakan kovan dildon. Juuri siksi seksilelujen valikoima onkin niin monipuolinen. Myös miehet löytävät yhä enemmän iloa luovasta leikistä pienten apulaisten kanssa.

Naisten seksilelut voidaan jakaa karkeasti kolmeen luokkaan: sisältäpäin stimuloiviin, ulkoapäin stimuloiviin ja näiden yhdistelmiin. Mikä näistä on paras, riippuu jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Jotkut rakastavat vibrattorin paineaaltoja, kun taas toiset pitävät niitä aivan liian voimakkaina. Yksi asia on kuitenkin varma: näiden tuotteiden testaaminen on taatusti hauskaa puuhaa.

Yllätä kumppanisi seksilelulla

Puuttuuko sängystä elämää? Ovatko intohimo ja rakkaus nuupahtaneet? Huolella valittu seksiväline on pelastanut jo monta suhdetta. Jos et ole varma, mistä kumppanisi pitää, aloita pienesti. Hanki vaikka pakkaus värikkäitä kondomeja, joissa on nyppylöitä. Yllätä kumppanisi miellyttävällä tunteella, jonka liukuvoide paljaalla iholla antaa. Tai anna hänelle pieni värisevä ystävä, jonka avulla voitte löytää täysin uusia tuntemuksia yhdessä.