-22 %* useista tuotteista

Tuotteisiin

Menu

Parfumdreams

Jalkakuorinta – hellävaraista hoitoa taivaallisen pehmeille jaloille

Erityisesti kuiviin ja rasittuneisiin jalkoihin muodostuu helposti epämiellyttäviä halkeamia ja ikäviä kovettumia. Hellävarainen, rauhoittava jalkakuorinta voi auttaa niiden hoidossa. Purkissa tai tuubissa oleva voide luo miellyttävän viilentävän vaikutuksen. Hienot kuorintarakeet puolestaan varmistavat, että kuollut ihosolukko irtoaa hieronnan aikana.

Jalkojen kuorinta osaksi erinomaista hoitorutiinia

Jalkakuorinta vaikuttaa huomaamattomalta ja tarpeettomalta päivittäisessä jalkojenhoidossa. Tämä kauneudenhoitotuote on kuitenkin ehdottoman välttämätön, jos haluat esitellä kauniita ja hyvin hoidettuja jalkojasi. Se hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa vähentäen kovettumia. Ja näin jalkakuorinta tehdään:

  • Vertaa ja osta jalkakuorintatuotteita: Jotkut jalkakuorintatuotteet sisältävät suoloja, riisivahaa tai sokeria, toiset kaurapuuroa tai kookoshiutaleita. Kaikki ainesosat huolehtivat kuolleen ihosolukon irottamisesta hellästi mutta tehokkaasti. Kuorivien partikkeleiden lisäksi mukana on myös ravitsevia esansseja ja ainesosia, kuten sheavoita, eteerisiä öljyjä, pantenolia ja ureaa. Tämä yhdistelmä pehmentää jalkojen ihoa.
  • Sisällytä jalkakuorinta iltarutiiniin: Perusteellisen jalkakylvyn jälkeen jalkojen iho on vastaanottavainen muille hoitoaineille. Kuorinta on paras tehdä kostealle iholle. Pehmitettyjä ihoalueita on helppo hoitaa. Yhdistä jalkakuorintaan perusteellinen hieronta. Se tekee hyvää jaloille ja ihosta tulee silkkisen pehmeä.
  • Jalkakuorinnan poistaminen ja voiteen levitys: Kun jalkakuorinta on vihdoin tehnyt tehtävänsä, sinun on pestävä sen jäämät pois haalealla vedellä. Jalkojen kuivaamisen jälkeen voit jatkaa hoitorutiinia jalkavoiteilla, jalkanaamioilla ja jalkaemulsioilla valintasi mukaan.

Hyvästi kovettumat – hyvä jalkojen kuorinta tekee jaloista kauniit

Kaikki ne tuntevat, mutta kukaan ei pidä niistä: kovettumat. Jalkoihin kehittyy aina silloin kovettumia, kun kuiva iho kohtaa painetta tai kitkaa. Iho yrittää suojata itseään paineelta ja rasitukselta. Vuorovaikutuksessa kuolleiden ihopartikkeleiden kanssa iho muodostaa erityisiä ihosoluja, joita kutsutaan korneosyyteiksi.

Erilaisten jalkojenhoitotuotteiden, kuten jalkraspien, jalkakuorintojen ja jalkavoiteiden ansiosta jalkoja on mahdollista hoitaa optimaalisesti. Jalkojenhoitoon kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota. Ilta on hyvää jalkojenhoitoaikaa. Ja ennen kuin huomaatkaan, kuivat kohdat, kovettumat ja halkeilevat ihoalueet ovat hävinneet. Jalat kiittävät sinua somalla ulkonäöllä, joka kestää katseita.

Pieni vinkki: Jalkojen hoidon ei tarvitse olla monimutkaista. Jos jalkakylpy ei tunnu sinulle sopivalta vaihtoehdolta, käytä suihkun jälkeinen aika jalkojesi hemmotteluun kuorinnalla. Se vie vain minuutin tai kaksi. Voitele lopuksi jalat täyteläisellä jalkavoitealla tai jalkavoilla. Kun maltat tehdä nämä vaiheet, saat kiitoksena samettisen pehmeät ja hoidetut jalat.

parfumdreamsista jalkakuorinnat kotiin

Jalkakuorinta ei ainoastaan loihdi kauniita jalkoja, vaan myös ravitsee ihoa tärkeillä ainesosilla. Ne estävät kovettumien muodostumista ja minimoivat halkeilevan ihon. parfumdreamsiltä löydät runsaan valikoiman erilaisia jalkojenkuorintatuotteita. Kuorinnat auttavat jalkojen parhaassa mahdollisessa hoidossa ja tekevät jaloistasi esittelykelpoiset.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube